Runner Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 Mozda odem na prvi dan ovog festa, iskljucivo radi Armageddona.
Јарослав Posted October 10, 2013 Author Report Posted October 10, 2013 ја идем оба, први искључиво због Concrete Sun, а други само због Annathema-e
Runner Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Sinoc odem na ovaj koncert, prvenstveno radi Armageddona i 'ladno propustim njihov nastup. Svirka pocela uredno oko 21h, oni svirali prvi, a ja usao tek oko pola 11, misleci da tamo svirke pocinju kasno, kao i u BG. Al' nema veze, vidio sam se sa jednim drugarom, malo smo cugali, onda uhvatili nastupe Infernal Form, Gunsale i Concrete Sun i sve u svemu bilo je fino. Meni ovi drugopomenuti bili najbolji, odlican prljavi garazni rokenrol, a nikad ranije cuo za ovaj bend. A i eto, po prvi put u zivotu sam bio na Limanu 4, Razbijacevom posljednjem poznatom mjestu boravista, nakon sto je otisao sa Detelinare.
Captain Spaulding Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Liman 3 Koliko je bilo ljudi na 'certu?
Runner Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 E jbga, gledam mapu, ona pokazuje da je ono Liman 4. Al' dobro, iz Novog Sada si, pa bolje znas od mene svakako. Nije bilo mnogo ljudi, mozda 150 plafon.
Captain Spaulding Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Bedak. Inace The Quarter je konacno jedno dobro mesto u NSu za koncerte, ali bi trebali dovoditi jaca imena jer nam je scena prilicno jadna kao i drzava.
Јарослав Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 не прође дан, а да ти не нахвалиш тај клуб у среду идем коначно тамо, па да видим како је а на ово сам планирао оба дана, али ми искрсле неке ствари, па нисам могао. никако да видим Конкрит Сан уживо
Runner Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Dobar je bio Concrete Sun generalno, nastup sa dosta ulozene energije i znoja, vole ljudi to sto sviraju, samo je zvuk bio los na skoro svim bendovima. U publici je bilo dosta ljudi koji su pjevali pjesme uz Concrete Sun, vidi se da znaju tekstove i da podrzavaju taj bend.
Captain Spaulding Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 (edited) не прође дан, а да ти не нахвалиш тај клуб у среду идем коначно тамо, па да видим како је а на ово сам планирао оба дана, али ми искрсле неке ствари, па нисам могао. никако да видим Конкрит Сан уживо Mozda ako sam se rodio pre 3 dana jer sam samo toliko puta nahvalio klub! Edited November 2, 2013 by Captain Spaulding
Recommended Posts