Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

220 u voltima

442 do Beograda

220*2+2 = 442

Slučajnost??

http://www.youtube.com/watch?v=yAY3y5ZDpHk

http://www.verujem.o...ugoslavije.html

Istina je dakle potpuno drugacija, jer upravo pevaci i grupe koje neguju muziku potpuno suprotnu hevi i metal roku, kad god prirede sami koncert pa ga cak i ponove nekoliko puta, problem je da se dodje do karte, sto recito govori o pravom, a ne nametnutom interesovanju publike. To su nam svima dobro poznata imena “Galija”, “Bajaga i instruktori”, Djordje Balasevic, Bora Djordjevic i “Riblja corba”, Zeljko Samardzic, “Garavi sokak”, “Legende”, Merima Njegomir, ciji savremeni muzicki izraz uspeva ne samo da zadovolji nego i da se oplemene slusaoce. Njihovi spotovi se mnogo redje vidjeju, a bas za njih publika je mnogo vise zinteresovana.

Ko je u pravu?

Edited by Demon Seed
  • 5 weeks later...
Posted

220 u voltima

442 do Beograda

220*2+2 = 442

Slučajnost??

http://www.youtube.com/watch?v=yAY3y5ZDpHk

http://www.verujem.o...ugoslavije.html

Istina je dakle potpuno drugacija, jer upravo pevaci i grupe koje neguju muziku potpuno suprotnu hevi i metal roku, kad god prirede sami koncert pa ga cak i ponove nekoliko puta, problem je da se dodje do karte, sto recito govori o pravom, a ne nametnutom interesovanju publike. To su nam svima dobro poznata imena “Galija”, “Bajaga i instruktori”, Djordje Balasevic, Bora Djordjevic i “Riblja corba”, Zeljko Samardzic, “Garavi sokak”, “Legende”, Merima Njegomir, ciji savremeni muzicki izraz uspeva ne samo da zadovolji nego i da se oplemene slusaoce. Njihovi spotovi se mnogo redje vidjeju, a bas za njih publika je mnogo vise zinteresovana.

Ko je u pravu?

ahahhaahhah ahahaha hahahahh haahhahahah ahhahahahha :haha: :haha: :haha: :haha: umro sam ahahah najbolji post ikada bajaga satanista

• 11 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ne, nemoj reci da sam drugi, nije vazno to sto nisam prvi...

Nije Kalember, brat moj, ali uvek sam znao da dirnem Majora valikoga....

Posted (edited)

А замисли да ти та сојка, која је, рецимо, лепа као сан а име јој не знам, а којој си, ето, као други (како ти је, је ли, то саопштила), фино призна да је дудлала китицу неком тамо Буди из којекаквог Консекрејшна ?

Па, како би честити човек реаговао у једном тако својеврсном животном недаћу?

Тахикардије и аритмије би, сасвим сигурно, радиле и радиле до бесвести у тим тешким тренуцима међусобне исповести и разумевања. И то није упитно, волео је ти или не; мајка природа је тако удесила код свих људских бића (скоро - ваљда).

Да је признала како је орално задовољавала г-дина Бајагу, па да човек и разуме. Штавише, да је страсно изљуби француским пољупцем, па да магија пређе на мене - у овом случају на тебе - ма на било кога. А шта би рек'о Жилбер Беко , то знају само Бајага и Жика.

Edited by vudun
  • Upvote 2
Posted

Moja da je sisala Bajagi ja bih se odusevio i celivao je u ta ista ppgana usta koja su puna Momcilove sperme.

Moja bi ga pre dudlala Slobi iz Zadruge.

A kad preksti noge - vide se halateri!

OTKUD ZNAS?

A, JEBI GA...

JESAM LI JA KRIV STO SE PALIM NA KURVE?

Izopacile me ove kao intelektualke...

MA...

NA TREBA MI NIJEDNA

• Upvote 2
Posted

Јој, буразеру, ала сам се заужелео оног финог рада, на фињааака...

Те нисам још дипломирала, те који ћу кур у селендри...

Аспирин и капи за нос, буразеру мој, шта знају радашини ?

Капираш поенту? Не носи гаће, а није расположена. Јој, то доле кад се расплазило; ма примило га је у моменту, мо'ш мислити?

ТРАС!

• Upvote 2