Defunctus Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 moj tejp: http://8tracks.com/defunctus/mixtape-2013 download link: http://www60.zippyshare.com/v/34016276/file.html Quote
Bourbon Princess Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Meni baš bilo hevi da sastavim miks posle Geraltovog obzirom da je pokrio većinu stvari koje su mi se dopale Ali ima Burbili po kojeg keca u rukavu: MIKS 2 Quote
kuruz Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 na samo dva, ne računajući moj, se pojavljuje tag black metal al zato sludge, indie, experimental, post hardcore trt mrt na skoro svakom kako je propao Jumetal Quote
Talvi Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 zna se ko su stubovi odbrane i ne diraj sludge Quote
Baal Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 E'o ga moj: http://8tracks.com/trnj/sranje-godina-2013 Quote
Јарослав Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 код мене black metal, death metal, hardcore, heavy metal, entombedcore само директно, без зајебавања Quote
kuruz Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 zna se ko su stubovi odbrane i ne diraj sludge ma dobro je to, ne kažem ništa al fali satanizma код мене black metal, death metal, hardcore, heavy metal, entombedcore само директно, без зајебавања kod mene black metal, death metal, experimental, progressive metal, heavy metal ne znam zašto nije upao thrash Quote
Talvi Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 meni je nalepio "hardcore, black metal, metalcore, grindcore, metal " to je to Quote
Talvi Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Out Of Time-ov tejp sjajan, skoro ni za šta nisam čuo a sve dere ona prva stvar je ludnica i ovi Arcane Roots su baš otkriće, bacaju mi na Protest The Hero dosta Quote
kuruz Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 tebi baš i nije trebao ovaj Satyricon slab je album Quote
Talvi Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 esi lud, gde taj hit da izostavim tek će biti zblažnjavanja kad izbacim ne-metal, nije ovo ništa Quote
chess Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 out of time i out of cuprija je isti lik? ja upravo slusam njegov mikstejp i ima najvise otkrica, sve sjajno a nista nisam cuo Quote
kuruz Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 esi lud, gde taj hit da izostavim bezbroj puta sam obrnuo taj album i svaki put je bilo mnogo je čudan al na kraju ipak nisam popamtio mnogo toga, slab je Quote
SkullKrusheR Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 sad vrtim milimicin tejp, dere kožu s lica. za sada favorit uz ćuprijin i geraltov. biće dosta materijala za slušanje u narednom periodu sa ovih tejpova. Quote
kuruz Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Azalov odličan, čist metal teo sam i ja da stavim Darkane, Memory Garden, Satan, Dark Tranquillity i Cathedral, al bi bio predugačak jedino me je iznenadilo što nema Revocation a ni Išana niko nije stavio, čudno Quote
VoivodBG Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 @Defuncuts, da li mi verujes da sam predvideo vecinu izvodjaca? Ali neka, uspeo si da napravis solidan chillout tejp, nema previse odstupanja i sve je slusljivo i fludino je kako se blizi kraju. savrseno za neku bleju gajbi ili u nekom finom kaficu. izdvojio bih kao neke novitete sto nisam pre cuo Autre Ne Veut i Blood Orange i Phosporocent. Quote
Berliner Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 evo, klasa http://8tracks.com/asdfcarli/cm2013sj nisam skonto bio da je iz prosle godina prva pesma, sry ppl Quote
Geralt of Rivia Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 nisam ocekivao ovakav tejp od burbonke, dobro kidanje. overice se more govana i unsettled funeral. dobro me podseti na ovaj psyke project, jak album su izbacili. lepo legao trenje tejp, ova biffy clyro stvar hitcina. lukin tejp je lud, ima od svega po malo. kudos za seidr, jedan od boljih dum albuma ove godine. kod defunktusa je dobra bila phosprocent stvar, ostalo mi se nije svidelo. Quote
Bourbon Princess Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 nisam ocekivao ovakav tejp od burbonke biće i kantri tejpa, ne se sekiraj Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 trenje tejp mi bio bas osvezavajuc tejp spram svega sto sam slusao u 2013. russian circles, cult of luna, biffy clyro odlican izbor pesama, van toga je bilo jos barem trecina zanimljivih stvari. kristian mi bio zanimljivo iskustvo. ne mogu reci da mi se sve svidelo (bas volis domacu scenu, jeb'o je ti ), ali moderat, nin i suuns si bas zabo totalne zicere. van toga su mi bili interesantni red fang i onaj sharks, snakes and planes. defunctus mi najvise legao za sada. svidelo mi se 90% stvari na prvo slusanje, polovinu sam i sam ispratio preko godine. sad mi je nekako krivo sto nisam i ja ubacio nesto od autre ne veut. Quote
Baal Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 (edited) Poslušao sam Ponija i Defunctusa pošto njih jedino mogu da pustim na zvučnicima na poslu. Baš mi legli od jutros, je l' ima još neki gej mikstejp da pustim? Ove metan ću da pustim kad dođem gajbi. EDIT: Evo i Čarlijev je gej, slušam Edited December 2, 2013 by trenje Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 luka ima jako pristojan tejp. Quote
Recommended Posts