metal guru Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 I recimo Christian Bale.Nije bas potcenjen,ali mislim da zasluzuje mnogo vise.Stavimo sa strane Betmene i Terminatore,tu nije zaista nista posebno,ali Harsh Times,The Fighter,American Psycho i pogotovo The Machinist...neverovatne uloge,zaista je glumcina i po. i Prestiz Meni je zao sto Zoakina Finiksa nije bilo u mnogo filmova, stvarno je sjajan glumac. u masteru je nadmasio samog sebe Quote
SkullKrusheR Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 pogledajte i'm still here ako niste. još jače ako ste pratili dešavanja iz filma dok su bila aktuelna. hoakin bog. Quote
lemmy sixx Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 mnogi će reći da bulaznim ali meni je Entoni Hopkins precenjen Navikli smo na tvoje komentare iz dimenzije X. Quote
kuruz Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 šta sereš bre, Bejl je sjajan u Betmenu a zaboravili ste Ekvilibrijum Quote
Talvi Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 bog otac naročito u Clay Pigeons, on i Hoakin dominiraju Quote
SkullKrusheR Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 mrzim vinsa vona. ista jebena blentava faca u svakom filmu. 2 Quote
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 потпис он, Овен Вилсон и Бен Стилер су најгори глумци икада Quote
Schneider Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Vilijem Defo. Ne znam da li je neko potcenjeniji od njega Quote
Lou Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Samuel L Jackson: Ja ne znam za glumca iz ovog univerzuma sa boljom dikcijom od njega. Ritmika u rečima prosto očarava, što je Tarantino recimo itekako znao da iskoristi u Pulp Fiction (a možda je to i jedna od najključnijih stvari uspeha ovog filma). Kad Semjuel govori, ostali čute i slušaju. Ovo je odlično zapažanje. Žalosno je što se danas mnogo manje (ako uopšte) posvećuje pažnja dikciji filmskih glumaca. Uvek primetimo kada neko ima nešto specifično u izgovoru ili glasu (uvek pominjani Morgan Frimen, pa Džef Bridžis, npr.), a opet ima toliko njih koji nisu najrazumljiviji. Najbolje se, na kraju, pokažu oni koji imaju iskustva u pozorištu, Hugo Viving (kada možeš da izneseš ulogu ispod maske, nema šta da se priča) i Alen Rikmen mi prvi padaju na pamet. Inače, liste su ti na mestu, dosta si dobro sastavio to. Quote
Recommended Posts