shield Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 pozdrav svima. bilijar je genijalna igra, divan hobi i sve je samo ne puko lupanje po kuglama. prava magija pocinje kada naucite bazicne stvari i veoma je uputno imati korisne savete i uputstva u startu. u suprotnom slede sati mucenja, nerazumevanja i uvezbavanja gresaka ja ga igram aktivno vec nekoliko godina na stolovima velicine 9ft(tzv devetke). svako od vas je sigurno igrao na manjim (7ice ili 8ice), na zetone, nekad. bela kugla je tu veca i teza od ostalih i njome se ne moze manipulisati kako valja. u beogradu postoji nekoliko vecih klubova kao i barova/kafica sa ponekim stolom. najkvalitetniji stolovi su u cue ball klubu (8 profesionalnih dynamic2). ukoliko zelite da naucite osnovu, kako bi istinska zabava mogla da pocne, tu sam za vas. http://bilijarcasovibeograd.blog.com/
Јарослав Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 brate, evo ti tema, ali nadam se da kapiraš da će ovo postati leglo spama i sprdačine
El Pistolero Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 (edited) Ja drzim casove slaganja Rubikove kocke, ako je neko zainteresovan. Edited February 5, 2014 by El Pistolero 1
kuruz Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ja ću da pišem ugovore, molim gospodina koji je otvorio temu da mi se obrati
Havočka Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ono bilijar znam da igram al' mi recimo problem predstavlja da se ne naljutim u ne ljuti se, ko drži časove za to? 3
Sreta Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Da je to igra za zene, zvala bi se Ne ljuti se zeno. 24
sale 3sm Larry Flynt Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ako treba discrtam bilijar stoleve erbras glazurom, da budu kul i jebacki za igranje, nek se javi co'ek. ugovoricemo lepo, preko ovog gore s ugovorima sto mulja.
Toki89 Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ja drzim casove slaganja Rubikove kocke, ako je neko zainteresovan. http://www.wikihow.com/Solve-a-Rubik's-Cube-(Easy-Move-Notation) za 2 minuta finito...a ima i neki složeniji sistem sa kojim možeš uvek sa 20 poteza ili manje....idealno za impresionirati decu iz komšiluka a da je pritom skroz legalno
El Pistolero Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Za 35 sekundi je slozim. Radim za nijansu drugacije nego na tom linku. Posmatracima bale na usta idu najcesce.
shield Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 hvala na temi. cudo je koliko neupucen covek ume da se sprda sa onim sto mu je strano. valjda dokonost, pa ajde da podjebavam, tek da bi podjebavao. duhovitost cenim, ali ne na nivou obdanista. uveren sam da niko od doticnih nema blage veze sa bilijarom, osim sto je mozda isao u srednjoj skoli ne bi li video kako ce nekoj sojki da ispadnu sise ili se dobro naguzi u subotu je drzavno prvenstvo i nadam se da ce biti stream na ovom linku http://bilijar.rs/ slobodno se zabavljajte na ovoj temi, a meni neka se obrati neko ko zeli da caskamo o bilijaru ili da eventualno ponesto nauci
Guest Bata Životinja Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ovo je valjda pre tema za oglase/berzu...
shield Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 za one koje mrzi da protegnu guzu do kluba evo i online varijante. najbolji 3d koji trenutno postoji, a da znam za njega. veoma realan, instalacija za 2minuta, jednostavne komande, ima i nasih ljudi, u toku igre mozete da caskate sa protivnicima. http://www.poolians.com
sale 3sm Larry Flynt Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ja neupucen?Ja neupucen?Znas li ti decace moj maleni da smo ja i Zivan Radosavljevic, D se ne cita....Zika....igrali sa Rejom Rerdonom, jos '73. u Temisvaru u jednoj kafani, Sanika bio vlasnik, on je bio jedno vreme sa mojom babom, ma da ne pricam sad, imaju digerotipije nas trojice, sa nekim madjaricama tada.Pa ja sam cuda pravio. 9
lemmy sixx Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ja neupucen?Ja neupucen,je li debilko?Znas li ti decace moj maleni da smo ja i Zivan Radosavljevic, D se ne cita....Zika,a inace on je alkoholicar,da ne pricam sada....igrali sa Rejom Rerdonom, jos '73. u Temisvaru u jednoj kafani, Sanika bio vlasnik, on je bio jedno vreme sa mojom babom, ma da ne pricam sad, imaju digerotipije nas trojice, sa nekim madjaricama tada.Pa ja sam cuda pravio. Fixed.
shield Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 sanika ? ako mislis na sandora tota on je 72.godiste. koliko ti to imas godina ako si '73e igrao ? kako god, ako si iz price svaka cast, onda nema potreba za podjebavanjem zar ne ? 3
Salvation Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Jel ima neki popust ako se prijavimo i na casove pikada i flipera u isto vreme?
shield Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 ima popust ako si spasavao decu iz feketica.
Guest Bata Životinja Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ako si visio na yumu dok je Vučić spasavao Srbiju - popust 50%
Recommended Posts