Talvi Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 (edited) a šta znam, meni je ova lista ni tamo ni 'vamo. ono, meni se poslednja dva albuma ne sviđaju (sem naslovne sa Beginning i još ponekog momenta), bukvalno bilo koju drugu stvar sa Skyforger-a bih stavio umesto Sampo i Silver Bride, sa Eclipse-a bih takođe svaku drugu uglavio umesto Two Moons, ali ove ostale stvari su mi ipak preveliki kultovi da tek tako ostanem hladna srca kad vidim da će se svirati ovde jebiga, da sam manja beda dovukao bih se nekako da ispoštujem ovo, ali ovako ipak moram ostaviti RC na vrhu liste prioriteta Edited March 3, 2014 by Talvi
azal Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 pa dobro, od 16 pesama 5 su pre-Joutsen era, to i nije tako malo kad već sa njim imaju 5 albuma ali vidi encore jebeni. umesto da zavrse sa kultovima ubace pederluk u petu brzinu
Night's Blood Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Sto se mene tice moze i ceo Eclipse da ide. 1 1
BLAGOJE Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 kad si zena peder ja ako budem isao ostajem do maj fontele i kuci 1 1
Night's Blood Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Nek' sam, bar mi nece biti problem da ispratim celu svirku i uzivam.
Talvi Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 pre će biti da je bis sasvim prilagođen većini publike jbg
Јарослав Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 za bis bi trebala From the Heaven, koja je kapiram najvoršipovanija Amorphis pesma ikada
Јарослав Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 e a znaš kako me zabole šta koji metalac voršipuje samo dajem svoje mišljenje
Talvi Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 pa mišljenje ti je sumanuto ako misliš da je ta stvar voršipovanija od Black Winter Day, My Kantele i ostalih matorih kultova
Јарослав Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 pa mišljenje ti je sumanuto ako misliš da je ta stvar voršipovanija od Black Winter Day, My Kantele i ostalih matorih kultova generalno da, ali ovde i ne baš (bar govorim po tome sa čime sam se ja sretao kod ljudi koji ih slušaju). ali opet je voršipovanija od You I Need, koju kapiram da izvode na bis jer je poslednjih hit koji su izbacili.
Talvi Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 tvoje jutjub metalke od 17 godina su malo uža populacija od svih Amorphis fanova na svetu
Јарослав Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 kakve sad jutjub metalke? a i pada ti ta teorija u vodu, s obzirom da ne znam nikoga mlađeg od 20 godina da voli Amorphis
Talvi Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 evo, test - ne znam kako mi ti onda iskočiš kao "mutual friend" sa pola klinki ovde https://www.facebook.com/events/200750980117552
Demon Seed Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Tako sto ih dodaje, dahce im po fejsbuku i juri da jebe, a ne poznaje ih i ne zna sta slusaju 8
Јарослав Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 pričamo o ljudima koji slušaju Amorphis, a ne koji su čuli za njih
Лука Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) Gledao sam jedan prelep evropski film, da li finski ili islandski, zranasta fotografija, malo dijaloga, otac vodi ljubav sa sinom u svetionku, žive samo njih dvojica na kišovitom ostrvcetu, ima par Amorphis pesama sa Eclispe. Svima preporučujem kao uvertiru za koncert. Edited March 3, 2014 by Лука 3
Јарослав Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 otac vodi ljubav sa sinom u svetionku hvala na preporuci
BLAGOJE Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 jare informacija,ja slusam amorphis od bombardovanja i prvi put nocas cujem za tu pjesmu mogu i ja sad da lupam kako je pilgrimejdz glavni amorfis hit sudeci po fanovima benda koje ja licno znam 1
Recommended Posts