Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

ja uopšte ne smatram četnike zlim ili tako nešto, mada jesu klali čak i moju familiju

ne znam zašto misliš da će bilo ko imati problem sa nekim pozitivnim prikazom četnika, ja ću imati problem samo ako se to izjednači sa partizanima, jer četnici su minorna grupacija gibaničara koji su najčešće branili svoja sela, umesto da budu pokretna vojska koja štiti kompletnu državu

štaviše, ta kraljeva vojska je NAPUSTILA NAROD 1916. godine u Prvom svetskom ratu, dakle samo u tom kontekstu možemo da razmotrimo da li je bilo nečeg dobrog među četnicima, i koliko je to UOPŠTE VAŽNO imajući u vidu o kakvoj vsti neposobnjakovića se radi.

Ja sam siguran da i u Radu ima dobrih momaka, ali ispadaju iz lige, sinak. Ovi napuštaju Srbiju 1916. i u rasulu su posle napada Nemaca, i hoće da ih neko ceni? SVAKOME PREMA ZASLUGAMA.

Koliko znam, Peko Dapčević i Draža su bili cimeri u Parizu na Vojnoj akademiji, i Draža definitivno nije zaslužio onoliku satanizaciju koju je dobio, ali četnici generalno su smešna strana istorije, da ja stvarno ne vidim šta sem Draže tu može da bude vredno pomena, ali videćemo šta će Bajić da iskopa.

Šta god nađe, ako je objektivan moraće deset puta bolje da prikaže partizane, to je fakat.

• Upvote 3
  • Downvote 4
Posted

Ala ste se primili, sve vas zajeb'o Sekula.

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=297&cl=10

Pljačka od preko sto miliona evra izvršena je u maloj grupi ljudi: Tijanić, porodica Radoša Bajića, Vuk Drašković i Vučić.

Za snimanje smeća od serije Ravna gora po romanu Vuka Draškovića, spiskano je oko sto miliona evra. Ustvari, novac su delili Vučić, najveći deo, Radoš Bajić sa porodicom i Vuk Drašković, koji je opisao Vučića, kao apostola Pavla!

Ovde samo, formalno, fale papirići. Crno na belo.

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

mda, taj tabloid je pisao da je Podunavac, inače bivši dekan FPN, uhvaćen u svlačionici nekog univerzitetskog stadiona u SAD ili Australiji kako ga trti crnac kvoterbek, za jednog asistenta Vladimir Pavićevića pisali su da mu je Dejo Savićević dao prvi gram heroina a da je kasnije počeo da kupuje od Čede Jovanovića

sve u svemu, taj časopis je ludilo

''Maja Žeželj, jedna od njegovih kurtizana'' hahahah

ovo mi ne deluje tačno prosto zato što je nemoguće da serija toliko košta, jednostavno, najskuplji srpski film Aždaha je koštala 3 milke, kakvih 100 miliona bre

a da se svi oni ugrađuju nije ništa novo, samo cifra je suluda

Edited by Bata Životinja
Posted

ovo mi ne deluje tačno prosto zato što je nemoguće da serija toliko košta, jednostavno, najskuplji srpski film Aždaha je koštala 3 milke, kakvih 100 miliona bre

Pranje para. To je ovih godina veoma popularno.

A tog tvog Podunavca nema na efuktu, tako da - kara banana.

Posted

Ma boranija, sto miliona dinara mozda, evra nema apsolutne sanse, kad je budzet za kulturu 524.000 evra iliti oko 6 milijardi dinara.

Jebote pa Game of thrones prva sezona je imala budzet od 60 miliona dolara i to je jedan od najvecih budzeta(uz seriju Rim)...sledeci put kad budu izmisljali nek se narem malo obuzdaju sa ciframa. :haha: :haha:

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Jebem li ga, možda postoje ''crni fondovi'' za ovakve pompezne projekte. Sve u svemu, slučaj za istražne organe. Autonomne, ako uopšte postoje.

Posted

Svima ovde klali djedove, jedino moj ratni profiter bio

pri kraju rata i posle ,sa partizanima ,pokrali boga oca

rat je jedna velika pljačka u suštini

nacionalne i religiozne podele su samo sredstvo za izbijanje rata

Hitler i njegova ekipa su hteli celu evropu da kolonizuju

Ustaše i Četnici da stvore veliku Hrvatsku i veliku Srbiju

a partizani da opelješe bogataše, crkvu i da stvore komunizam

sve se na kraju svodi na novac i na moć

Nacisti i Četnici ga ispušili ,Ustaše se uvalile u bulju komunistima

Komunisti pokrali pola Jugoslavije ,vladali njom narednih 4 i po decenija

Rusi dobili istočni blok i postavili marionetske vlade ,mada su se izmigoljile kasnije

jedino su države bivšeg sovjetskog saveza držali do 91-e

Ne kažem ja da je svaki partizan bio ratni profiter

Vrhuška je uzela najveće parče ,generali ,komandanti malo manje

redovi bi dobiliod države po ordenče

i štake ako su tokom rata stali na minu

thats life

• Upvote 3
Posted

Ma....sve bi se na kraju zavrsilo ovako kako god okrenes....Bili bi Hitlerove marionete da nije bilo prevrata, terali bi nas da se otarasimo jevreja, onda bi Vermaht dao uslov kralju da salje vojsku na istocni front, nasi bi odbili, truc truc, za kaznu Srbe bi poslao na istok u vurune Treblinke, Belzeca i Sobibora(taman ovo sto smo se medjusobno ispoubijali), onih 800.000 bi opet pobile ustase u jasenovcu, pa opet pokret otpora, partizani....crvena armija kurac palac i sve kako je bilo...

Guest Bata Životinja
Posted

pa šta ima čovek da kaže o četnicima kad ljudi nisu ništa uradili za 4 godine rata

• Upvote 5
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted (edited)

Jebite se crveni

DpP7Lpe.jpg?1

pravi srpski opanci, marka adolfdidas

Edited by Bata Životinja
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

nevažno ko je tip, gazi u nemačkoj obući po četničkosrpskoj zemlji, sramota!