Vlaja Buraz Posted September 26 Report Posted September 26 On 8/30/2023 at 6:17 AM, Мајор Гашпар said: Хвала за ово. Оставио сам подужи коментар на клипу па не бих да се понављам али максимално поштовање за Миљка, супер лик. Незгодна ситуација за бенд, уљуљкани у туђи рад и у (позним) годинама, почетак од нуле у времену које је крајње неповољно за музику. И да су максимално креативни и имају времена напретек питање је да ли би то имало смисла... Quote
HEFEST Posted September 30 Report Posted September 30 Bio sam na njihovoj svirci za Noć Veštica i bilo je odlično. Društvo mi je pravio Borislav Mitić pa smo posle svirke ostali da šikamo zajedno do zore. Mnogo dobri likovi koji su me oduševili kao retko ko. Muzički znalci su svi oni pa smo imali opasno dobru spiku celo veče. Quote
Chicken Little 420 Posted October 10 Author Report Posted October 10 (edited) Kupio sam CD kada je izašao i generalno mi je okej album ali mi se sam digipak ili kako već toliko izgužvao/iskrivio sam od sebe, prosto neverovatno. Krš kvalitet. Edited October 10 by Chicken Little 420 Quote
VoivodBG Posted October 12 Report Posted October 12 Cuti, zamisli da je jos izasao i na ploci kako su inicijalno pricali. Quote
Recommended Posts