Jump to content

2014.04.19. *Klub Sioux, Beograd* Awaiting Fear, Sacramental Blood, Alitor, The Hell

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Bilo je izuzetno, najlepsi momenti su mi bili

Za ovo je trebalo da bude spot, ali nikada nece biti.

...rekli su mi: "Neces moci!"... ...Mnogo sam vezbao!

Po prvi put sam igrao bilijar uz death metal, i to besplatno, koga bole kurac kakav je zvuk bio :haha:

Pozdrav za kompletnu ekipu! :bigblue:

I interesuje me koje je sve pesme pevao Daca iz Nadimaca, u jednoj pesmi je imao jednu jako lepu vokalnu frazu u refrenu!

Pravi jebeni vaskršnji spektakl!

Posted

Odlicna svirka, otkinuli likovi ! Najbolja zajebancija do sada :D

I interesuje me koje je sve pesme pevao Daca iz Nadimaca, u jednoj pesmi je imao jednu jako lepu vokalnu frazu u refrenu!

Pevao je samo Awaiting Fear , :D

na izvolte , imas jos na mom kanalu :P

Поздрав за Филипа легенду, човека који са огромном количином елеганције претрчава бину усред песме и изазива одушевљење у масама!

И велики поздрав за господу која је све време била испред клуба и пила пиво !

• Upvote 2
Posted

Nazalost odgledao samo Alitor i par pesama Sacramental Blood-a jer sam zbog teskih fizioloskih problema morao da trcim kuci od onog budjavog razvodnjenog piva u Sioxu..Krivo mi sto nisam video The Hell al dobro bice prilike.

Posted

Алитор су супер свирали, одушевио сам се кад су свирали Егзодус и Тестамент, а и ауторске ствари су и мпоприлично готивне :D

Posted

Nazalost odgledao samo Alitor i par pesama Sacramental Blood-a jer sam zbog teskih fizioloskih problema morao da trcim kuci od onog budjavog razvodnjenog piva u Sioxu..Krivo mi sto nisam video The Hell al dobro bice prilike.

Jebote i ja sam imao problema fizioloskih a takodje i trut cime li su nas trovali ovi iz sijuksa pitaj Boga :haha:
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...