VoivodBG Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 http://youtu.be/RHKAyF603bI Album prvenac “Želja lakih zabava” niška grupa Sizife, daj kamen najavila je pesmom “Sitne duše“. Album se očekuje u toku godine kao besplatan daunloud preko niške etikete Tribal Rajber Label. Sizife, daj kamen je alternativni rok bend koji će nakon izmena u postavi album snimiti kao trio koji čine gitarista Dalibor Ristić, basista Dušan Jovanović i bubnjar Uroš Jovanović. Quote
chess Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 sitne duse mogu samo da ga puse, to to ali kakvo ime, sizife daj kamen... sizife, let there be rock ; sizife, baci kamen da se igramo 4 Quote
Marishte Posted January 14, 2014 Report Posted January 14, 2014 meni ovo bio mnogo zabavan bend kad sma ih cuo uzivo, mislio sam doduse da ne postoje vise Quote
Saša Grbić Posted January 21, 2014 Report Posted January 21, 2014 Ha.... Onako.... Osrednje. Ne mogu reći ni da mi se sviđa, a ne mogu reći da ne valja ništa. Quote
VoivodBG Posted August 8, 2014 Author Report Posted August 8, 2014 TRL019 SIZIFE DAJ KAMEN - Želja Lakih Zabava (LP) DOWNLOAD u toku sledeće nedelje Quote
VoivodBG Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 Naš album prvenac Želja Lakih Zabava od danas dostupan za free download na Tribal Rajber Label-u ... Hvala našim drugarima : Mišku Vojvodiću (Eyot) , čika Pitiju , St-u , Uži i Daretu (Goribor) , ekipi iz Tribal Rajber-a (Tasi , Luciju i Bošku) , Petru Vuksanoviću zaduženom za zvuk benda na albumu . Specijalno se zahvaljujemo Dušanu Mirkoviću i Mladenu Marjanoviću bez čije nesebične pomoći ovo ne bi bilo to . HVALA!!! P.S. Progoni nas želja lakih zabava , a mi daleko bežimo , jurimo ćutke ... http://tribalrajberlabel.bandcamp.com/album/elja-lakih-zabava-lp Quote
Recommended Posts