VoivodBG Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Sharks, Snakes & Planes (ajkule, zmije & avioni) je bend koji se rodio krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni. Tematika kojom se bend bavi je mešavina raznih primalnih emocija, životnih priča i sam pokušaj da se publici ponovo prenese poruka o nekakvoj iskrenosti i prijateljstvu, koja se zagubila negde u toku prethodne decenije. “Šta moze da ujedini čoveka?”. Zajednički strah, nevolja, odnosno zajednički neprijatelji. S obzirom da ljudi upravo najviše gaje fobije prema ajkulama, zmijama i avionima, bend je uspeo da dobije naizgled nasumično ime. Kako se gorepomenute tri stvari razlikuju, tako se razlikuje i muzički ukus izmedju članova benda, što se može primetiti pri svakoj pesmi. Iako ponekad dovodi do konflikta, opet doprinosi jedinstvenosti pesama, a i činjenici da će skoro svako moći da nadje nešto što prija njegovom sluhu. Quote
VoivodBG Posted December 30, 2013 Author Report Posted December 30, 2013 http://youtu.be/a9LrqMNgIao Quote
VoivodBG Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 http://www.vijesti.me/caffe/sharks-snakes-planes-sviraju-pjesme-mrtve-clanak-173844 Quote
bo88gdan Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 http://youtu.be/a9LrqMNgIao Dobra im je ova pesma Quote
VoivodBG Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 4. aprila u 13h, ispred platoa Doma Omladine promovisace EP. Quote
Berliner Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 ne kapiram ovaj bend. imaju neki hrvatski zvuk. Quote
VoivodBG Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 kada kazes hrvatski zvuk, na sta tacno mislis? Quote
Berliner Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 kada kazes hrvatski zvuk, na sta tacno mislis? na vokale, odnosno na fraziranje. takoreci zavijanje. ne mogu tacno da se setim imena ali slusao sam nekoliko hrvatskih žlj bendova u tom nedefinisanom hard&heavy/post-grunge maniru. slusao sam ih i uzivo inace, u ns, nedavno. apsolutno su mi uzasni u svakom smislu. nesto najneslusljivije i najantipaticnije na sta sam naleteo for some time. Quote
bo88gdan Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 ne kapiram ovaj bend. imaju neki hrvatski zvuk. Meni bas imaju SrBski prizvuk u svojim pesmama Quote
Zen Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Ovaj bend ima prelepe majice sto su radili... Sive sa zuckastim prinyom, odusevljenz sam, al mi glupo da nosim jer ih ne volim Quote
VoivodBG Posted September 18, 2016 Author Report Posted September 18, 2016 Aha, nisam čuo kako zvuče sada sa novim. Stari pevač je oformio onaj grozomorni Irvas. Zen, dopadljivo je to što se zaista trude oko dizajna izdanja i majica, ali džaba kada je muzika prosek. P.S. Možda u nekoj dalekoj budućnosti majice osvanu u H&M, kao sa Slayer-om i Ramones-ima. Quote
Zen Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Il to ili da nudem kao klinke sa tim hm majicama A jel slusas ti taj bend? Koji bend? Quote
VoivodBG Posted September 18, 2016 Author Report Posted September 18, 2016 Irvas? Pokušao i umorio se od prežvakane rok/grunge estetike i glupih tekstova. Quote
Recommended Posts