dudi Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 pa, koliko ja znam to nije ni postava koja je svirala na toxic death, ili gresim? vrlo fejk ovo izgleda Nije ista postava , i ja verujem da je neko piratsko sranje . Cak ne verujem da je explosive records jer bi bar oni imali original fotku kako treba Quote
dudi Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 Pre order sa ovg sajta https://www.evesapplemerch.com/product/eam-1820-bloodbath-traumatic-memories Quote
heavyervin Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 (edited) Zna li neko kakvog su kvaliteta ove majice? Ne bi da mi se unisti majica za godinu dana. Edited September 10, 2018 by heavyervin Quote
dudi Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Zna li neko kakvog su kvaliteta ove majice? Ne bi da mi se unisti majica za godinu dana. koliko znam stampace u Aziji , tako da nemoj ocekivati neki kvalitet . Ili mozda gresim ? Zaista zasto ne moze to da se uradi u Srbiji ? Znam jeftijije al ipak postarina i te zezancije Quote
Сале Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Каквог год да су квалитета мислим да су прескупе. А и мало јесте глупо да нико код нас не може да ради овако нешто. Quote
dudi Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Kvalitet nije los da pohvalim , ja sam narucio kratkih rukava oni poslali sa dugim rukavima Quote
Сале Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 2 hours ago, dudi said: ja sam narucio kratkih rukava oni poslali sa dugim rukavima Баш професионално, нема шта. Поготово што су те са дугим рукавима скупље од обичних мајица Quote
Assassin68 Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 On 1/16/2019 at 4:35 PM, dudi said: Kvalitet nije los da pohvalim , ja sam narucio kratkih rukava oni poslali sa dugim rukavima Odlicna majica preporucujem Quote
Bernard Panasonik Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Na Toxic Death-u je svirao još jedan gitarista Kerry, a Vlada je svirao bas, Aleksandar je samo pevao. Ovo gore je fotka iz Traumatic Memories faze. Nuđeno im je da se uradi reizdanje Toxic Death-a na vinilu, valjda isti izdavač kao i Bombarder, ali su tražili neke nerealne pare za to. Za Toxic Death bi bilo idealno da se dodaju i one dve stvari sa demo snimka i eto full albuma. Oni bi bili pogodni za reizdanja, jel imaju press clipinga, pisalo se o njima, plus ih slikali Polzovici i jos na to dodas neka prisecanja i eto lepog bukleta. Ali ne verujem da će ikada išta biti od toga. Quote
Assassin68 Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 6 hours ago, Bernard Panasonik said: Na Toxic Death-u je svirao još jedan gitarista Kerry, a Vlada je svirao bas, Aleksandar je samo pevao. Ovo gore je fotka iz Traumatic Memories faze. Nuđeno im je da se uradi reizdanje Toxic Death-a na vinilu, valjda isti izdavač kao i Bombarder, ali su tražili neke nerealne pare za to. Za Toxic Death bi bilo idealno da se dodaju i one dve stvari sa demo snimka i eto full albuma. Oni bi bili pogodni za reizdanja, jel imaju press clipinga, pisalo se o njima, plus ih slikali Polzovici i jos na to dodas neka prisecanja i eto lepog bukleta. Ali ne verujem da će ikada išta biti od toga. I stvari mislim da je ponuda bila za Traumatic memories ali koliko sam cuo ponuda izdavaca je bila nerealno niska-bend bi dobio smesnu nadokndu dok bi izdavac mogao da reizda jako trazeni materijal i lepo zaradi Toxic Death isto zasluzuje reizdanje a demo verzije Nuclear i Empire sa Saletom na vokalu i Kerry-Jem i Stacom na gitarama bi bio odlican bonus Quote
heavyervin Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 Alek pevao, Mengele? Verovatno mislite na Damjana da je pevao na Toxic Death-u, tek na Traumatic je uzeo i bas da svira, kad je Vlada presao na gitaru. Quote
Bernard Panasonik Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 Da, bre, Damjan, na njega sam i mislio Ja sam čuo drugu verziju, ali to pričam iz druge ruke, tako da vrlo moguće da nije tačna. Oba izdanja zaslužuju reizdanje, kao i Empire of noise Annatheme i što je najbolje za te albume postoji realno interesovanje. Još ako su sačuvani masteri i malo se doteraju snimci... Mada, iskreno mislim da od toga neće biti ništa. Quote
Chicken Little 420 Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 Pa zar nije One Records reizdao Empire of Noise? Quote
Bernard Panasonik Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 Mislio sam na vinilno reizdanje, Annathemu su reizdali i neki Kinezi na CD-u. One records CD zvuci posno (da upotrebim termin jednog mog poznanika), ali moguce da je takav i original, nemam tu plocu. 2 Quote
dudi Posted February 20, 2019 Report Posted February 20, 2019 Da izdali su i Annathema Box set komplet sa svim albumima radili kinezi jako los kavlitet neki tanak karton za kutiju raspada se cim ugledas , a i One recrods izdao na diskovima . Just now, dudi said: Da izdali su i Annathema Box set komplet sa svim albumima radili kinezi jako los kavlitet neki tanak karton za kutiju raspada se cim ugledas , a i One recrods izdao na diskovima . Sta se desava sa originalnim pevacem Annatheme jel neko zna? U to vreme to bio neki opasan lik Quote
heavyervin Posted February 20, 2019 Report Posted February 20, 2019 Mislis na Francuza? Jedan moj drugar ga video pre par godina na pijaci u Novom Sadu, prodavao je nesto. Quote
dudi Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 On 2/20/2019 at 1:37 PM, heavyervin said: Mislis na Francuza? Jedan moj drugar ga video pre par godina na pijaci u Novom Sadu, prodavao je nesto. Da na njega , jbg covek se povukao ne bavi se sa muzikom uopste bar tako kazu Quote
Recommended Posts