рогозуб Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 za haarp ne znam, nisam neshto mnogo chitao o istom, ali ne vidim gde ubaci chipovanje u isti kosh, poshto tu nema nicheg nezdravog.
bo88gdan Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 znaci tebi je zdravo da te oznace kao zivotinju ? Mozda je to ateistima ok oni ionako veruju da su zivotinje samo malo naprednije ... 2 2
рогозуб Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 onda bi trebalo da se protivish i lichnim kartama i pasoshima. mnogi ljudi koji npr se plashe da cje neko ih kidnapuje ili da im kidnapuje decu stavljaju sebi i deci chipove. u pravednom sistemu, gde bi mogucjnost da se takva tehnologija zloupotrebi bila praktichno nepostojecja, obavezni chipovi za sve bi bukvalno iskorenili i ono zlochina shto ostane u takvom (pravednom) sistemu, jer bi se uvek znalo ko je gde bio, a dramljenje o privatnosti je po meni glupost, shto kazhe narodna mudrost- ko je poshten nema shta da krije. ali to je druga tema, ako ima neka prikladnija, mozhemo tamo o tome, da ne nastavljamo o tome ovde na temi o gmo hrani. 1
bo88gdan Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Pa protivim se . Posebno cipovanim . Ja sam rekao onom sluzbeniku kad je trebao da mi izda dokument da necu cip i insistirao sam da mi daju bez cipa i oni su mi na kraju izdali dokument sa cipom ! Imas li racionalno obasnjenje za to 2 2
..charlie.. Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Pa protivim se . Posebno cipovanim . Ja sam rekao onom sluzbeniku kad je trebao da mi izda dokument da necu cip i insistirao sam da mi daju bez cipa i oni su mi na kraju izdali dokument sa cipom ! Imas li racionalno obasnjenje za to Pp da nemas ni mobilni?
Stolet Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Naravno da nema, a za kamere ima specijalnu konstrukciju koja odbija svetlost; naime u pitanju je set ogledala koja su kanapom zavezana za telo i pokrivaju gotovo celu površinu tela, obezbeđujući tako da se čovek kreće po gradu potpuno neprimetno 1
HADES Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 http://pescanik.net/2013/11/gmo-histerija/
bo88gdan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) http://pescanik.net/.../gmo-histerija/ Djubre od teksta kao i sve sto pescanik ustase izbacuju . Edited November 20, 2013 by bo88gdan 2 2
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Opet ti majmuni iz Pescanika. Zao mi je sto im ne razbih nos onda u Arandjelovcu kada su hteli da beze. Uvek najpametniji i oni koji ce nama da objasne neke stvari. Opet prica o hranjenju svetskog stanovnistva. NE TREBA NAMA VISE HRANE NEGO STO SE TRENUTNO PROIZVODI!!! Moja familija samo baci hrane da moze da se nahrani 10 porodica u Cadu. Ne znam gde je to napisano da na svetu ima manjka hrane??? Evo sada u lebarniku imam 5 bajatih hlebova koje cu da bacim. Propalo mi i 1 kg sira jer nisam jeo. Prokislo mi mleko i kefir se pokvario. Sve to zajedno ima da jedu oni gladni mesec dana. Na svetu ima ogromnog viska hrane!!!! Samo treba raspodeliti. Dzaba da se proizvede ne znam kakva GMO hrana i da bude i dzabe ako se ona ne dopremi do gladnih isto kao i da nije proizvedena. A ta hrana do gladnih u Africi nece doci kao sto ni sada ne stize. Neka pisac onog teksta u Pescaniku glodje moj dlakavi kurac!!!! 6 2
bo88gdan Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Opet ti majmuni iz Pescanika. Zao mi je sto im ne razbih nos onda u Arandjelovcu kada su hteli da beze. Uvek najpametniji i oni koji ce nama da objasne neke stvari. Opet prica o hranjenju svetskog stanovnistva. NE TREBA NAMA VISE HRANE NEGO STO SE TRENUTNO PROIZVODI!!! Moja familija samo baci hrane da moze da se nahrani 10 porodica u Cadu. Ne znam gde je to napisano da na svetu ima manjka hrane??? Evo sada u lebarniku imam 5 bajatih hlebova koje cu da bacim. Propalo mi i 1 kg sira jer nisam jeo. Prokislo mi mleko i kefir se pokvario. Sve to zajedno ima da jedu oni gladni mesec dana. Na svetu ima ogromnog viska hrane!!!! Samo treba raspodeliti. Dzaba da se proizvede ne znam kakva GMO hrana i da bude i dzabe ako se ona ne dopremi do gladnih isto kao i da nije proizvedena. A ta hrana do gladnih u Africi nece doci kao sto ni sada ne stize. Neka pisac onog teksta u Pescaniku glodje moj dlakavi kurac!!!! Istinu govoris slazem se 100 % sto ljudi udaraju minus na istinu nije mi bas najjasnije 1 2
