Talvi Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Stonebride je bend iz Hrvatske koji kombinuju blues, alternative, progressive i psychedelic rock. Iza sebe imaju velik broj živih nastupa širom Evrope i priznanja od publike van regiona. Imaju tri izdanja, jedan EP i dva albuma. Albume su im producirali i masterizovali Billy Anderson (Neurosis, Sick Of It All, Sleep) i Carl Saff. Wolfram je bend koji originalno spaja žanrove kao što su post metal/rock, industrial, big beat, alternative, stoner i electronica samoinicijativno su iskovali naziv svog pravca - Acid Metal. Velar je bend iz Novog Sada čija se ideja zasniva na mešavini raznih muzičkih uticaja i još uvek formiraju svoj zvuk zbog čega je teško definisati samo jedan žanr u kom se kreću. Trenutno su primetni uticaji metala, ambijentale i psihodelije. https://www.facebook.com/events/537143139726070/
Captain Spaulding Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Posto si okacio ako ne dodjes picka si - jos veca
Talvi Posted February 3, 2014 Author Report Posted February 3, 2014 jebiga srce, taj dan sam pod Kišom Metaka u tvom omiljenom gradu
VoivodBG Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Sranje. Neka ih neko dovede dan pre ili posle ovog datuma u Beograd.
Talvi Posted February 3, 2014 Author Report Posted February 3, 2014 čuo sam da jeste i BG u igri, videće se još kad tačno.
chess Posted February 21, 2014 Report Posted February 21, 2014 razoren sam, jebem ti sve koje sipanje riff riff riff riff riff riff
Captain Spaulding Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Očekivao sam da ću se oduševiti na Wolframu. Nešto mi zvuk nije bio kako treba. Drugar koji je bio prošle nedelje u Quarteru kada su svirali kaže da su 100 puta bolje zvučali tada. Valjda ce biti prilika da popravim utisak. Velar me odusevio, odlican zvuk
Recommended Posts