kuruz Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 ja krenuo, pa shvatio da ima previše trensa koji ovde niko ne sluša Quote
M-16 Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 @emara: to je bila i jedna od mojih ideja za omot. Hah, Huell dasa. Sad baš piči tvoj mixtape, odlično je ovo Svidja mi se ova fora na 8tracksu što može da se poveže sa last.fm profilom Quote
chess Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 dada, sve sto slusas na 8tracks se uredno skrobla na lastfm Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 out of cuprija tejp gazenje kao sto sam ocekivao. mada verujem da sam vec cuo sve ove pesme ili kod cveleta na rakiji ili kad si mi slao i terao da slusam na gtalku Quote
Јарослав Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 нисам стигао све јуче да аплоудујем, биће готово ускоро. а вечерас се бацам на преслушавање. већ видим да ће ми Скалов бити најбољи Quote
VoivodBG Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 (edited) http://8tracks.com/voivodbg/be-here-now-2013 Edited November 30, 2013 by VoivodBG Quote
Talvi Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 izvol'te, metalci: http://8tracks.com/talvi669/metal_mixtape_2013 ne-metal tejp neću još, neka odstoji do pred praznike, da ne ispucamo sve u novembru već Quote
SkullKrusheR Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 probaću i ja da sastavim neki mekši tejp narednih dana ako me ne bude mrzelo. vidim da je moj tejp najkraći pa ću iskoristiti to kao izgovor da ubacim još par stvari koje sam zaboravio. Quote
kuruz Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 gde da vidim listu pesama na nekom tejpu? dobra ova pesma od Celeste na Talvijevom dok ne krene francuski mrzim francuski Quote
chess Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 An objective of the compulsory license is to ensure that a listener's experience is similar to traditional radio and essentially non-interactive (i.e., you can't hear a specific song when you want it), so as not to substitute for music purchase. Hence, the rules of the compulsory license require that the sequence of playback cannot be pre-determined by a listener, and the listener may also not know what song he or she will hear next (i.e., no pre-announced playlist). Accordingly, a user cannot see the all of the songs included within a playlist at the outset and then fast-forward or rewind to songs of interest (which would make the service interactive). Similarly, there are limits on (a) the number of songs that can be included from any one artist or any one album on a given channel or playlist within a 3-hour period, and ( the number of tracks that can be skipped per hour on a given channel. Quote
chess Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 At 8tracks, we feel that there's something unique and compelling in handcrafted programming — as with traditional radio in the 1970s, the mixtape in the 1980s and DJ culture in the 1990s. One individual — the DJ — knows music well and introduces a set of listeners to it. This does not require an on-demand experience, and in fact, typically precedes it, as listeners discover and acquire those tracks they enjoy. (8tracks will shortly provide links to Amazon so listeners can purchase the music they like.) Quote
VoivodBG Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 @Suicide, pobedio si sa ovom kolicinom mekote. Neke trake su kao porucene za ovu zimu koja nas ceka, mekane, sanjive, ali malo ipak udavi pri kraju jer imaju slican sablon. Na stranu toga jako pitak mikstejp. Quote
SkullKrusheR Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 uh, ovi arcane roots su sjajni, nisam čuo za njih ranije. Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 M-16 dobar tejp, iako sam vec cuo vecinu. mada si zasrao sa ghostom na kraju slusam talvija sad Quote
VoivodBG Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Talvi za sada imam dva otkrovenja na tvojem tejpu, In Solitude, koliko ovo jebe, produkcija 70-te i vise je neki gothic new wave nego li metal i teksotvi su za klasu iznad bilo cega sto je u metalu izaslo ove godine, a da sam preslusao. I nalozih se na Fukpig. joj. Quote
Talvi Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 ta stvar od In Solitude je obrada, otuda ti taj filing Quote
chess Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 (edited) ima neko link ca coliseum, ne mogu nigde da nadjem, bas mi se svidelo? geraltov mix mi je bas bas bas dobar primitive man, uh, koje nasilje Edited November 30, 2013 by chess Quote
Geralt of Rivia Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 imas ovde sve http://cutnpasteyofa...8/coliseum.html cuprija izdominirao, vecinu stvari nisam slusao sa tejpa, cowards i pretty mouth su do jaja. Quote
Јарослав Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 има и овде: http://www.ulozto.sk/xQg6rK51/coliseum-sister-faith-2013-fnt-rar Quote
kuruz Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 evo, bez trensa, da ne bi trajao pet dana https://8tracks.com/napadaj/decrystallizing Quote
azal Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 ova watain stvar sa talvijevog je presmesna. svedski satanisti sviraju amerikana meets nothing else matters. jasno mi je zasto ih samo grob slusa idalje, iako nisam cuo nijedan album od benda ima odlicnih stvari ali i par najgorih (hatebreed recimo ) "jebi blagoja" najbolji tag za sad Quote
Talvi Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Hatebreed je morao da uđe na tejp u čast certa i opšteg forumskog oduševljenja njihovim učešćem na njemu Quote
Јарослав Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 http://8tracks.com/confessionsandalcohol/soul-corruption-vol-2013 ево мој и списак песама: Quote
SkullKrusheR Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 Hatebreed je morao da uđe na tejp u čast certa i opšteg forumskog oduševljenja njihovim učešćem na njemu smećari. gledam sad jaretovu listu i skontam da 'ladno nisam stavio apmd. Quote
Recommended Posts