Captain Spaulding Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Jel neko prešao misiju u zatvoru? Znači mobovi su preteški a heavy gunner ne samo što ima 150 hpa nego ima i puno a.p. za 2 runde nas pokosi sve. To mi je malo čudno, što nema progresije u igri da krećeš od lakših protivnika i slabijih oružja. Vec posle prve misije u Citadeli možeš kupiti high grade oružja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 U principu, skupljam sve shto stignem, kako bih kupio antiradijacijsko odelo, kako bih proshao oblak, jer sam otkljuchao nekoliko lokacija kroz koje ne mogu na golo, a osecam da imaju xp i fin loot xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Ja se zajebao uradio trejd na stanici ispred, stisnuo quick save, dosao do kapije citedele kad ono otkljucali mi, a unutra jos bolji shop sa sve high tech opremom.... tugica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 bacis to sto si kupio u kontejner, preko cita si povratis pare koje si pukao i vozi. jednom se zivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Radim misiju sa onim pomahnitalim biljem i mutantima. Nisam stigao do pola, a 3 od 5 ljudi mi nema vishe municije. Bice super, ako reshim da bezim u citadelu po municiju, a ne mogu da pobegnem od random encountera xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Eto, treba imati nekoga ko ima veliki Outdoorsman skill Srećno Idem i ja do Citadele da se nabudzim, ako budem imao dovoljno scrapa xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Imam jednog outdoorsmana, ali se ispostavlja da mi na 5 osoba i dalje fali gomila skillova kako bih efikasnije lootovao. Pun kurac elektronskih sefova, mislim da sam lika sa safecracking skillom upotrebio efektno jednom. Gotivno je brute force-ovati zidove i vrata xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted October 2, 2014 Author Report Share Posted October 2, 2014 Angel Deth ubedljivo najjači karakteral kad dodjes u onaj kanjon Citadela je trazi nazad i ostavi me drolja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts