рогозуб Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Prvi i najbitniji razlog zasto otvaram ovu temu je State of insurgency. To je prvi album grupe Hexen (koja je na drugom albumu otisla sa melodic thrash-a na thrash-prog) i jedan od mojih omiljenih albuma, ako ne i najmilji. Evo ga savrsenstvo ovde, sa tajmstempovima za pesme i linkom za download u info, pa poslusajte: http://www.youtube.com/watch?v=jEVuzArRw5U Pogledah na netu da nadjem jos ovakve muzike i vidim da ljudi pominju kultne Artillery i Heathen, ali nije to to, kao ni Xentrix ili Toxik, po toj logici bi moglo da se kaze da Testament i slicni imaju dosta melodic thrash stvari. The Haunted i Battlecross su blizu, ali ubacuju death smeka, sto mozda i nije lose. Naisao sam na npr. Sanctity i Wolfpack unleashed koji su melodic trash i to je otprilike to. Da li znate jos ovakve zike? Stavite odje Quote
El Pistolero Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Sanctity sam slusao u vreme kada je izasao album Road To Bloodshed. Svidja mi se. Mozda ga obrnem posle jos koji put, nisam odavno cuo nista od njih. Njihov pevac i gitarista sad svira bas u Machine Headu. Sacemo da vidimo kakav je Hexen. Quote
рогозуб Posted December 25, 2013 Author Report Posted December 25, 2013 Da, vidis, slusao sam Powermad al ih se ne setih uopste. Takodje uz gorepomenute The Haunter i Battlecross nadjoh jos jedan melodet/ melotres - Bloodshot Dawn. Dobri. Quote
M-16 Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 (edited) Nepotrebna tema. Ko ovo odobrava? Edited December 25, 2013 by M-16 3 Quote
рогозуб Posted December 25, 2013 Author Report Posted December 25, 2013 Hexen nema temu. A i da ima, realno me bole uvo za njiov drugi album. Quote
M-16 Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Onda kul. Otvaraju se teme zbog jednog albuma i daju im se debilna imena. Gde iskopa to melodic thrash?! Nije ni čudo što je ovaj deo foruma u kurcu. Ko je uopšte moderator ovde? 1 4 Quote
рогозуб Posted December 25, 2013 Author Report Posted December 25, 2013 (edited) Jedan album al najbolji na svijet. Iskopah kao tag na last.fm i zanr na metal-archives, isto kao sto postoje technical i prog thrash.. A kako bi ti nazvao? Edited December 25, 2013 by рогозуб Quote
Runner Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Visitör - "Visitör" (1993) http://youtu.be/-nKR5CAFLkk Quote
Tower... Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Ovaj album Hexena je melodic thrash? Šta je onda ovo, The Beatles? Quote
рогозуб Posted December 26, 2013 Author Report Posted December 26, 2013 To je speed/ thrash, kao i pomenuti Artillery i Heathen, kao i npr. Angel dust i Helstar. Quote
Demon Seed Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Powermad sam slusao zbog Wild at Heart pre 100 godina xD Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Stvarno,sinak ako će otvoriš Hexen,otvoriš Hexen,a ne ovako,kao melotreš...i ja sam hteo da otvorim temu na sve i svašta kako sam zguzio jednu,al mi nisu dali,i šta sam trebo,da napišem ''battery'' old school HC bend,i, oni mi odobre a ja krenem o sexu,.. budalo nijedna. 1 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Janitor je melodicniji nego svi ovi Hexeni,kad ga spići u 00:59 sekundi bote lebac! 1 Quote
Kumodraski Vo Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Novi Warbringer bi mogao da se udene ovde, a sam album je sjajan, preporuka od mene. Quote
Recommended Posts