hanley Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 The world keeeps turning je sve sto mogu reci ja, od tad ne slusam Napalme, ali su pravi. Lep provod svima!!!
Captain Spaulding Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Nadimač se okuplja samo ovim povodom? Ja sam mislio da oni više ne sviraju. Premium kvasac - Nadimač 4
kuruz Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 sunce ti jebem krvavo, šta bi ovo? samo 45 minuta, svaki sekund savršen Nadimač i Hatebreed nisam gledao jedino mi je žao što nije bila The Code is Red Long Live the Code 5 1
Srlandand Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Kuruze, si ti bio onaj u tresi na pruge? ND pokidao, Nadimac uopste nije bio los, Hejtbrid lozenje klasicno.
kuruz Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 (edited) da da uzmem pre koncerta patike koje nisam nosio i čistio od Slejera, kad na njima nečija krv morao sam da snimim jednu dok je još bilo mirno prvi put u životu sam snimao na nekom događaju, blam blam posle je nastao haos stavite na 720p http://www.youtube.com/watch?v=7d1QsqAx_PQ Edited February 23, 2014 by Underkuruz 1
Srlandand Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 (edited) Eee, pa vidim ja nesto mi poznata faca Vec na Suffer the Children je krenula havarija Edited February 23, 2014 by Srlandand
kuruz Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 izginusmo meni se jedan telefon ugasio, a preko drugog sam uspeo da šerujem neki link sa B92 na Fejsbuk, Bog zna kako izašao sam napolje i odmah uzeo vodu i neke čokolade, k'o teniser 3
Antikristina Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 da da uzmem pre koncerta patike koje nisam nosio i čistio od Slejera, kad na njima nečija krv Možda moja, ja sam sa Slejera došla rasečena Koncert savršen, Napalmi odvalili Hejtbrid isto dobar iako nisam neki fan, jedva ga preživeh, ludilo
Vic Rattlehead Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 da da uzmem pre koncerta patike koje nisam nosio i čistio od Slejera, kad na njima nečija krv morao sam da snimim jednu dok je još bilo mirno prvi put u životu sam snimao na nekom događaju, blam blam posle je nastao haos stavite na 720p http://www.youtube.com/watch?v=7d1QsqAx_PQ Kakva gomila neartikulisane i besmislene buke i vrištanja, da li je moguće. Ne slušam ovaj bend ali se iskreno nadam da im i ostale stvari nisu ovakve. 1 9
Demon Seed Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Nisi dovoljno slusao, probaj "You Suffer" 2
kuruz Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 vidi se da navija za Zvezdu to je ova pesma, nisi ti to čuo kako treba 1 3
Guest HEFEST Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Možda moja, ja sam sa Slejera došla rasečena Geknuo Kuki na kvarno patikonom.
Antikristina Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Ma neka riba u SM opremi, bodlje i ta čuda Više ljudi mi se žalilo da ih je zamalo ubila
Guest HEFEST Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 (edited) Sledeci put moras bolju opremu da nabacis. jednom sam u KST-u video neku bas dobru ribu koja je imala celu odezdu od koze sa velikim srebrnim plocama koje su licile na oklop. Verovatno nesto iz inozemstva i to verovatno papreno skupo. Nikada ne videh bolji komad odece, a vala ni ribu od te u BG-u. Edited February 24, 2014 by HEFEST 1 1
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 izginusmo meni se jedan telefon ugasio, a preko drugog sam uspeo da šerujem neki link sa B92 na Fejsbuk, Bog zna kako izašao sam napolje i odmah uzeo vodu i neke čokolade, k'o teniser Da sharuješ na fejsbuk?Mrš šabanćino!ti izgino?što ti oba telefona nisu razjebali.Što mrzim sve vas,kao verni fanovi,a 90% koncerta snimate na izdrkanim telefonima i kaćite po tjubu,koja poenta.kad za to imate vremena,a ne da uživate u svirci,jebo vas takav koncert,i tebe,i svu ovu mlađu generaciju,koja bleji ko tele i snima ko majmun.serem vam se svima u tać skrin. 19 3
Guest HEFEST Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Zato je atmosfera na koncertima mahom kao da je u pitanju pozoriste. Nekada je to bila ludnica. Ne znas posle ni ko si, a po neko ni da li je dosao bos na koncert ili se samo takav vraca sa njega. 2 3
kuruz Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Da sharuješ na fejsbuk?Mrš šabanćino!ti izgino?što ti oba telefona nisu razjebali.Što mrzim sve vas,kao verni fanovi,a 90% koncerta snimate na izdrkanim telefonima i kaćite po tjubu,koja poenta.kad za to imate vremena,a ne da uživate u svirci,jebo vas takav koncert,i tebe,i svu ovu mlađu generaciju,koja bleji ko tele i snima ko majmun.serem vam se svima u tać skrin. mrš mentolčino snimak sa početka dok je bilo mirno, telefon se uključio zbog šutke 4 3
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 mrš mentolčino snimak sa početka dok je bilo mirno, telefon se uključio zbog šutke Aj nekenjaj.kupuješ ćokoladice i vodicu,ko teniser?ti moš samo da budeš đoka od Đokovića,a i to ako zaslužiš.gadiš mi se.ti metalac?u moje vreme,takve ko vas su terali da goli trćite po parku.ako je za tebe koncert,da ideš ko na modnu reviju,idi ondak na grand show,pa se tamo taslaći sa onim metrogejevima i kuravama.bić! izgleda da se bendovima više isplati da sami ispred ogledala sviraju nego pred vama. 7 5
kuruz Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 ma šta se ja objašnjavam s tobom mrš sa teme 2 2
Сале Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 И колко је на крају било све укупно људи??
ombre Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Bio dobar koncert.Steta samo sto nisu napalm death svirali ni ceo sat.bio sam skroz pozadi i sve se super culo za razliku od prvih redova gde se cula samo buka.Ni onaj hatebreed nije bio tolko los al ipak napalmi su rasturili dom omladine.
Tag Hoya Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Odlična svirka, satnica ispoštovana. Kao što je bilo očekivano, neuporedivo bolja atmosfera na Hatebreed-u. Vidi se da su prvi put u BG-u. Setliste od oba benda odlične. Nadimač nisam stigao da vidim... 7
Recommended Posts