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Pa ovde ima mnogo ateista, LGBT aktivista i pripadnika te populacije kao i stranih i domacih izdajnika. GMO lobisti su najnoviji clanovi verovatno, ali nije iskljuceno da su vrbovali i neke od gorepomenutih frikova. 1 2
imaginos Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Pa ovde ima mnogo ateista, LGBT aktivista i pripadnika te populacije kao i stranih i domacih izdajnika. problem je sto ovde ima mnogo zaista glupih ljudi sa pravim manjkom inteligencije koji su uz to i totalne neznalice o stvarima o kojima najvise vole da drkaju kurac. 3 1
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) Imaginose prijatelju svaka ti je ka u Njegosa. Edited November 20, 2013 by HEFEST
imaginos Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 ne bre! svaka tebi cast! ne sumnjam u tvoju pamet, tako nacitan i pametan, a sa druge strane jak i zajeban, a opet trsitelj, oplodjivac i jednom recju jebac par ekselans - samo da proverim za svaki slucaj da li si skapirao da sam milslio na "gmo panicare"? 2
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 (edited) Ovde nema takvih. Ima samo ljudi koji ne zele macku u dzaku za svoje potomke. Oni koji pobijaju svaku mogucnost potencijalne katastrofe moraju jos jednom da razmisle. Hvala na isitinitom opisu moje licnosti. Ja mislim da svaki covek treba teziti ka necemu slicnom. Dzaba pamet ako nisi i trsitelj i tabadzija i ako ne znas u zivotu da uzivas. U stvari onda pameti i nema. Mada neki to sve postignu i imaginacijom . Edited November 20, 2013 by HEFEST
imaginos Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ovde nema takvih. Ima samo ljudi koji ne zele macku u dzaku za svoje potomke. Oni koji pobijaju svaku mogucnost potencijalne katastrofe moraju jos jednom da razmisle. problem je u onim sto nista konkretno nisu procitali na temu o kojoj pricaju, pa im je lako servirati izmisljotine i propagandu. najlakse je kontrolisati ljude tako sto cete im stvarati strah, a to je lako ako nista ne znaju o tome. zato je jako tesko manipulisati radoznalim ljudima, pogotovo onim koje ne mrzi da se upuste u detalje. u suprotnom imamo ovo: 2
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 PA moze biti i totalno obrnuto. Ja ne znam - zato kazem vanzemaljci ne postoje. Nista nisi rekao ovim postom. Sami proizvodjaci GMO hrane nemaju odgovore, a ovde se nasli ljudi koji znaju da je to ok i da je zdravo. WTF? Sama teorija verovatnoce kaze da je tesko da ne dodje do nekog kurcslusa. 2 1
bo88gdan Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 u vezi nezdrave hrane http://www.bastabalkana.com/2012/07/nezdrava-i-bioloski-bezvredna-hrana-koja-nije-za-decu-margarin-pastete-parizer-topljeni-sir-i-virsle/
PajatheTrut Posted November 27, 2013 Author Report Posted November 27, 2013 Ти си бре прсо сто посто. БОШКИЋУ МОЈ !
bo88gdan Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 http://www.tanjug.rs/novosti/106960/srbija-bez-gmo--nikolic-da-ne-potpise-zakon-o-gmo.htm
Guest HEFEST Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) U mesnici gazda soli kloniranu ovcu Doli a u kući u tri tave peče gusku s dvije glave. Kontrolu je prošla strogu jedna svinja sa pet nogu što su nama “braća” Švabe dali skoro pa za džabe. Iz Kanade stiže tuna iz devesto dvaest treće meso joj je kao vuna i niko je sem nas neće. Ispred škole jede cura hamburgere od kengura vrhunski je stvarno šmek Mekdonaldsov dubl Mek. Ponuda nas čeka nova natur šnicla od pacova jer prosječni srpski vo ne zna šta je GMO! Edited December 5, 2013 by HEFEST 1 2
Machka Naopachka Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Da kažem da se slažem sa hefestom? Neobično mi... Ovo je po meni ukratko lepo sročeno - zašto ne GMO. Pročitajte i ostatak ako vas interesuje: http://www.slowfood.com/international/141/why-are-we-against-gmos
Recommended Posts