BLAGOJE Posted April 11, 2014 Report Posted April 11, 2014 TD finale imalo je 3,5 miliona gledalaca hvala sto samog sebe kopas pa ja ne moram da se trudim,a ionako pola recenica koje napises samog sebe napadas a o zanrovima pricas ti,ja sam striktno sto se TD-a tice ostao na obimu produkcije i marketingu koji je svrstavaju u blokbaster o ostalom necu ni da pocinjem sa tobom,prvo sto ne umijes da vodis normalan razgovor,drugo dosadan si u picku materinu,pa kad naucis da polemises javi se do tad ccpk 2 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted April 11, 2014 Report Posted April 11, 2014 nisam ja spominjao skandinavski neo noir, niti britanske krimiće za produkciju sam apsolutno dokazao da nije bila visokobudžetna, to je jasno svakome ko ima oči, kad staviš dva lika u auto da se vozikaju okolo, snimanje je vrlo jeftino povrh toga, pokušaj prvo neku osnovnu gramatiku da naučiš, prva rečenica ti je totalno nepismena i ne znam stvarno šta dokazuješ sa 3,5 gledanošću, koja je inače narasla u finalu, dok su preostale epizode imale 2,3 miliona GROUND FLOOR, potpuno nepoznata skrajnuta serija imala 1,8 miliona da li ti ozbiljno misliš da sa 3,5 miliona TD predstavlja nekakav blokbaster, ne zasmejavaj me TD nije blokbaster ni po kakvom kriterijumu nalupetao si da je '' americke blokbaster produkcije na koju je ogromna vecina navikla'', čuješ NAVIKLA, a gde je tačno navikla na serije poput TD, ako bi mogao da me prosvetliš gde se još pojavljuje lik poput Rasta 2 Quote
Oak Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 pa jel moguće da neko lupeta da su TD i Wire isti žanr... da poredi TD sa skandinavskim neo noirom... pa jbt... ako je ovo blokbaster onda je to blokbaster koji je prejebao sve blokbastere, koji im se israo po faci pazi genijalštinu, napalilo se dosta naroda na TD, čeka zadnju epizodu, šta će biti, otkriće im smisao života, posebno ateistima, kad ono prc Picolato, Pizdolato, zavuko do balčaka napravio od ubice karikaturu svih slešera, i to onih rednek verzija, rođenih u incestu, mentalno retardiran, drpa neku takođe retardiranu sestru, kao da gledaš B-horor iz osamdesetih, Džejson stajl čitava planeta čekala nekog prezajebanog, elokventnog, obrazovanog, goreg od Hanibala Lektora, a dobila idiota koji imitira engleski akcenat, Entoni Hopkins da mu pozavidi čekali da Rast još jednom trijumfuje u svojim misaonim masturbacijama, a Picolato im se usro u život, pun hrišćanske ljubavi, normalno, the light is winning, to je to, fenomenalno nikad niko nije ovako prsko facu ateistima i kvaziintelektualcima, kao što je to Picolato učinio I posle boban biceps kaže nešto za moj ego... U prevodu masterpiece ti je zato što se popišao (iako nije) po ljudima sa kojima ti ne deliš mišljenje. Quote
Srlandand Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 Zivim za dan kad na nekoj temi koju posetim svaki drugi post nece biti Batin. Inace, odlicna je serija, jedva cekam drugu sezonu 2 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 (edited) Zivim za dan kad na nekoj temi koju posetim svaki drugi post nece biti Batin. Inace, odlicna je serija, jedva cekam drugu sezonu Druga sezona btw nece biti sa ovom glumackom ekipom niti o ovoj tematici...nazalost...ali ceka se @OAK Nemoj licno da shvatas brate gore onaj post sto sam ti rekao,samo sam izneo cinjenicu koja je trenutno jako zastupljena ne samo na ovom forumu nego inace medju ljudina... "NE TERAM KONTRU ALI TO STO JE NESTO JAKO DOBRO I KUL JESTE KUL al ipak ne podrzavam JER SVI VOLE fazon "(KOJI KURAC) ....kapiras.Od toga mi se realno bas povraca ... Jednom davno pre nekih 7-8 god. su ljudi terali druge da slusaju taj METAL oko kojeg je i nastao ovaj forum,picile se preporuke na sve strane,a sada je doslo vreme kad neko provali neki bend da ga sto vise cuva za sebe i nada se da ne ode u USI nekog drugog slusaoca koji ce to skapirati i slusati... Mozda sam ja prso al tako ja to kapiram i to mi smeta... Edited April 12, 2014 by Lord Iffy Boatrace 2 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 Oak, ja sam pratio seriju od prve epizode, i onda 8 nedjelja, tačnije 9, pošto je jednom bila pauza od 14 dana, dakle, mene je odmah privukla, a kraj je mnoge od ranoranioca razočarao, što je mene samo još više oduševilo, jer serija je započela kao pišanje po vernicima i nekom manje obrazovanom stanovništvu, navukli se razni licemeri da drkaju i onda ih je posrala u finalu, šta tu ima loše? Pa neću valjda da delim mišljenje sa Miroslavom Miškovićem u vezi nekog filma ili serije? Apsolutno, s kim ne delim mišljenja o životu, oduševljen sam kad završe popišani. U slučaju Miška i raznih kvaziintelektualaca, oni mi istinski rade o glavi, ovom društvu u kompletu, rasturaju ovu kulturu i privredu uzduž i poreko, ali kao problem je moj ego. Zivim za dan kad na nekoj temi koju posetim svaki drugi post nece biti Batin. nisam znao da sam toliko važan u tvom životu, smrdo 1 Quote
