VoivodBG Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 SMET je nastao na jesen 2012. godine. Bend radi već godinu dana i nedavno su snimili sedam pesama. U osnovi, muzički to je hardcorerpunk, sa šumsko/planinskim elementima. Članovi benda imaju dugogodišnji staž u drugim poznatim bendovima sa srpske DIY scene (Unison, Ground Zero, If senses fear, Charlie don't surf, Punished, Granje, Hocu Necu, Minimum,...). http://smet.bandcamp.com/album/s-t Quote
Kumodraski Vo Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Cuo sam album na bendkempu, nije los, nije smec, nije ni iszmet. Najvise su mi se svideli sumski a takodje i planinski elementi. Mada iskreno su mi se vise svideli sumski elementi od planinskih elemenata, tako da se moze reci da su mi se najvise svideli sumski elementi. Ono sto me je najvise iznenadilo je cinjenica da nisam ranije cuo za ovaj bend, uprkos tome sto verno pratim scenu nasih poznatih diju rok bendova, kao sto su Unison, Ground Zero, If senses fear, Charlie don't surf, Punished, Granje, Hocu Necu, Minimum i drugi velikani. Nadam se da mi se takva greska nece ponavljati u buducnosti. 22 Quote
PajatheTrut Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 Право је чудо што је тек сада отворена тема за овај култни андерграунд бисер. 2 Quote
Јарослав Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 da se ne lažemo, Punished jeste kult za naše uslove, ali ovo ostalo... Quote
SkullKrusheR Posted February 23, 2014 Report Posted February 23, 2014 ako unison nije kult, ja ne znam šta je. a ground zero je ubica od benda. http://www.youtube.com/watch?v=dijB8c_tesE :rockdevil: Quote
lemmy sixx Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 U osnovi, muzički to je hardcorerpunk, sa šumsko/planinskim elementima. :haha: :haha: :haha: Koga bre vi zajebavate?!?!?! 4 Quote
Guest HEFEST Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Ali ja bi ih ipak formulisao kao zimsko-sumsko-planinske elemente jer je ipak smet u pitanju. Ali ja bi ih formulisao kao zimsko-sumsko-planinske elemente jer je ipak smet u pitanju. 2 1 Quote
VoivodBG Posted February 24, 2014 Author Report Posted February 24, 2014 Za bogatu biografiju se zahvalite klubu fest. Unison http://youtu.be/Uqx9ATfOVEc If Senses Fear Quote
Guest HEFEST Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) @ Vojvod Meningitis TI SI MENTOLCINA JEDNA. Kakav je spam ovo sto sam ja napisao? To sto si ti rekao da su sumsko-planinski elementi nije spam, a ja kada dodam rec zimsko onda to postaje uvreda za temu. Ti stvarno treba malo da odes kod psihologa zbog svog dobra. Edited February 25, 2014 by HEFEST 12 Quote
Guest Pantagruel Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Vojvod od Šuma. Da li je gospodin mentalno osakacen? 1 Quote
Guest HEFEST Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Skoncace on ko u stilu naslova 5. pesme sa albuma velikog kultnog benda po imenu SME®T!!!! 2 Quote
Guest HEFEST Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) Koga interesuje? Jel te to Vojvod poslao da suzbijas demonstracije? Nemo da otvorim Majdan!!! Edited February 25, 2014 by HEFEST Quote
Lou Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Opuštencija, šaljem ja tebe i tebe na odmor, pa se sit ispričaj. Quote
Demon Seed Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 I ko ce sada da postuje ovde? Quote
PajatheTrut Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Smem ja ? ja volim alternativu ? i to mi se svidja ? Smet odlican bend, rasturaju momci samo tako pomerili su stenu Quote
PajatheTrut Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) puca stena ! А де улете баш кад пуче стена јебу кеву ликови, врло техниклани и мелодични одличан бенд Edited February 25, 2014 by PajatheTrut 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Kako je nastao Smet... Vozili se oni (ćlanovi benda) u nekom raspad kombiju,i zavejoi sneg. Smet u pićku materinu,nigde nikog da pritekne u pomoć. Gitarista gleda pevaća,i kaže mu: popuši mi! Pevać: ne znam od volana,dal ću moći... Bubnjar:ćuj moći...bolje ga pitaj dal ćeš smet! Bassista:...jer nas dva(bubnjaru) će ti sigurno završimo smetenjem u prkno. ...and then they gone that fucking way... 11 1 Quote
Recommended Posts