bo88gdan Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Ovde mozemo da damo svoje komentare o novoj seriji Radosa Bajica . 3 1 Quote
bo88gdan Posted November 10, 2013 Author Report Posted November 10, 2013 Evo i 1 epizode sta mislite o njoj ? http://www.youtube.com/watch?v=-sET2bmR6oc 3 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 serija go kurac na biciklu. Rados Bajic stajl.Ravna Gora a baba se ceslja....patetika, smor, nistasenedesavacetresminuta kadrovi, 49:41-43, epski komentar. Od sutra SKOJ-evci traze da se emituje dalje, dok cetnici traze da se emitovanje prekine. 7 2 Quote
Oak Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 Au sad odgledah epizodu, koji je ovo fejl epskih razmera, ovog Radoša idiota treba da je sramota, upropastio je veoma zanimljivu tematiku, jebote i dalje ne verujem koliko je scenario fejl. Pet minuta scena kako ovaj klinac spava, pet minuta kadar sa ptičicom, pet minuta kadar kako lik vozi bicikl, i ne zaboravimo pet minuta reklame, straobalno. 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 nije valjda da ste stvarno ochekivali neshto od radosha jebenog bajica? 2 Quote
Sreta Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Eeeeeeeeee, tu sam vas cekao! - I dok ste to rekao, na mom ste se pekao! 1 Quote
Runner Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Zaintrigirala me ova serija dok je najavljivana, prvenstveno zbog tematike, a i ocekivao sam da bude vizuelno, produkcijski ili kako god napucana. Pogledao sam veceras prvu epizodu. Vidim da se svi slazemo u tome da je serija previse spora, barem ta prva epizoda. Kroz dijaloge takodje primjetno izbija melodramatika, usiljenost, kao nekakva izvjestacenost. Ocekivao sam da ce utisak nakon gledanja biti mnogo pozitivniji. Vidjecemo kakve ce biti naredne epizode. 1 Quote
Јарослав Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 nije valjda da ste stvarno ochekivali neshto od српске серије? фиксд Quote
kuruz Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 prvo, gluma nije toliko bitna, ova serija je značajna pre svega zbog raskrinkavanja komunističkih laži drugo, nije uopšte tako strašno kao što ste napisali jeste pomalo naivno u nekim momentima, ali nije u pitanju ništa što se ne može istrpeti treće, scene sa kraljem su prilično dobre, imajući u vidu njegovo ponašanje i ulogu u tom vremenu (treba da čitate o njemu, biće vam jasnije) četvrto, i treba sporo da se prikazuje radnja serije, muka mi je od istrzanih kadrova i prebrzih razgovora 7 18 Quote
Demon Seed Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 (edited) Radoš je previše spor, ne treba to trpeti Edited November 11, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote
Saša Grbić Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 prvo, gluma nije toliko bitna, ova serija je značajna pre svega zbog raskrinkavanja komunističkih laži drugo, nije uopšte tako strašno kao što ste napisali jeste pomalo naivno u nekim momentima, ali nije u pitanju ništa što se ne može istrpeti treće, scene sa kraljem su prilično dobre, imajući u vidu njegovo ponašanje i ulogu u tom vremenu (treba da čitate o njemu, biće vam jasnije) četvrto, i treba sporo da se prikazuje radnja serije, muka mi je od istrzanih kadrova i prebrzih razgovora Potpis, naročito za 4. Quote
PajatheTrut Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Пичко што ниси наслов на ћирилици исписао ? 2 Quote
bo88gdan Posted November 11, 2013 Author Report Posted November 11, 2013 Greska jbg desava se bio sam umoran kad sam nocas otvarao temu 2 Quote
bo88gdan Posted November 11, 2013 Author Report Posted November 11, 2013 TO radi tvoj drugar dj Testis 1 Quote
Antikristina Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Radoš je previše spor, ne treba to trpeti Nije stomačni virus, od ovoga ti se sere Baš je dosadna prva epizoda, valjda će sledeća da bude makar podnošljiva 1 1 Quote
Hail Metal Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Daću šansu seriji, prva epizoda je bljutava, pa ja burnije reagujem kad me probude za posao, nego što je reagovao kralj kad su ga probudili za bombardovanje. Gledah na Beogradskoj hronici Okanovića i ovog glumca kralja, od njihovih uloga ne očekujem nešto epohalno, retardi. I da jebo te stiglinac Radoše, nema Ravne Gore bez Popare Kalabića. 3 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 nema Ravne Gore bez Popare Kalabića. :rockdevil: 1 Quote
Demon Seed Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Nije stomačni virus, od ovoga ti se sere Ma kakvi, da l' ti mislis da sam ja ovo gledao? xD 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Sprem'te se sprem'te ćetnici prvi metak opalićete tek u trećoj sezoniiiii Kol'ko si brz Bajić Radošeeeeeeee swabe u dubokoj starosti bez borbe padošeeee. 1 1 Quote
kuruz Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 pa šta treba da se desi u prvoj epizodi? odmah sve da se odigra? Petar II je proglašen punoletnim, iako je još uvek bio maloletan, pa je otišao iz zemlje mesec dana od početka bombardovanja, ako ne i manje, da bi se skrasio u Engleskoj nikad se nije vratio u Srbiju bio je zbunjen, podložan uticajima, bukvalno nije imao pojma šta radi čak je na kraju, pod pritiskom britanskog ološa, smenio Mihailovića sa mesta ministra vojske i postavio ono đubre zbog toga je njegov lik predstavljen odlično - kao najobičnije dete da dodam - šteta što se serija odnosi samo na Drugi svetski rat, pošto su četnici, kao organizovane vojne jedinice, postojali još od kraja 19. veka 2 9 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Pod reziserskom palicom Radosa Bajica, Pera nece do '65. otici iz zemlje ovim tempom....ovaj mu jedva papuce nasao, dok mu spakuje kofer Kenedija ce vec utepati. pa da, samo sto oni veze nisu imali sa ovima iz drugog sveCkog.klasicna gerila koja se borila s Turci u balkanski ratovi 7 1 Quote
Demon Seed Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Ovi iz WWII su vise neki revival Quote
kuruz Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 (edited) nije tačno čitaj http://politikin-zab...ovi/plameni-mac водили су се геслом да се против „арнаутске каме и бугарске бомбе не може борити букваром, читанком и конзулским интервенцијама” Edited November 11, 2013 by Underkuruz 2 7 Quote
Recommended Posts