Chicken Little 420 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 https://www.facebook...Out/32597946522 Ova tema se bavi autorskim stvaralastvom i nastupima benda Block Out od septembra 2013. godine. Milutin Jovancic - vocal Aleksandar Balac - bass Dejan Hasecic - synth, guitar Miljko Radonjic - drums Quote
chess Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 bend se ne zove block out 2013, bend se zove block out, prekinite da zajebavate ljude i vratite staru temu, to sto nekome tesko pada sto vranjkovic nije u bendu ne menja cinjenicu da bend aktivno i redovno postoji od 1990-te godine 23 1 Quote
truliandedzombileš! Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 možete staviti, ako vam je baš do godina, 1990. kada je bend osnovan, bez nikole. 8 1 Quote
Zen Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ovo je tema za stvaralastvo benda bez Vranjkovica od septembra ove godine na dalje. Ako nekom nesto nije jasno, imate pp. Quote
Berliner Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 zvuci kao da se promenio naziv benda, malo je nejasno. trebalo bi da pise block out (od 2013 pa nadalje), block out (bez vranjkovica) ili tako nesto. ovaj naslov izgleda kao da pise 'block out ali malo sutra'; s cim nije da se ne bih slozio, ali to je samo moje licno misljenje. malo laza gnr taktika imo Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 a u cemu je bio problem da ostane tema blok aut i vranjkovic u novoj temi?Dajte sad onda i posebne dve teme za metaliku, jednu sa klifom i jednu sa njustedom. 6 1 Quote
Berliner Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 nek se obe preimenuju: "block out (stara tema)" i "block out (nova tema)" Quote
chess Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 kakve veze ima stvaralastvo benda sa zvanicnim postojanjem? bend postoji od 1990 i milutin je osnovao bend i ima prava na ime benda, tema mora po svakoj zdravoj logici da ostane aktivna posto bend postoji i dalje zvanicno i to je jedino bitno. ovo je klasicno unizavanje svega sto su ti muzicari svirali i radili proteklih 20 godina i velicanje jednog lika, uzasno 9 1 Quote
kuruz Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 potpuna budalaština duvaj ga, Vranjkoviću 14 Quote
Мајор Гашпар Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 (edited) a u cemu je bio problem da ostane tema blok aut i vranjkovic u novoj temi?Dajte sad onda i posebne dve teme za metaliku, jednu sa klifom i jednu sa njustedom. Љутиће се Никола? Edited November 18, 2013 by Ефенберг 2 1 Quote
Berliner Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 (edited) kakve veze ima stvaralastvo benda sa zvanicnim postojanjem? bend postoji od 1990 i milutin je osnovao bend i ima prava na ime benda, tema mora po svakoj zdravoj logici da ostane aktivna posto bend postoji i dalje zvanicno i to je jedino bitno. ovo je klasicno unizavanje svega sto su ti muzicari svirali i radili proteklih 20 godina i velicanje jednog lika, uzasno samo sto je ovo muzicki forum a ne forum posvecen autorskim pravima, tako da je sustina druga. umetnicki to vise nije isti bend sta god pisalo na papiru. s druge strane ovakvi zahvati na temama su malo bez presedana na forumu, ali meni ne smeta. mozemo da glasamo. odnosno ne mozemo. Edited November 18, 2013 by Čarli 5 Quote
BLAGOJE Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 chess izneo cinjenice ne drzim nikom stranu,iskreno zabolje me,ali su cinjenice jasne,bend i dalje postoji svidjalo se to nekom ili ne.vranjkovicu nova tema i cao zdravo. 4 Quote
Zen Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ne secam de da vas je neko pitao za misljenje. Dve teme. Na temama se vodi diskusija o pesmama i nastupima benda/autora, a ne o rekla/kazala momentima. Svako dalje divergiranje bice okarakterisano kao spam. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ma opusteno Kure, sad ce blok aut biti jos bolji, kreativniji, sad su svezi, batalili tamo nekog panjkovica, sad ce sure. 3 1 Quote
BLAGOJE Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 tamo nekog panjkovica :haha: 1 Quote
Zen Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 samo sto je ovo muzicki forum a ne forum posvecen autorskim pravima, tako da je sustina druga. umetnicki to vise nije isti bend sta god pisalo na papiru. upravo. zato je i postavljeno Za Nikolu i njegove autorske stvari (ukljucujuci i one koje je izvodio Block Out) ima tema, a za ostatak benda bez Nikole tema je ovde. S obzirom da bend nije imao izdat ni jedan album kad je on dosao, a on je autor preko 95% pesama i muzike, sasvim je normalno da ce bend nastaviti bez njega u nekom drugom pravcu i stvarati svoj autenticni autorski pecat. U svakom slucaju, Block Out kakav znamo i volimo vise ne postoji. Sad imamo dve stvari i nadam se da ce obe biti sjajne na svoj nacin. Zato postoje odvojene teme. I jedva cekam, kao, pretpostavljam i vecina nas ovde, da cujemo sta su Mita i ekipa smislili i kako ce to da zvuci. Tako, sve novosti postavljajte ovde Koliko znam, za sad jedino sto se desilo posle cepanja BO je Mitina saradnja sa Trigerom. Ima li jos sta? Quote
Demon Seed Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Je l' to ova tema sluzi da se ilustruje kako Nikola Vranjkovic radi punom parom, a u Block Out-u sve stoji, jer bez Nikole nema Block Out-a? 2 1 Quote
Zen Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ili Nikola svaku sitnicu stavlja na fejs a ovi cute i rade? Quote
Demon Seed Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ne dovodim ja u pitanje sta se desava kod jednih i kod drugih, nego cemu sluzi ova tema. Mozemo mi i sami da vidimo ko je aktivniji i bez naturanja na nos. 2 Quote
truliandedzombileš! Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Stvaralaštvo ovog novog benda je meni daleko bolje od stvaralaštva novog benda Nikole. Njihove slike i fb statusi su mi beskrajno zabavniji do desetominutnog snorefesta debelog pecaroša. Takođe, Molio bih za dve sanšajn teme, meni je sanšajn star mnogo bolji i voleo bih da diskutujem samo o njemu. I voleo bih temu o mejdenima bez mejden fanova, ako može. 15 1 Quote
El Karnisero Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Да ли је неко повезао најављено отопљење у наредним данима са распадом Блок Аута ? 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Ne al onaj ledeni breg velicine Menhetna sto se odvojio od Grenlanda mi nekako deluje kao odvajanje Vranjkovica od Blok Auta.....doduse geografi sveta nisu izjavili da to vise nije taj Grenland i nisu mu promenili ime u Grenland 2013...bar ne jos. 10 2 Quote
Guest HEFEST Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Savrseno me boli guzica za obe frakcije. Nikada nisu valjali pisljivog boba. Nit muzike nit cega. Slusati njih je kao da umesto flasirane vode u kaficu dobijete muljag iz bare i morate da popijete. 4 4 Quote
Recommended Posts