[Nocturno] Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Krenulo je zezanje! Danas su objavili tri nova benda Krabathor Bring Me The Horizon In Mourning Do sada potvrdjeni: Amon Amarth August Burns Red Benediction Hail of Bullets My Dying Bride Nervecell Obituary Pyrexia Repulsion Sarke Pungent Stench Victims 1 1
Lady in Black Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Иде ми се, али нисам сигурна да ће ми остати кинте, а ни годишњег одмора, за браћу Чехе. Amon Amarth 1 2
Talvi Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 ovde Sarke realno najatraktivnije ime zasad, Nocturno Culto u lajv varijanti i HoB naravno
Јарослав Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 дајте Primordial, па већ сутра пешке да кренем
azal Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 (edited) tesko da ce dve godine zaredom isto za overkill. ispusio si izgleda. Edited October 29, 2013 by azal
[Nocturno] Posted October 29, 2013 Author Report Posted October 29, 2013 UNLEASHED Impaled Nazarene Dagoba 1 1
[Nocturno] Posted November 4, 2013 Author Report Posted November 4, 2013 JEBANJEEEEEEEEE! GORGUTS Devin Townsend Inquisition 2 1
[Nocturno] Posted November 4, 2013 Author Report Posted November 4, 2013 Ubedjen sam 100% da ce da dodaju Suffocation i Immolation ove godine. Isto tako i Satyricon i Vader. 3 1
HeLLsarma Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 U jbm ti,ovo ce biti totalna jebacinaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 3
Uruk Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 ja bih ove, tj. sledece godine jako radio isao na BA, posto je bas super zezanje bilo jednom kad sam isao. ali lineup mi je mrsav jako za sad. dajte neki converge, meshugahh... sarke sam gledao, gorguts su strava ali ne lozi me to toliko da slusam lajv. devina sam gledao i iskidao je, ali sad mi se toliko smucio da ne znam cak ni da li bi me live zanimao. HoB, Pungent, Repulsion, Benediction su mi najzanimljiviji od najavljenog nek daju dobrog grinda i thrasha za raju i moze, i moderne goovy/krljacke zike i eto me. voledo bih da znam ima li sanse da dovuku Swanse hmhm pod uslovom da dobijem godisnji haha 2 5
[Nocturno] Posted November 4, 2013 Author Report Posted November 4, 2013 Neko ko zna da nece ici na BA je iz zavisti svima lupao minuse danas. 3
Јарослав Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 ево, ја сам то анулирао мада, Уруку нећу, због ове хипстерске изјаве за Swans. па 'де ћеш њих на Брутал, човече?
Uruk Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 pa ja kazem not sure ima li to smisla mislis da publika koja slusa post metal, Jesu, Godflesh itd ne slusa Swanse? ali realno jesi u pravu, nisu oni za Brutal svi znamo sta je krang rekao za minuse 1
Lou Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 dajte neki converge, meshugahh... sarke sam gledao, gorguts su strava ali ne lozi me to toliko da slusam lajv. devina sam gledao i iskidao je, ali sad mi se toliko smucio da ne znam cak ni da li bi me live zanimao. Prvi su bili prošle godine, drugi ove, treći me ne zanimaju, četvrti su razbijanje uživo, baš trip, ćelavca bih gledao, da skinem to sa spiska. мада, Уруку нећу, због ове хипстерске изјаве за Swans. па 'де ћеш њих на Брутал, човече? Ako mogu Fields Of The Nephilim i Virus, može i matori Gira. Osim toga, ne znam jesi li upućen u to kako danas izgledaju njihovi nastupi - opravdali bi ime festivala. Plusevi za sve.
Uruk Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 ma gledao sam i ja i Converge i Meshuggu, oba na BA, ali fazon je da nemam nekih poslebnih (realnih) nostvarenih zelja, tako da mi najvise odgovara varijanta da se sastavi lineup od meni zanimljivih bendova koji sabijaju uzivo, iako sam neke od njih vec gledao. skroman sam ja covek xD
Генеральный Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 име града звучи као уређај за мерење једног од модератора 8
El Karnisero Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Већ 2 бенда која ме баш занимају (ХоБ и Девин) + Амон Амарт који бих радо погледао. Ценим да ће опет бити 10 + бендова који ме баш занимају, ваљда ће бити пара.
Lady in Black Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ви који сте већ били на фестивалу, дајте оквирно процену колико кеша треба за превоз/клопу/пиће и сл. У Чешкој нисам била 15 година и појма немам како се крећу цене, поготову не на оваквим манифестацијама.
Јарослав Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 причали су људи да се са 350 евра укупно (превоз, карта, смештај, храна, пиће) скроз фино проведеш
Recommended Posts