Feniks . Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 (edited) Vidim se u prvom redu Koncert je bio odlican, sve je pocelo na vreme, Napalm je krenuo cak 6 minuta ranije Napalm Dobar, mada ove novije pesme nisam ni slusao, dok su pri kraju przili ono sto najvise volimo, i to je bilo bas dobro. Hatebreed ubio u svakom pogledu, sjajna energija publika takodje, sve na nivou. Jedino sto je kratko trajalo. I Napalm i Hatebreed su svirali tacno sat vremena. Edited February 24, 2014 by Feniks . 1 1
Ranis Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Super provod bio sinoc, dosta je i ljudi doshlo, ochekivao sam manje
Guest HEFEST Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Super provod bio sinoc, dosta je i ljudi doshlo, ochekivao sam manje Pa kad smo hajpovali event.
BLAGOJE Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 nov fazon taj da se publika ostavi gladnom,tj da bi sjutra mog'o opet ici na isti set bendova sto bi bilo kul kad ne bi cekali jope' 5-6 godina da vidimo neki od njih
Lou Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 Morao je da bude bolji zvuk na ND, svaki iole zajebaniji rif se gubio. Pesme sa poslednjeg albuma nisu najbolje legle publici, ostatak je iskusno izabran, meni bilo lepo. Ostatak bendova nisam gledao. Pozdrav za ljude koje sam sreo, a to su, redom: 1. gospodin kojeg zbunjuju kaputi; 2. gospođica koja koristi sportsko iskustvo u šutki; 3. gospodin koji voli Kingdom of Conspiracy.
Antikristina Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Opet kažem da mi je drago što baš nemam sluha, jer meni sve odgovara i ništa mi se ne gubi. A to za šutke (recimo da se u to bolje razumem), bolje su bile na Hejtbridu, ali to ne znate vi što imate principe pa uteknete. Pozdrav i za tebe, zli moderatore. 1 1
Lou Posted February 25, 2014 Author Report Posted February 25, 2014 Nikada se u šutke i nisam razumeo. Na spore rifove lomim vrat, a šutku kada vidim
Antikristina Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 E tako neki osećaj sam imala za vreme HB, razumem.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 E tako neki osećaj sam imala za vreme HB, razumem. Jesu tebe stavljali za golmana u osnovnoj školi? 1 1
Antikristina Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Ne baš, kod mene se u osnovnoj forsirala košarka
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Ne baš, kod mene se u osnovnoj forsirala košarka Znaći bila si plejmejker,zavlaćenje na podmukli i to.;*
Antikristina Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 Kakav plejmejker, to je za midžete Centar uvek
Recommended Posts