рогозуб Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 malo sam razocharao shto nisu vishe objasnili o chemu se tu radilo, kakav je to kult bio itd, al dobar kraj. http://tvline.com/2014/03/08/true-detective-season-1-quotes-cat-posters/ Quote
Buddha Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 meni je najscary momenat bio prikaz onih vukojebina u luizijani i sto skapiras da je amerika ogromna i da ima puno takvih zabiti gde mogu da se desavaju svakakve stvari za koje niko verovatno nikad i ne sazna kako se uopste stavljaju spojleri ovde? ne znam kako da napisem a da ne otkrijem previse... je l' neko provalio alegoriju sa isusom pri kraju 3 Quote
Guest HEFEST Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Likovi spojluju bez pardona. Jebo ih Bata Trlaja!! Quote
Јарослав Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 kako se uopste stavljaju spojleri ovde? ne znam kako da napisem a da ne otkrijem previse... za otvaranje spojlera ukucaš [ spoiler ] a za zatvaranje [ /spoiler ] naravno, obrišeš ove razmake kod zagrada Quote
Guest Bata Životinja Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Spojler se nalazi pod Special BBcode treća ikonica među reply opcijama Hefeste, zašto uopšte otvaraš temu, jebo te ja Quote
azal Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Mekonahi je bog. Woody mnogo bolji bio po meni. Njegov lik se mnogo vise menjao i mislim da je Woody mnogo tezi zatatak glumacki imao. Mekonahi je Mekonahi. meni je najscary momenat bio prikaz onih vukojebina u luizijani i sto skapiras da je amerika ogromna i da ima puno takvih zabiti gde mogu da se desavaju svakakve stvari za koje niko verovatno nikad i ne sazna apsolutno. isto sam pomislio. generalno se slazem sa Chessom. kad bi hteo da napise knjigu od 1,000 stranica mozda bi i mogao ceo backstory da preprica, ali ovako kao serija, odlican kraj. Quote
Berliner Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 meni je najscary momenat bio prikaz onih vukojebina u luizijani i sto skapiras da je amerika ogromna i da ima puno takvih zabiti gde mogu da se desavaju svakakve stvari za koje niko verovatno nikad i ne sazna kako se uopste stavljaju spojleri ovde? ne znam kako da napisem a da ne otkrijem previse... je l' neko provalio alegoriju sa isusom pri kraju meni je take shelter najbolji film za taj trip ima dosta momenata koji podsecaju na take shelter. one ptice u drugoj epizodi, pa apokalipticne halucinacije; rustovo stanje svesti u odnosu na protagonistu filma; opsti filing taj zapizdinski, malo i kamera. ne znam da li sam se sad ispalio i postoji neka obvious konkretna veza izmedju dvoje (ljudi, produkcija...) Quote
Hail Metal Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Odličan kraj, odlični pejzaži, extra serija, nadam se nastavku priče. 1 Quote
azal Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 sad nakon par dana, mislim da ima par velikih promasaja. prvo je ceo fazon green ears = painted a green house once to je bas glupo, nije mi jasno kako nisu mogli na bolji nacin da dodju do errola. cak je internet imao bolju ideju od njih na kraju, da je lik nosio zelene ear muffs dok je kosio travu. nisu iskoristili ispitivanje onog brkatog pandura kako treba. mnogo bi realnije bilo da su dobili neku informaciju od njega koja bi mogla da vodi do errola. na kraju nismo nista dobili od toga sem stvari sto smo vec znali (cops are corrupt, itd) Quote
SkullKrusheR Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 ovo za zelene uši je i meni bilo dosta glupo. Quote
Guest Bata Životinja Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 slabašan je kraj, generalno, jedino što je dobro je SPOJLER HEFESTE SPOJLER da je Marti prosvirao Redžiju mozak a Rast Erolu pritom je Redži Rastu rekao ''You're in Carcosa now with me. You'll do this again. Time is a flat circle'' Ubijaju Redžija ali ne rešavaju kompletan slučaj. Tako ubijaju i Erola i takođe ne rešavaju kompletan slučaj Time is a flat circle. To je dobro smišljeno. Quote
chess Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 moram da priznam da je i meni bilo ultra cudno kako je odjednom martiju sinulo u razmisljanju da izvadi fajl sa ofarbanom zelenom kucom koja je prekrecena, i da uporedi te dve fotke. iz koje sfere mozga je nabasao na tu konekciju, da li je to detektivska memorija, instikt, nemam pojma logicnije bi mi bilo da su te dve slike stajale negde i da se on zagledao u njih i video konekciju, a ovako je iz malog mozga iskopao nesto sto je zapamtio Quote
metal guru Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 sinulo mu je nakon sto je Rast rekao:"We're gonna have to be looking at these records with fresh eyes, Marty. All right? Like we're totally green." 2 Quote
chess Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 vidis moguce, nisam primetio, samo znam da mi je bilo to cudno, al ponovo da mu sine ta informacija koju je odjednom izvadio iz fioke, ta slika, i dalje mi je cudno malo Quote
johnnyzzz Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 to je standardna fora u američkim filmovima i serijama... neko izjavi nešto levo i ti onda na osnovu toga povežeš sve činjenice od postanka sveta pa do sada... ni ova serija nije ostala imuna na to ali meni to ne smeta preterano... Quote
Guest Bata Životinja Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 dobro, nije toliko čudno crtež koji su imali je opisala devojčica koju je monstrum napao, a to je bila devojčicina kuća, ne neka treća kuća, dakle, konekcija je i previše jednostavna da bi je prevideli u suštini jeste glupo da posle toliko filozofiranja ispadne da su mogli da ga uhvate na osnovu informacija koje su imali u prvoj epizodi Quote
Guest Bata Životinja Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 (edited) a da vidiš tek sledeću sezonu Hefeste, duvaj ga! Edited March 13, 2014 by Bata Životinja Quote
Guest Bata Životinja Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/449340/Bred-Pit-u-novom-serijalu-serije-Pravi-detektivi Quote
chess Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 ok, moze, mislim da ce se uklopiti ali pise da ce se pojaviti, koliko ja znam glavne uloge u 2 sezoni ce biti zenske, bar su tako najavljivali Quote
Guest Bata Životinja Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 gde je pisalo da će biti 2 žene? ovde piše da će Pit biti glavni junak, dakle biće muško-ženski par detektiva Quote
M-16 Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Ja sam čitao da će riba biti glavni lik. Bilo bi dobro da mu daju da glumi nekog cigana, na foru Mikija iz snatch-a Quote
Recommended Posts