Rudar Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Stalker Call of Pripyat je igra koja je izasla 2009 godine. Call of Priypiat je 3 igra u ovoj seriji (pre nje Clear Sky i Shadow of Chernobyl) Igra je survival horror tipa, predstavljeno je dosta realno i skoro sve gradjevine su pravljene po uzoru na stvarne zgrade. Slika u stvarnosti Izgled u igri 3
Captain Spaulding Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Cekam pozivnicu za Survarium, mada znam da to ipak nece biti to.....steta sto nece biti Stalkera 2
Rudar Posted January 4, 2014 Author Report Posted January 4, 2014 Nadam se da ce Survarium imati single player..
Salvation Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 U covece, pa zar nema neka Stalker tema na kojoj se ovo sve vec "obradilo"? Jebes Survarium (koji nece imati SP), ceka se da konacno naprave i izdaju ovo moderi: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
Captain Spaulding Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Misery 2.0 mi jako seckala pa je nisam ni igrao....kad pazarim novi racunar onda cu igrati i njega, i lost alpha....
HeLLsarma Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Odlicna igrica,igrao sam i prvi S.T.A.L.K.E.R,nisam samo Clear Sky exp.
Salvation Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 CS je verovatno najslabiji od tri dela, ali i njega vredi opikati, pogotovo je kraj disturbing, i to na dobar nacin
BLAGOJE Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 samo i iskljucivo misery,uz originalni i nedirani SoC,ona complete sranja su bas sranja.CS je bas tesko smece,iako se slazem da mozda ima najbolji kraj od sva tri dijela.
Captain Spaulding Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 Izasao je 2.1 misery beta, ceka se stable. ja nisam ni igrao misery 2.0 jer sam tada imao smece racunar.
BLAGOJE Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 nemam pojma kako,ali sam drugu na i3 (doduse onaj najbolji,ili medju najboljima) i 650gtx i sa 4gb rama uspio da namjestim misery em da izgleda super em da radi super.koliko se sjecam bili su neki pecevi i neki komand lajn,treba procackati malo,slicna fora kao sa emulatorima ono tri klika i to je to.
Recommended Posts