Srlandand Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 Pih, jos ni zajebanciju ne znas da prihvatis, a mislim da sam ja jedini na ovom forumu koja te ne zajebava konstantno xD @LlB- znam znam, ali samo ovako da nastave i sve je super Koliko sam razumeo seriju rade po nekim knjigama? Quote
Guest Bata Životinja Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 pa i moj post je bila zajebancija... Quote
Lord Iffy Boatrace Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 Pih, jos ni zajebanciju ne znas da prihvatis, a mislim da sam ja jedini na ovom forumu koja te ne zajebava konstantno xD @LlB- znam znam, ali samo ovako da nastave i sve je super Koliko sam razumeo seriju rade po nekim knjigama? Da,mislim da su knjige u pitanju . Videcemo dal ce u istom svetlu nastaviti.. Quote
metal guru Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 ne rade po knjigama, samo je motiv za okultno uzet odavde http://en.wikipedia.org/wiki/An_Inhabitant_of_Carcosa i http://en.wikipedia.org/wiki/The_King_In_Yellow Quote
Guest Bata Životinja Posted April 12, 2014 Report Posted April 12, 2014 pisalo je na nekim linkovima i ranije, od filozofije Emil Sioran i Niče, od horora Ligoti i Lavkraft, ali sve je to ograničeno u motivima, atmosferi itd, generalno gledano nisu niotkuda uzeti glavni likovi i ostalo 1 1 Quote
Guest Bata Životinja Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 eo jednog tumačenja, možda se dopadne nekima, mada tip laže za završnu scenu, a ostalo je nategnuto tumačenje http://io9.com/why-true-detective-is-a-supernatural-show-after-all-1564370767 3 Quote
Guest Bata Životinja Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 najbolja serija svih vremena http://camerapolitica.blogspot.com/2014/04/istinski-detektiv_29.html 1 1 Quote
Berliner Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 najbolja serija svih vremena http://camerapolitic...etektiv_29.html ne kapiram sto nisi pomenuo ognjanovicevu kritiku posto ti je tekst u vecoj meri kritika njegove kritike nego same serije Quote
Guest Bata Životinja Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 može mi se nego, ovaj tekst je definitivno nešto najbolje što sam pročitao o True detective čovek govori, između ostalog, da je sreo u Luizijani bivšeg pajkana koji je istraživao satanitičke kultove, i koliko se njegova priča od pre 20 godina uklapa u TD, koji je takođe smešten u Luizijani mene je prikovalo, čitao sam tekst do samog kraja http://www.ruthlessreviews.com/21390/true-detective-reviews/ 2 Quote
Guest Bata Životinja Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 da si bar stavio Meknaltija... mada, ako mene pitaš, imaju TD i WIRE neke sličnosti, npr Žuti Kralj i Grk iz 2. sezone Quote
Oak Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Bato meni se čini da je tebi zanimljivije da čitaš ova sranja nego da gledaš seriju, tj siguran sam, a na osnovu svih tih "recenzija" ti si zaključio da je ovo najbolja serija svih vremena, klasično prodavanje magle. 4 Quote
Guest Bata Životinja Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 pa ja sam i pre mesec dana govorio da je ovo najjača serija na planeti, idi nazad pa se uveri ta konkretno recenzija koju spominje Čarli tvrdi suprotno - da je serija loše završila 1 Quote
Vic Rattlehead Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 da si bar stavio Meknaltija... mada, ako mene pitaš, imaju TD i WIRE neke sličnosti, npr Žuti Kralj i Grk iz 2. sezone Meknalti je mudonja ali Lester je tu najveći kliker, ne znam jesi li pogledao čitavu seriju i onu situaciju sa Marlom i telefonima koju je riješio. Quote
Guest Bata Životinja Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 samo 2 sezone, ali planiram da dovršim 1 Quote
BLAGOJE Posted May 3, 2014 Report Posted May 3, 2014 trci odmah zavrsavaj,pa ce ti biti jasno o cemu pricamo i zasto nema pandana ni konkurencije,ako cemo objektivno i meni je par serija draze od vajra,ali objektivno zasad nema joj ravne Quote
Recommended Posts