Demon Seed Posted January 3, 2020 Author Report Posted January 3, 2020 Božićni popust - ceo paket za 5000 din! Neka vam se u novoj godini uskovitla ponor u duši! Quote
Demon Seed Posted January 20, 2020 Author Report Posted January 20, 2020 Jeste, hvala što brineš, baš si umiljat, kao kakav labrador ili zlatni retriver! E da, Božićna akcija više ne važi, jer koja bi onda bila poenta Božića...nećemo da hulimo... Quote
Angelystor Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 Hoće li biti svetosavska akcija? Quote
Demon Seed Posted January 20, 2020 Author Report Posted January 20, 2020 Hoće zdravlje Bože, pa to mi je krsna slava, birao deda pre koju deceniju kad je utvrdio da je bezbedno Otišlo: Blood Red Throne - A Taste for Blood: 400 din Dark Funeral - Attera Totus Sanctus: 600 din Dark Funeral - Diabolis Interium & Teach Your Children to Worship Satan dupli cd digi: 1200 din Krisiun - Works of Carnage: 300 din Negura Bunget - Trilogy (Zîrnindu-să, Sala Molksa / From Transilvanian Forests, Măiastru sfetnic): 1500 din Bane - Chaos, Darkness & Emptiness 300 Hvala Sreti još jednom za bump! Trenutna ponuda: Behemoth - Pandemonic Incantations nemački frs pres: 900 din Behemoth - Thelema.6 frs pres: 1000 din Behemoth - The Apostasy sa DVDjem, digipak se rasklapa na jedno prelepo obrnuto raspeće, sadrži i poster: 1200 din Hollenthon - Tyrants and Wraiths: 500 din Awaiting Fear - After Execution 300 May Result - U slavu rogova naših 300 (PESMA JE NA SRPSKOM!) May Result - Decenija crnog plamena 300 Quote
Srbin Hamza Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 Ne kontam, kako biraš slavu, srbine?Inače, meni je bila danas, ali sad sam ŠiptarSlavi li ko Behemoth 1 Quote
Srbin Hamza Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 inače, nešto kontam, moj deda partizan je bio '44. na Kosovu. Ni sam ne zna jesu li ga jurili Nemci ili Šiptari, bilo bi lepo da su ovi drugi, i pogođen je u vugla, odnosno prosviralo mu kroz ušnu školjku, nikad više nije čuo na tu stranu. Bukvalno je pogođen dok je prelazio Ibar i pao pola na obalu pola u vodi u nesvest. Došao sebi nekoliko dana kasnije u bolnici, shvatio da je pogođen u glavu na Sv. Iliju pa je to slavio kao dodatnu slavu čitavog života. Ali nešto mislim, ako ga je neki Šiptar dozvao polupameti te '44. godine, možda su zato meni stvari danas mnogo jasnije. 1 Quote
Мајор Гашпар Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 Možda mu je Šiptar pomogao, operisao, šta god... zato ti širiš pozitivu. 1 Quote
bradilko Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 daj hamzaro, sredi neke kolače... 1 Quote
Demon Seed Posted February 9, 2020 Author Report Posted February 9, 2020 On 1/20/2020 at 9:57 AM, Demon Seed said: Hvala Sreti još jednom za bump! Trenutna ponuda: Behemoth - Pandemonic Incantations nemački frs pres: 900 din Behemoth - Thelema.6 frs pres: 1000 din Behemoth - The Apostasy sa DVDjem, digipak se rasklapa na jedno prelepo obrnuto raspeće, sadrži i poster: 1200 din Hollenthon - Tyrants and Wraiths: 500 din Awaiting Fear - After Execution 300 May Result - U slavu rogova naših 300 (PESMA JE NA SRPSKOM!) May Result - Decenija crnog plamena 300 Prošao Sveti Savo, može sve za 3500 Quote
Koroviev Posted February 9, 2020 Report Posted February 9, 2020 Nemojte da padate, nemojte da padate! Quote
