VoivodBG Posted February 14, 2017 Author Report Posted February 14, 2017 Ne znam kome se ovo plasira? Zar je dotle došlo da bi neko pustio bend na MTV ili kakvoj već tv stanici, da napraviš što gluplju pesmu? Drago mi je što su za sada sve singlove izostavili sa tri albuma. Quote
Njegomir Posted February 19, 2017 Report Posted February 19, 2017 Ovo je odlična muzika i odlična svirka! Btw, ovaj novi snigl je isproduciran u rangu nekih aktuelnih svetskih pop stvari. Po mom mišljenju daleko odudara od domaće produkcije. A čini mi se da nije baš ni tako plitko i prazno kao što se možda čini na prvi pogled. To je često slučaj kod ljubičica. Quote
VoivodBG Posted February 21, 2017 Author Report Posted February 21, 2017 Nemoj biti anonimus, slobodno se oglasi koji si od članova benda? Quote
Njegomir Posted February 23, 2017 Report Posted February 23, 2017 Istraživao sam o bendu i naišao na ovaj razgovor. Momke poznajem lično, pa sam zato osetio potrebu da iskomentarišem. Slazem se donekle, i takođe preferiram drugu stranu, ali mislim da ne treba ni prvu olako dozivljavati. Na žalost, nisam član benda. Malo sam stariji od njih. Quote
Recommended Posts