Jump to content

2014.06.17. *Kalemegdan, Beograd* Iron Maiden, Ghost

Recommended Posts

Posted

Ma ne kada su bukvalno bili, nego u smislu "a šta ćemo s tim što su svojevremeno bili predgrupa Dugmetu", to je hteo da kaže koliko kapiram :D

tako je

hvala Staroj gardi na linku!

• Downvote 2
Posted

Kakva pobeda pustati kukaste krsteve i Hitlera preko video bima u Nemackoj :D

Sad mi malo zao sto necu biti tu za koncert, bas me neka nostalgija ubi gledajuci ovo :(

Posted

Uskoro i treći put na koncertu Iron Maiden.Prvi put bio sam kad su Iron Maiden svirali na sajmu 2007 a drugi put 2009 u areni...Jedva čekam 17ti Jun i moj treći koncert mojih idola...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Tako je lazo, hvala :D

Zapravo, sad mi vec treba samo jedna karta za parter 1... Logicno je da ce je neko dati ispod cene ako mu je visak :)

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

ghostotherdentity.jpg

Hipsterska govna,al jebacu im mamicu već.vredi li kamen 3500...vredi-ću gađam govno.

• Upvote 6
  • Downvote 2
Posted

To je zato sto ima misic na vrhu nosa, ima toga. Nisam mislio da im pevac ovako gejasto izgleda kao neki lik iz arctic monkeys ili tako nekog indie benda, mislio sam da izgleda starije i nadrkanije, razocaro sam se :/

• Upvote 1
Posted

To je zato sto ima misic na vrhu nosa, ima toga. Nisam mislio da im pevac ovako gejasto izgleda kao neki lik iz arctic monkeys ili tako nekog indie benda, mislio sam da izgleda starije i nadrkanije, razocaro sam se :/

Ti baš nešto voliš da napadaš AM i indie bendove po yumetal temama, a? Obsessed too much? ;):pivopije:

• Upvote 5
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ima nonjaru u obliku glavića.

Pa ovo postave što se vidi,svi ko neke pićkice...fale još dva pedera,al će ih nadjemo.

tobiasforge_MCC.jpg

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Narode potreban mi je besplatan parking blizu Kalemegdana.

parkiraš na sremskoj strani, na starom sajmištu, pa lagano preko, šverc jednu stanicu preko mosta bilo čim

Posted

A u materinu! 22 stepena i kisa ceo dan! Cekas pola godine koncert i onda ti ove klimatske promene sve pokvare! :facepalm:

Al dobro, sta je tu je... :pivopije:

Posted

Bice kise ocigledno u utorak, ali opet gledajuci prognozu na vise sajtova, sigurno nece da pljusti i lije citav dan, tako da izdrzacemo vec. Dobro je sto nece biti pakleno vruce kao posljednjih par dana.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

potrebna karta za fan pit, ponude na pm

treba ti karta za fan pit,šta s ti pozer?elita,pa se distanciraš od metal bratije?

sram te bilo,i tebe i one pićke što izlaze u novomontirane kafane,i jebena ljupka stević u sisu je jebem.

• Upvote 3
  • Downvote 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...