azal Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 jasno je. svakako je najrandom slika svih vremena
HeLLsarma Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 (edited) koja lista kod ImpNaz, sunce ti bogovo jebem Rece mi Zoki iz Infesta da su mu bili sranje,i da su onomad u Bukurestu zvucali do jaja i bili energicniji. Ali jbg,ja ih prvi put gledao,i bilo mi super. Cekam vec godinama da ih vidim,slusam ih od Pro Patrie. Ehhh,da su svirali Something Sinister,sreci ne bi bilo kraja. Inace,Kuki i Laki imaju pikantan ukus,pozdravljam sve to,ali Venom je Venom! Institucija. Kao sto je i Meshuggah,zato su prosle godine pokazali da nisu sa ovoga sveta,vanzemaljska atmosfera. Edited August 13, 2014 by HeLLsarma
AnaLizator Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Vidi Kuruza što je iskusno izmrzeo po svemu, a posle ja hejter Kuruze, sve mogu da shvatim, ali Carnival In Coal ? Zvučali su kao Najtšift, imaju retardiran spoj žanrova koji je ni tamo ni ovamo, strukture pesama ko da se nekom ultratezgarošu raspala notanka, pa skupio samo i krenuo redom da svira, pevač ima iritantan nazalni glasić kad god se usudi da peva klin. Prvni Hore im se iz premeta posere po glavi i usput odsvira polku, Neverne Bede i Zajdi Zajdi po sistemu Darktrona. 2 1
kuruz Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 aoo pa zaboravio sam glavnog baju drugog dana razmatramo šta da jedemo, obilazimo ulice, dolazimo do mesare, kad tamo brat u nekoj BM majici, sa korps pejntom i svinjskom glavom na lancu oko vrata posle je ladno ušao sa tim na festival, kamere su ga vazda snimale žao mi je što se nisam slikao s njim 1
AnaLizator Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Bili su kul i onaj u krava odelu sa redenikom, i dinarosaurus gari, a i ova dvojica su bili skroz ok, požrtvovano satima nosili maske po vrućinčini : 1
kuruz Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 da da, ovaj desno je šetao bez majice i prskao ljude pištoljem na vodu 1 1
Recommended Posts