Jump to content

2014.06.17. *Kalemegdan, Beograd* Iron Maiden, Ghost

Recommended Posts

Posted

10414885_10202739947872583_2278698637604878364_n.jpg

Ovaj beban sa profilne slike je sada, sa 11 godina, prvi put gledao Iron Maiden i kaze da mu je ovo najbolji koncert u zivotu!

Meni takodje jer sam bio sa njim.

Sve ostalo je nebitno.

• Upvote 17
Posted

Nikad nisam bio od onih koji se razočaraju ako nema nešto mnogo spike između benda i publike. Bruce je inače super govornik, dosta puta je imao šta da kaže kada sam ih gledao live i youtube je pretrpan nekim stvarno odličnim govorima, ali opet, nije kao da će propasti koncert bez njegovog monologa, ipak niko nije zbog toga došao.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Za Ghost smo bili pored nekih starijih likova koji su pukli od smeha kad je vokal počeo bukvalno. No to su naši metalci, shvatiće bend za 15 godina nekih. Odličan i šou i zvuk, samo kratko mnogo, 7 pesama od čega jedna obrada, bez Ghuleh i Elizabeth... kriminal.

Mejden šta reći, samo možda gitare malo tiše, ostalo ludnica, Janick i dalje šesti sin sedmog sina, 7th son pesme vrhunac certa, nisam očekivao da me Brus potapše po ramenu zbog najavljenog smanjenja plate u javnom sektoru ili tako nešto pa nemam zamerke na komunikaciju s publikom.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Guest HEFEST
Posted (edited)

Sta li tu samo ima da se skapira? I ja kada cujem njihov vokal prsnem od smeha. Nekada su ljudi pokusavali da shvate prave i legendarne bendove, a danas kao treba da skapiramo Ghost. Grobodane brate minli!!!???

A najjaci ste mi sto vi znate i imena njihovih pesama. Sramota.

Edited by HEFEST
  • Upvote 3
  • Downvote 4
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

maiden bio spastićan,puno dece porodica,ghost sam propustio,jer sam se potuko s nekom stokom tokom alkoštrenja za mejdene.neki pederi iz omoljice,usta ih jebem.

Guest HEFEST
Posted

Trebali smo da ih kamenujemo. Al posto to nismo utanacili ja nisam ni otisao. Bolje da smo se tukli sa obezbedjenjem nego sa Omoljcanima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...