Demon Seed Posted May 26, 2022 Report Posted May 26, 2022 Baš me privlači da pustim, s ovim omotom bolje bi mu bilo da zasvira DSBM... Izvinjavam se svim dragim fanovima njegovim... Quote
VoivodBG Posted May 26, 2022 Author Report Posted May 26, 2022 Kakav Pearl Jam tribjut. Veseli Vranjkela, najbolji Vranjkela Quote
Demon Seed Posted May 27, 2022 Report Posted May 27, 2022 On 5/26/2022 at 8:13 PM, VoivodBG said: Kakav Pearl Jam tribjut. Veseli Vranjkela, najbolji Vranjkela Svaka čast, izjebo si me da pustim da vidim jesam li ogrešio dušu ahahahaha i reko mi Vranjkela "ti si se svakakvih govana najeo" Ustagaebem, priča istu deprimirajuću priču od pre 25 god ovim Mitinim vokalom Quote
Pedja Posted May 27, 2022 Report Posted May 27, 2022 https://nikolavranjkovic.bandcamp.com/album/teorija-zabave Quote
VoivodBG Posted May 28, 2022 Author Report Posted May 28, 2022 9 hours ago, Demon Seed said: Svaka čast, izjebo si me da pustim da vidim jesam li ogrešio dušu ahahahaha i reko mi Vranjkela "ti si se svakakvih govana najeo" Ustagaebem, priča istu deprimirajuću priču od pre 25 god ovim Mitinim vokalom Jebe Vranjkela, samo poliva. I nije toliko ista vodenica kao pre 25 godina, nazire se poboljsanje. 😄 Quote
kuruz Posted September 1, 2022 Report Posted September 1, 2022 ovaj novi EP je nepodnošljivo dosadan Quote
Mickey mouse Posted December 23, 2022 Report Posted December 23, 2022 I zbog Bajagić Momčila... Quote
HellAwaits Posted April 1, 2023 Report Posted April 1, 2023 Dobra priča. Miriše na lep serijal. Quote
VoivodBG Posted November 10 Author Report Posted November 10 Loš spot. Odličan tekst o palom Beogradu: Veliki grade Tvoje srce umire Tebe seku na komade Mene vreme izdaje Treba samo malo nade Da se ranjen podigneš Svojim svetlom zlo da spališ Novu snagu dobiješ Veliki grade Lake žene pevaju Kamere su pokvarene Uvek kada streljaju Vadi nož iz srca neka prska Nije prvi put Nek ti pogled srecu traži Dok u oči gledaš smrt 1 Quote
Recommended Posts