hanley Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Samo nek cepaju pesme sa starih albuma, ovo novo nje nista narocito...ma, fali matori Maksa, nek kaze ko sta hoce!
Tag Hoya Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Pazi, Green je duže u bendu nego što je bio Max. A, čini mi se i da je bend snimio isti broj albuma i sa jednim i sa drugim. Respect za početke benda, ali dobro je što je Max otišao, jer je sa Roots-om počeo da brljavi. 1 5
Јарослав Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 meni nikada neće biti jasno zašto se ljudi toliko pale na taj neki rijunion Sepulture sa Maksom. meni ništa posle Arise ne leži, a Soulfly mi nikada nije ni ležao. fora je što Maks sada fura svoj neki fazon, a Sepultura njihov i oba se razlikuju od onoga što su radili dok su svirali zajedno. ovako je mnogo bolje, neka radi svako šta hoće i to je to. i tačno imam osećaj da, kad bi se ovaj vratio, to ne bi ličilo na kerov kurac.
Tag Hoya Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Rijunion bi imao smisla neke 2000-te, da je Sepultura sa Green-om snimila dva očajna albuma, a Max se ispucao u pesmama sa Fred Durstom i sličnima. Ovako, Sepultura je krenula nekim svojim putem, stvorila imidž sa Green-om, snimila masu odličnih albuma i još tome dodala staru slavu. Slažem se sa ovim Jaroslavom, ne bi povratak Maxa stvarno ličio ni na našta 2 6
hanley Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Pa, sto kazu, ukusi su razliciti. Arise i Chaos a.d. su meni dva najbolja albuma, a i Beneath the remains je sjajan. Slazem se za Roots... kad je izasao bio je za mene razocaraenje i verovatno je moralo da se desi to sto se desilo. Sto se tice Maxovog povratka, to bi jedino valjalo kad bi svirali ono sto su do 1993.godine... Ma, znam da nema od tog nista, ali njihova muzika me veze za lep period u zivotu... 3
Bernard Panasonik Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 (edited) Evo kratkog utiska putem facebook prepiske sa sinocne svirke u Londonu (sold out, treci sold out od šest datuma na britanskoj turneji!): ... pa ovako... ja sam sinoc bio u fazonu "ma ko zna kako to sad zvuci kad vise ni max ni igor nisu tu... verovano zive od stare slave i sl"... jos je karta bila jeftina koliko sam ocekivao da ce da bude (£22), tako da sam kapirao da ne treba mnogo da ocekujem... e sad, ono sinoc... stvarno sam se bas bas odusevio... bas energicno... onaj crnja stvarno zna da peva, a zna i da pravi atmosferu.. zapravo skroz su bili opusteni, bez da pomislis i u jednom trenutku da su dosli da odrade tezgu. malo su smorili sa tim nekim novim pesmama, ali druga polovina (ako ne i poslednje 2 trecine) koncerta su ipak bile starije stvari... ovo je lista od preksinoc, ali ovako je izgledalo i sinoc: http://www.setlist.f...d-13c53119.html Sad 1.3. sviraju soulfly... njih nisam slusao 100 godina, a bas bih voleo da ih cujem opet... taman da uporedim ko je koliko dobio "raspadom" seputure... Edited February 7, 2014 by Bernard Panasonik 2
SkullKrusheR Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 (edited) meni su te nove stvari do jaja, tako da mi je super ova lista. ne bi mi smetalo da sa istom kod nas nastupe. jedino bih ubacio još jednu-dve sa btr ili arise-a umesto dusted, spectrum ili ove obrade sa novog, ali i ovako je ok. Edited February 7, 2014 by SkullKrusheR 1 1
Bernard Panasonik Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 Ortak sa kojim sam se dopisivao i nije neki okoreli metalac, tako da i ne cudi sto mu ne odgovaraju nove pesme, hteo covek da cuje ono sto zna iz devedesetih 1
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Facebook event: https://www.facebook.com/events/479883385457084/?source=1
hanley Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Cenim da će sada mnogi, nakon sinoćnje objave, otići na Maidene i "žrtvovati" koncert Sepulture. Šteta!
Tag Hoya Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Cenim da će sada mnogi, nakon sinoćnje objave, otići na Maidene i "žrtvovati" koncert Sepulture. Šteta! O čemu pričaš? Sepultura je 11 dana pre Mejdena... 2
Guest HEFEST Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 To je isto ko i jedan dan. Plata je na svakih 15 dana. 6
Tag Hoya Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Manje visi na netu i zaradićeš više para. Do juna se svi mogu iskombinovati, bez obzira na primanja... 1 1
hanley Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Slažem se da se sve može iskombinovati, ali ne zaboravi da mnogi od nas imaju i porodice i decu (sitnu, krupnu...), a jun je i period kad se bliže godišnji odmori, tako da je, veruj mi, svaki dinar bitan...Srbija, brate...
kuruz Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Sepultura + Ghost + Emperor za nas koji ozbiljno razmišljamo o tome 3
Tag Hoya Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 Reče mi neko pre neki dan da je ovaj koncert bio planiran u NS-u... Šteta.
SkullKrusheR Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 šteta, jbg. bar se nadam da će qotsa biti u ns-u.
Tag Hoya Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Menjam tri QOTSA i ceo Exit za Sepulturu u Novom Sadu. 1 1
Chicken Little 420 Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 ne znam da li ce i kod nas ovako:
Recommended Posts