Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hahah, dobar dobar :D

Uskoro krecem da igram DayZ ali pod novom makinom, ova ide baj baj :)

Inace, ovo za ubijanje na respawn nije uopste tacno jer im nije zabavno da ubjaju nekog ko nema nista kod sebe jer plus trosi dragocenu municiju plus pucanj cuju zombiji a i niko sa opremom se vise ne mota kod spawn tacaka.

Posted

Mozda cu i imati, posto su postali akcionarsko drustvo i sada imam udela u prodaji :P

Pa ne vidim sta je tu lose, drago mi je da je popularna i da nisu uzalud bacene pare (nadam se da se nece zavrsiti prica kao WarZ :P)

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Mozda zato sto je early access alpha?

Uostalom, lepo pise i pre kupovine igre i posle kupovine igre pre nego sto udjes u igru

qY4uxUz.jpg

Snajper situacija (ne od mene nego od strane nekog drugog koji je pucao ka meni :D)

0blqRWZ.jpg

Posted

Ima onih koji misle da je ovo pravi svet pa rade sve kao pravi vojnici, paljevine, a ima i onih koji se sprdaju, kao ovaj sa aparatom za gasenje pozara :D

Ipak su oni svesni da je to alpha i da se ocekuje jos puno puno noviteta pa ce se ljudi uozbiljiti kada budu mogli da se prave baze i voze automobili :)

Ono sto je najvaznije u igri je da ne treba da se vezes za karaktera, najveca je greska ko se vezes i onda krepnes, onda popizdis :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...