Captain Spaulding Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 DayZ je prvo poceo kao Arma mod a sada je Standalone i u fazi pravljenja je jos tako da ima bagova, nezavrsenih delova itd. Ako neko od vas planira da igra, neka se javi ovde pa da se udrzimo, jer je mnogo zajebano sam, pogotovo kasnije
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 5 gb Evo vam i uvid u mapu, prilicno je velika a jos ce da se siri predpostavljam, posto je jos alpha http://dayzdb.com/map/chernarusplus#5.064.076
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Ne znam za piratsku verziju da li ikom radi, ja sam je uzeo preko Steama da malo podrzim developere http://store.steampowered.com/agecheck/app/221100/ Evo mene posle 15ak minuta igranja, bejzbol palica, pajser, lopata, nemam apsolutno nista korisno protiv zombija, kamoli drugih igraca jer jako slabo radi stetu. Minimum sta treba imati je vatrogasnu sekiru Sve mi je na low jer mi je shit racunar.....a igra zahteva jacu makinu... Posto sam u borbi sa zombijem izgubio dosta krvi trebalo bi da uradim transfuziju ali pre toga morate naci tester za krvnu grupu jer ako vam neki igrac da krv a ima drugaciju krvnu grupu od tvoje onda je game over, umres Jos nisam provalio kako se radi transfuzija
lemmy sixx Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 To se placa?Pfff,evo platicu,sve trcim. 3 4
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 (edited) Ja sam cuo da je igra bezveze I ja sam cuo da je Hitler ostao ziv i da je umro u Argentini. Brate, igra je izasla pre par nedelja, kao alpha, early access ali je jako zabavna. http://youtu.be/oQQ4N1kMv9o http://youtu.be/G6FBrgM0cnQ Prvi klip je DayZ Mod, drugi klip je DayZ Standalone. Drugi klip mi je jako smesan Edited January 5, 2014 by Captain Spaulding 2
VoivodBG Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Nisam ni primetio razliku u grafici izmedju oba klipa. Postavio sam ih iz prostog razloga jer me je fasciniralo koliko su se ljudi uziveli u uloge postapokalipticnog zombi sveta. Drugi klip je odlican, pokazao je humanost i ovaj drugi igrac je automatski razvio stokholm sindrom. Prvi klip je bas surov, onoliko price kako je sve sjajno bajno, dobices oruzje itd. i na kraju patka. Imate jos sjajnih clanaka o tome sta su ljudi doziveli igrajuci je. Najverovatnije ce se pojaviti nesto jos ludje u nekom momentu od ovih youtube snimaka. koja je zahtevnost igre?
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 DayZ mod je imao bas sve, mogao si da vozis sve i svasta, da pravis utvrde, nisam toliko upoznat sa tim modom ali po klipovima sam video. DayZ standalon je izasao 16 Decembra i takve stvari treba tek da naprave. Super mi je sto kreces bez icega i sto treba da skupljas sve sto ti padne pod ruke i sto su ti najveca pretnja zapravo drugi igraci a ne zombiji eto ti slicna situacija, iz klipa u prvom postu ali sam oznacio minutu Meni secka i na low....sto me jako nervira jer bi voleo da igram full experience. Minimum: OS: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 Processor: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 10 GB available space Sound Card: DirectX®-compatible Recommended: OS: Windows 7 SP1 Processor: Intel Core i5-2300 or AMD Phenom II X4 940 or better Memory: 4 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD Radeon HD 7750 with 1 GB VRAM or better DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 14 GB available space Sound Card: DirectX®-compatible
VoivodBG Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Pisi kuci propalo, ne mogu da je igram ni sa minimalnom konfiguracijom. ha, ha, znaci ima i transfuzije krvi, interesantno.
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 ја бих могао да је играм, али: To se placa?Pfff,evo platicu,sve trcim.
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 (edited) @VoidvodBG Brate ja ne prolazim ni minimum, tj jedva mozda. Ja sam pre menjao racunar na svake 3 godine a ovo mi je sada 6. godina bez novog racunara umirem Ajde ako budes budzio nesto obavezno da mi se pridruzis da pljackamo @Jaroslave, 15 dvolitri koje popijes nedeljno = ova igra Edited January 5, 2014 by Captain Spaulding
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 не пијем 15 дволитри недељно а и пре бих паре давао на нешто везано за музику плус што има брдо ММО игара које су боље, а не плаћају се
Geralt of Rivia Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 igraju ljudi i sa piratom, samo se moras zajebavati sa kojekakvim programima i povezivanjem sa serverima.
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Brate, igra je izasla pre par nedelja, kao alpha, early access ali je jako zabavna. ово тек сад видим. чекај, за алфу се плаћа као да је фул игра?
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Platis sada i igras dok ne bude retail, a koja ce biti retail cena ne znam, mozda ce za nas koji smo platili za early access biti jeftinije kasnije ili je to to, tj da necemo placati vise. Ne znam Evo jos jedna sjajna avantura
Јарослав Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 логичније би ми било да ови који сада купе, касније не плаћају ништа у сваком случају, тренутно сам заокупиран тенкићима, плус сам почео Hearthstone да играм (добио сам бету)
Captain Spaulding Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Slazem se, tako bi mi svakako vise odgovaralo Ajde Jare kad kupim jaci racunar daj 20 evrica znam da imas ne budi Jevrej kao Lunar, osnujemo bandu i haramo Ima i srpski server
Captain Spaulding Posted January 7, 2014 Author Report Posted January 7, 2014 875000 prodatih kopija za 3 nedelje http://www.pcgamer.com/2014/01/07/dayz-sells-875000-copies-in-three-weeks-new-development-post-outlines-priority-features/?utm_source=fb&utm_medium=emp 1 1
Captain Spaulding Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Sada cu da vidim klip. Upravo su me 3 bandita zaustavila, vezala lisicama i isisala krv, i opljackala ...jebem im mater. Posle toga su me vratili u svest i borio sam se pesnicama dok me nisu ubili, back from the start Haha kakva zajebancija : I want the bag of rice please E ja vise ne verujem ljudima tako su mi ovi rekli necemo ti nista ispucali pola sarzera na mene pa me opljackali....odsad samo ubijam, a bio sam jako frendly
Night Prowler Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 Ako kupim sada igru, je l' moram opet da je kupim kad je zavrse? 1 1
Captain Spaulding Posted January 8, 2014 Author Report Posted January 8, 2014 Ne vidim zasto bi placali opet, ako urade tako nesto izgubice sve klijente, tj 99 % 2
Recommended Posts