SkullKrusheR Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 pustio sam sad preko krouma, kad ono kreće druga stvar no, i'm in control koju sam i ja stavio. ako niste provalili, neograničeno je preskakanje pesama kada se stavi da se puštaju preko youtube-a. Quote
necko Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Sviđa mi se ovo sa 8tracks, zbudžiću i ja nešto ovih dana. Zapratio sam vas koji ste okačili za sad. Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 http://8tracks.com/_1070147920/fat-steve-2013 i klasican upload za sve nostalgicare: http://www29.zippyshare.com/v/20384911/file.html Quote
Geralt of Rivia Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 odlican tejp skale, bra'o ti ga za ken mode dobro gazenje ovaj morality crisis, navukao sam se odma posle prve pesme. azalov tejp me je zabavljao dok sam obrtao palacinke posle mi pucao plejer pa sam neke stvari preskocio. kvelertak i onaj istripovani blek metal moram da overim. ona nova urfaust stvar ja sjajna. Quote
SkullKrusheR Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 dobro gazenje ovaj morality crisis, navukao sam se odma posle prve pesme. tako sam i ja. iako im to nije (očigledno) nije najbolja stvar, jednostavno sam morao da je stavim kao uvodnu. skini i ostale ep-eve ako nisi već. Quote
Berliner Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 i klasican upload za sve nostalgicare: http://www29.zippysh...84911/file.html tx. cuvam masu tih mikseva u nekom folderu Quote
out of cuprija Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 http://8tracks.com/seebottleneck/mixtape2013 2 Quote
Live Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 tako sam i ja. iako im to nije (očigledno) nije najbolja stvar, jednostavno sam morao da je stavim kao uvodnu. skini i ostale ep-eve ako nisi već. Dobar Morality, jel može link za Boats ako imaš? Tražio sam i nisam uspeo da nađem. Quote
SkullKrusheR Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 (edited) @out of cuprija: bravo za the phantom carriage, horselover, elizabeth, oozing wound i naročito drug church, koji je meni bend godine, ali mi se nisu uklapali u koncept liste. weekend nachos sam i ja stavio. overiću sutra i ostatak tejpa, vidim da ima par dosta zanimljivih bendova koje nisam čuo. @live: imaš na bandcamp-u za dž kao i prethodna dva... http://moralitycrisis.bandcamp.com/ Edited November 30, 2013 by SkullKrusheR Quote
M-16 Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Evo i mog, prvi deo krcanje posle romantika: http://8tracks.com/mihailot/besni-fok-mad-max-mixtape-2013 Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 opa, ima sta da se slusa sutra Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 do jaja mi twitching tongues sa skullcrusherovog. zvuci kao neki pijani, debeli sacred reich Quote
Talvi Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 biće Tonguesa na sve strane, vidim Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 e isto mnogo dobra stvar kod sajte je ako slucajno ugasis prozor, vratite gde si stao kad opet upalis mix do jaja mi twitching tongues sa skullcrusherovog. zvuci kao neki pijani, debeli sacred reich ali sve u svemu, way too much entombed core Quote
Talvi Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 i ja vrtim Skalov tejp trenutno, baš ono što sam i očekivao, meni leži skroz Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 evo i geraltov isto. ali super, taman odslusam ta dva i jos cupriju i cuo sam sve sto treba da se cuje od te crusty skole ove godine Quote
SkullKrusheR Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 (edited) do jaja mi twitching tongues sa skullcrusherovog. zvuci kao neki pijani, debeli sacred reich kao da sacred reich nije dovoljno pijan i debeo. i pomislio sam da će nekima biti previše entombedcore-a, pa sam se trudio da većinu gurnem na drugu polovinu. jebiga, vše sam to slušao ove godine nego klasičan metal, a nisam hteo da izostavim neke do jaja bendove (iako na kraju jesam njih nekoliko). slušam sad ćuprijin tejp, ubija. biće tu dosta bendova za skidanje. Edited November 30, 2013 by SkullKrusheR Quote
BLAGOJE Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 zemo mene ti skini stoju,ne mogu vise,svaki dan mi oduzimas po nedjelju dana zivota,evo pokusao sma da se iskuliram ali ne ide Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 savrsen kraj mixtape-a kod geralta ova jesu-worship cloudkicker stvar Quote
SkullKrusheR Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 zemo mene ti skini stoju,ne mogu vise,svaki dan mi oduzimas po nedjelju dana zivota,evo pokusao sma da se iskuliram ali ne ide blokiraj me. aj izdrži još koji dan dok ne nađem nešto bolje, nemam ovde na laptopu skoro ništa od slika. @emara: to je bila i jedna od mojih ideja za omot. Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 (edited) ne znam sta se suicide ponyu desilo u zivotu da napravi ovakav mixtape. ovo ni danko ne bi mogao da slusa Edited November 30, 2013 by azal Quote
Defunctus Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 ne znam sta se suicide ponyu desilo u zivotu da napravi ovakav mixtape. ovo ni danko ne bi mogao da slusa vec sam ga preslusao i odlican mi je. ove "pitchfork" albume (chvrches, weeknd...) sam slusao u toku godine, ali mi je bio kul tejp zbog ostalih stvari koje sam propustio. sastavio sam svoj...ko preslusa, imace potrebu da izlazi u apartman i pleasure. Quote
chess Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 ko preslusa postace impotentan ja necu praviti mix, ove godine sam ukupno cuo 0 novih bendova, uglavnom slusam muziku od pre 500 godina, vise ni ne otkrivam muziku a ovo sto mi se svidja tesko da mi mogao da sklepa u jedno posto bi bilo sve od powerviolence do trip hopa, nema smisla, bas bi bilo haoticno i besmisleno Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 (edited) @azal lepo je govorio 2pac "it's time for us as a people to start makin some changes" krecem od danas popodne s preslusavanjem tejpova, pa cu napisati u jednom postu sve utiske. do jaja je ovogodisnja cloud varijanta, taman za slusanje na sljaci. Edited November 30, 2013 by ^Suicide_Pony^ Quote
Recommended Posts