Sreta Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 Ja bih sad uzeo onaj HammerFall sa video bonusom da ga nije vec zavaljao. Quote
HUMAN Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 Dimone baš me čudi da ne možeš da uvališ nekom te Behemothe, ipak su oni veliki poljski b(r)end.. Možda da napišeš da bi ih rado trejdovao za jednog lepog Bamblbija, možda se neki klinac i primi😄 1 Quote
Koroviev Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 Unesimo bojkot u forum, do konačnog povratka Dimona Sida. 1 Quote
Demon Seed Posted June 1, 2020 Author Report Posted June 1, 2020 Što, spreman si da uzmeš starter pack pa da uđeš pod stare dane u svet ekstremnog metala? 1 Quote
Sreta Posted June 1, 2020 Report Posted June 1, 2020 Ne, cisto me zanima. Mada ovo sto valjas je uglavnom ekstremno drljanje, a ne ekstremni metal 😄 Quote
Demon Seed Posted June 2, 2020 Author Report Posted June 2, 2020 Reci nam još, šta je za tebe ekstremni met, čisto me zanima? 😄 1 Quote
Demon Seed Posted July 28, 2021 Author Report Posted July 28, 2021 (edited) Behemoth - Antichristian Phenomenon limited cd na 1000 komata. Cena 25e, stanje kutije: crni neprozirni jewelcase ima jednu dijagonalnu plitku ogrebotinu (ne oseća se pod prstima ali se vidi na svetlu), originalni stiker sa kutije je odlepljen. Disk je klasičan near mint u smislu da se vide tragovi puštanja u vidu sitnih tačkica i plitkih tankih ogrebotinica od po 1-2mm ovde i onde, ali neke ozbiljnije ogrebotine nema. Ocekupinecekupi, ako ne kupii niko pokloniću prijatelju koji ima druge Behemoth originale, ali pošto on nije previše zainteresovan jer ne skuplja Behemoth EPjeve sistematski, biće ovde 10ak dana a posle toga će da ga dobije na silu ako ne ode Naravno, za nekog ko bi stvarno bio zainteresovan, raspoložen sam da slikam iz brda uglova ili da donesem negde u Bgu uživo na gledanje pre nego što se odluči za kupovinu, ali da sam hteo da se cenkam, ne bih stavio 25 nego 35 evra. Ako ne ode za 25, ide drugaru, poyy. Pored toga iam još i: Behemoth - The Apostasy sa bonus DVDjem digi što se rasklapa na obrnuto raspeće; 10 evratebra Behemoth - Thelema običan jewelcase 800din Behemoth - Pandemonic Incantations isto jewel 800din Hollenthon - Tyrants and Wraiths 500din Šaka nekih domaćih koji će ugl da idu free onome ko kupi nešto od ovog iznad: Ding Dong - South Side D-Fence - Urbanizam i renesansa (njega tako želim da uvalim za dž nekom puristi kome je žao da baci original disk) Sunshine - sh.g.t.m Sunshine - Ljubavna likvefakcija kaseta Awaiting Fear - After Execution Bane - Misanthropia Disdained - We All Reek i promo singl Labyrinth of Decay Infest - Anger Will Remain Message from the other side vol.1 Grom Records kompilacija May Result - Decenija crnog plamena May Result - U slavu rogova naših Iam i ovaj dragulj sevdaha Hafe Karić koji će takođe eventualni nesrećni kupac Behemotha da dobije da ga nosi na duši ako baci u kontejner Ovo je poslednje što je ostalo, ostalo sam podelio, prelazim i ja na didžital, stopama okroba, hejters goun hejt, potejtos goun potejt. Edited July 28, 2021 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted July 30, 2021 Author Report Posted July 30, 2021 Pandemonic Incantations otišao 🙂 Quote
Demon Seed Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 Otišla Thelema, Bane, Disdained i D-Fence Quote
Recommended Posts