Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Hvala, sa gađenjem gledam na sopstvenu bolest, molim sve komuniste i Šiptare da mi oproste ružnu prošlost! Bogdane, bio sam u tvojim godinama kad sam bio zaražen i zato i pokušavam da ti pomognem da se osvestiš! 1 1 Quote
kuruz Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 e džukelo jedna umesto da se lečiš i napreduješ, ti nazaduješ, a treba šatro da postaneš doktor nauka 1 1 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HmOuIyUgbBY totalno realno o komunistickom hororu 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 i bez gledanja mogu samo da podržim komunistički teror nekad, kad sam bio bolestan, kritikovao sam komuniste zbog toga, al sam ozdravio i shvatio da je trebalo da bude deset puta snažnije samo horor srbina spasava! inače, šta misliš o tome što je Marić rekao u emisiji da je Draža bio sovjetski agent i da je umro u Moskvi 1963. godine? Da mu je jedan ruski komunista pokazao fotografiju sa Dražinim nadgrobinim spomenikom na kojem piše da je premiuo 1963. u Mokvi? e džukelo jedna umesto da se lečiš i napreduješ, ti nazaduješ, a treba šatro da postaneš doktor nauka što više čitam i što se više približavam doktoratu sve sam pametniji i sve više napuštam velikosrbstvo 1 Quote
kuruz Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 vidim da su ti još pre šest godina govorili da se bližiš doktoratu e kukala ti majka Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 i bez gledanja mogu samo da podržim komunistički teror nekad, kad sam bio bolestan, kritikovao sam komuniste zbog toga, al sam ozdravio i shvatio da je trebalo da bude deset puta snažnije samo horor srbina spasava! inače, šta misliš o tome što je Marić rekao u emisiji da je Draža bio sovjetski agent i da je umro u Moskvi 1963. godine? Da mu je jedan ruski komunista pokazao fotografiju sa Dražinim nadgrobinim spomenikom na kojem piše da je premiuo 1963. u Mokvi? Mislim da se nekad Maric zanese u baronisanju i podjebavanju gostiju . Nije ni bitno njegovo laprdanje bitno je sta ovi gosti imaju da kazu , Maric je tu da ih podjebava i da prica fore koje su samo njemu smesne 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 vidim da su ti još pre šest godina govorili da se bližiš doktoratu ko je govorio? nešto si ti pobrkao Mislim da se nekad Maric zanese u baronisanju i podjebavanju gostiju . Nije ni bitno njegovo laprdanje bitno je sta ovi gosti imaju da kazu , Maric je tu da ih podjebava i da prica fore koje su samo njemu smesne gledao sam emisiju isti dan kad se emitovala, sve je to smejurija jel neko od tih bajnih istoričaa spomenuo da je Karađorđe najveći srpski tajkun svih vremena? Naravno da nije kad su lažovi u službi režima! 1 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 ko je govorio? nešto si ti pobrkao gledao sam emisiju isti dan kad se emitovala, sve je to smejurija jel neko od tih bajnih istoričaa spomenuo da je Karađorđe najveći srpski tajkun svih vremena? Naravno da nije kad su lažovi u službi režima! A ti si domaci izdajnik , strani placenik i spijun nato alijanse 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 I WISH! nisam još kontaktirao Hašima sa molbom za posao, ali biće i za to vremena! inače, pre nego što je postao tajkunčina i Karađorđe je bio strani plaćenik, austrijski konkretno. 1 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Kroz par godina ces opet tvrditi da si bio u zabludi ... Ako sa 25 godina nisi bio zreo covek neces biti nikad 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 šta ti to znači ''zreo čovek''? Ka i svaki razuman čovek, kada mi neko poturi jače argumente razumno je prihvatiti ih i promeniti mišljenje samo budale ne menjaju mišljenje posle 25. godine života tad su svi mladi i ludi! 1 1 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Тај присан однос, значи и ти си као Веља Илић хтео да нагнаш Мадленку ? 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Madlen je, kao što znamo, odrasla u Srbiji, pa nije ni čudo što je nakon tog lepog iskustva istu i bombardovala! 1 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Takodje je zelela da privatizuje Kosovski telekom , dal joj je to poslo za rukom ? 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 ja bih njoj sve dao! 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 to matoro smece Olbrajtovo je jedini Jevrejin koji je sa punim pravom zasluzio i eksperimente i izrabljivanje i gasnu komoru i vurunu.Jebo mater onoj srpskoj porodici koja je skrivalo to govno od nacista. 1 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 (edited) I da ti skine mrak ? ja bih njoj sve dao! I da ti skine mrak ? Edited January 8, 2014 by bo88gdan 5 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 (edited) joj, bogdane, obriši Deretićevu spermu s face pa se javi to matoro smece Olbrajtovo je jedini Jevrejin koji je sa punim pravom zasluzio i eksperimente i izrabljivanje i gasnu komoru i vurunu.Jebo mater onoj srpskoj porodici koja je skrivalo to govno od nacista. Maldenka nije bila u Jugoslaviji za vreme rata Edited January 8, 2014 by Bata Životinja 3 Quote
bo88gdan Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Cim gubis Raspravu odmah pocinjes sa vredjanjem , klasicno ponasanje u svakom pogledu nezrele osobe . 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 raspravu o tome kad ću da ga turim u Madlen? 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 izgleda da si i gutao Jovanovog mleka 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Maldenka nije bila u Jugoslaviji za vreme rata Iz Cehoslovacke su pred jeverjskom cistkom prebegli u Madjarsku, pa iz Madjarske se prokrijumcarili do Jugoslavje, pa se krili u Beogradu jedno vreme , da bi kasnije prebegli za Englesku. Quote
Guest Bata Životinja Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 ''Nedugo po rođenju, otac joj je dobio mjesto glasnovornika u čehoslovačke ambasade u Kraljevini Jugoslaviji, pa je zajedno s njim godinu i pol dana života provela u Beogradu. Godine 1939. je nacistička Njemačka okupirala Čehoslovačku. Korbelovi, koji su se kao Jevreji nedugo prije toga bili preobratili na katolicizam, su držali da im je život ugrožen kako zbog jevrejskog porijekla, tako i zbog bliskosti vladi Edvarda Beneša. Zbog toga su napustili Beograd i emigrirali u London'' 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 a drugi svetski rat je poceo...kad? I te 1939. je porodica zivela u Pragu, ne Beogradu. Quote
Recommended Posts