Jump to content

GMO ( Genetski Modifikovani Organizmi )

Recommended Posts

Posted

Super je klip... generalno onaj prvi lik je prototip coveka koji zivi zdravo, hrani se organskom hranom, i radi sve u skladu sa "vibracijama" to kada cujem aaaa digne mi se kosa na glavi :haha:

A sto se tice teme, jos uvek balansiram sa stavovima a propo za i protiv, jer je pipav teren i nije proslo dovoljno nekog vremena da se imaju kvalitetne informacije u vezi sa efektima na zdravje, i ekologiju....

Posted

po ekologiju moze biti samo plus.sto se tice zdravlja konzumenata,kao i sa svom novom tehnologijom,bejbi steps,dok se uhoda.veci je problem vjerovatan krah kovencionalne poljoprivrede.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ovi sto ne znaju sta je GMO + Penn Teller eksperiment kad su trazili potpise za peticiju da se zabrani H2O i skupili tonu pristalica jer su o njoj pricali iskljucivo kao o hemijskoj supstanci :haha:

Sto je najgore ovi anti-GMO mozda i imaju pravo ali nemaju prave argumente. Non-GMO ne garantuje da nisu korisceni pesticidi, takodje nema dokaza da su to hranljivije namirnice... o vibracijama da ne govorimo :mhihi:

Edited by MissionVao
Posted

Nema sta tu da se vaga. Ja krastavac sa genima africkog bezdlakog pacova necu da jedem pa makar mi nudili ne znam kakve dokaze da to valja.

• Downvote 1
  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...