VoivodBG Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 (edited) uskoro putem Black Planet Records-a, prvi EP besplatno. P.S. Mnogo mi ovaj font slici na onaj koji je koriscen za novi Consecration. Edited December 12, 2013 by VoivodBG Quote
Vincent Hess Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 NIkola je gost u ponedeljak kod Velje Pavlovica 1 1 Quote
Demon Seed Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 P.S. Mnogo mi ovaj font slici na onaj koji je koriscen za novi Consecration. Ma otkrili su Marka Prokica 2 1 Quote
Talvi Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 http://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp016-underground-sound-factory-session-no-1-ep-alternative Quote
Zen Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Meni taj font izgleda ko da ga je Barton bacio u djubre. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Ko odbaceni font za album Kolibrija iz osamdesetpete u izdanju RTB-a Quote
Demon Seed Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Covek ciji je to rad je otelotvorenje depresije i patetike, nije moglo podesnije 1 Quote
VoivodBG Posted December 14, 2013 Author Report Posted December 14, 2013 za promenu dajte neki komentar o ep, eto vam prilike da nacinite nesto konstruktivno, cjus. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Evo konstruktivno- glas i pevanje kurac na biciklu, druga, cetvrta i peta neki pokusaj Gilmura, sto se sviranja tice profi sto se i da za ocekivati, al ne dopada mi se uopste. Quote
Demon Seed Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 (edited) za promenu dajte neki komentar o ep, eto vam prilike da nacinite nesto konstruktivno, cjus. Da niste sami bacili toliki akcenat na Svet!+ aspekt price sprdnjom sa zakljucavanjem BO teme i otvaranjem one "2013-", mozda bi vise ljudi pricalo o samom materijalu, a manje o tracevima. Edited December 14, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Demon Seed Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Cak sam i poslusao jednu pesmu novu Nikolinu! 1 1 Quote
truliandedzombileš! Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 meni su bolje ove nove, još uvek neobjavljene BO1990 pesme od ovih nikolinih koje nisam ni poslušao. 1 Quote
Captain Spaulding Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Ne mogu da verujem da je Nikola dao nesto besplatno 1 1 Quote
Talvi Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 čekaj, ovde nijedna stvar zapravo nije nova? Quote
Demon Seed Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Ih, pa to je proces, ne bi on ovako brzo izbacivao nove, to je neozbiljno 2 2 Quote
..charlie.. Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 Ne verujem da nema negde u steku 3-4 pesme koje je sakrio i od sebe za period nakon sto se resi ostatka benda. Quote
Berliner Posted December 15, 2013 Report Posted December 15, 2013 neverovatno je kako je ispalo transparentno to sonicno razdvajanje vrankovica i blok auta - blok aut je meni uvek zvucao kao ekv + nesto, a sad imamo to nesto>vranjkovic (nidje veze sa bo formulom, skroz drugi vajb realno) i ekv>bo (ekv klon) zasad barem, videcemo naravno Quote
Descender Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Dobar i zanimljiv intervju: http://nocturnemagazine.net/intervjui/255/nikola-vranjkovic-cetrdeset-dana-je-odavno-proslo-a-zivot-ne-stoji 1 Quote
..charlie.. Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Zanimljiv intervju. Hvala sto si postavio. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Uvek mi je išo na kur taj Vranjković,em utripovan da je utripovan ko zele lipovaća da je vrh gitarista,em utripovan da je mega pesnik...a gle na šta lići,ora da mu ne uzmeš iz ruke.govno,al sreća pa je block out nastavio bez njega...što bi reko Ćola: ajde,idi,idi,idi...možda ti se neko, ćik i svidi...a nikola peva: odlazim,a volim te,ljubavi...block out: go away,i don't wanna see you... 5 9 Quote
Demon Seed Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Budo, aj nam kazes koju gitaru svira Vranjkovic? (ne znam koliko ih ima, mislim na ove headless) 1 2 Quote
Buddha Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 (edited) Steinberger GR-4R (ili samo GR-4, nisam siguran) istu takvu svira i Paul Masvidal iz Cynic kao rezervu ima Gibson L6 ali ga ne svira uzivo jer mu je pretezak Edited December 22, 2013 by Buddha Quote
Demon Seed Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 To, nisam bio siguran da je potpuno ista kao Masvidalova. Hvala Quote
Lou Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 'Ajde ona drama prilikom rastanka Nikole i benda, pa njegovo ćutanje i sve to, uobičajene (na žalost) stvari... pa 'ajde što je rekao da ne želi u intervjuima da priča o tome, to bi i mogao da bude dobar potez... ali sada je ispao jajara što je suptilno i između redova ciljao da opljuje bivši bend, posle svega pomenutog. Ceo ovaj intervju je u duhu "jako mi je teško, ma ne želim o tome, svašta mi se izdešavalo, jako mi je teško, posvećen sam muzici", a sa daškom prepotentnosti koju ljudi mahom pretpostavljaju kod njega - sada je to i jasno isplivalo. Šta kaže, radi na jednoj pesmi šest meseci? Biće da je ostatak benda zaista želeo da svira i komponuje dok je on čamio u studiju. Time se dolazi do sadašnjeg činjeničnog stanja, da je njima bolje bez njega, kakvu god muziku sada pisali, ali i da će on bolje da funkcioniše sa ljudima koji će se prilagoditi njegovim zamislima. P.S. Jedno pitanje za Danila: Matijina draga je odradila dizajn omota za EP? Quote
Recommended Posts