Lou Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 pod hitno da oslobode to ime za neki ozbiljniji bend Što se nisi prvi setio, ko te jebe.
Cyprian's apprentice Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 (edited) @blagi "tetreb" isto ne zvuci lose . Edited April 8, 2014 by Cyprian's apprentice 2
Berliner Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 ^hteo sam da kazem zvuci previse indie, a onda sam se setio
Mickey mouse Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Karte su u pretprodaji @ FELIX Shop, TC Sremska po ceni od 350 dinara. Na ulazu na koncert 500 dinara. Oni koji nisu iz Beograda a dolaze na koncert i žele da kupe karte po pretprodajnoj ceni neka se prijave na mail [email protected] i rezervišu svoje ulaznice!
Јарослав Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 a kurac, ovo je isti dan kad i The Stone u NS-u
Лука Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 Moram doći da opet dobacujem dok priča neduhovite duge viceve.
azal Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 mene to isto nervira kod njih. isao bih na pero deformero da zelim forice
Лука Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 (edited) kad su bili u KC Gradu, ovaj uzeo da drvi nešto skroz neduhovito i onako podnapito, a nije baš neka harizma, ja dobacivao nešto tipa:"sviraj nešto smisleno bez improvizacija" a on mi rekao: "puši kurac", pa je onda nešto spomenuo Malmsteena, iskreveljao se i odsvirao nešto mnogo glupo. Ali ono baš je pijan svirao i gubio se a sve mi bilo nekako jedno te isto. Edited April 14, 2014 by Лука
VoivodBG Posted April 14, 2014 Author Report Posted April 14, 2014 eh, toliko te je povredio Niko, da si ceo dogadjaj zapamtio. A proslo je 2 godine od tada. Ne razumem ljude kojima se ne dopadaju nastupi Seven That Spells i ponovo dodju, jel se lozite na to da se prozivate sa Potocnjakom? Ima li tu neka tajna veza?
Cyprian's apprentice Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 ne znam kako je bilo u kc gradu, jer nisam mog'o da idem, al' meni onaj koncert u gun clubu bio jebanje oca. realno, od svih ovi ex yu/domacih koncerata sto sam gledao ne moz' nista da prismrdi 7thatspells.
Лука Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 (edited) eh, toliko te je povredio Niko, da si ceo dogadjaj zapamtio. A proslo je 2 godine od tada. Ne razumem ljude kojima se ne dopadaju nastupi Seven That Spells i ponovo dodju, jel se lozite na to da se prozivate sa Potocnjakom? Ima li tu neka tajna veza? Zapamtio sam koliko je loše bilo. A i realno, bilo je 15 ljudi u publici, prvi njihov koncert koji sam gledao je negde bio i bolji. Meni je Temple Of The Smoke za klasu bolji live, grade neki build up, voze te kroz taj svoj trip, ovi STS tamburaju dosta nasilnički za mene, repetativno i drveno + taj zajebantski daft pristup. A možda mi se samo nisu svideli jer su hrvati, jel da. Edited April 14, 2014 by Лука 2 1
chess Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 ma bio sam ja u KC gradu, secam se tog koncerta, bilo je dobro, samo je niko kenjao ko foka o nekim satanistima i satanizmu previse ja dolazim na STS samo da gledam njihove bubnjare kako sviraju, mnogo su ultra bolesni i prezajebani, opaka ritam sekcija i nojz gitare 1
Uruk Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 ne znam kako je bilo u kc gradu, jer nisam mog'o da idem, al' meni onaj koncert u gun clubu bio jebanje oca. realno, od svih ovi ex yu/domacih koncerata sto sam gledao ne moz' nista da prismrdi 7thatspells. u KC gradu (prvi put kad su svirali tamo) bilo za klasu ludje nego u Gun-u, i bio mi gotivniji taj bubnjar zna Niko nekad da smori sa foricama, ali meni je to u sustini ok skroz, takav im je trip, sta sad
VoivodBG Posted April 15, 2014 Author Report Posted April 15, 2014 (edited) @Luka, jes' poceo i Malog (ko)Baju Mindzu, da slusas u medjuvremenu? Voli Niko da brblja gluposti, zato ima muda da svakome kaze sta mu je na pameti. To je njegovo pravo kao glavnog autora u bendu. Naravno, to se nece svideti svakome kada ih prvi put bude video, ali svirka je mesto gde je lova. I ta druga svirka sa IFTC i Stonebride je bila slabija jer je manja popunjenost bila, i sto su Stonebride ukrali sou svima. Preporuka i ostalima da otkriju radove tog kvalitetnog stoner rock-blues benda. Edited April 15, 2014 by VoivodBG
Mickey mouse Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 (edited) Bio sam tad u KC Gradu i sigurno nije bilo svega 15-ak ljudi, makar ne na pocetku nastupa STS. STS su imali dobru svirku,ali su imali peh da su svirali nakon Stonebride koji su razbucali. Svirati posle takve voznje je bas veliki hendikep... Mada mi je fascinatno da ce se neko dovuci na koncert samo da bi se prozivao sa nekim iz banda... nevera... Edited April 15, 2014 by Mickey mouse
Cyprian's apprentice Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 cek, bile su tri svirke do sad?
Uruk Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Da. Prva u KC Gradu 2011., posle druga u Gun-u mart 2012. i par meseci posle nje, u maju opet (ako se ne varam) KC Grad, nisao bio na toj pa ne znam.
VoivodBG Posted April 16, 2014 Author Report Posted April 16, 2014 http://seventhatspells.bandcamp.com/album/the-death-and-resurrection-of-krautrock-io
Lou Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Niko ume da izvali i loše i dobro, ali to ne smeta, ja tu samo vidim skroz pozitivan bend koji se malo zajebava i pravi sjajnu atmosferu svojim svirkama. A realno, ako dobacuješ čoveku dok priča na bini, ne znam koji odgovor očekuješ osim da umukneš.
Cyprian's apprentice Posted April 21, 2014 Report Posted April 21, 2014 sad video na fb da i tigrova mas' sviraju 30. aprila u festu????
Recommended Posts