Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja bi licno volio hazarder ali ako bude ocekivana cijena karte,boli me kurac ko ce,nisam nesto preodusevljen bendom,ali fest + rifcuge na otpanjenim pojacalima = pametnom dosta

• Downvote 1
Posted

resetor nam je jedini spas od jedno-te-istih bendova.

generalno me boli kurac za black tusk, ali cu pre da odem njih da pogledam i da popijem po koju nego na mrtvu sepulturu ili amorphis.

Posted

nemoj tako,oni farani sa amorfisom su supersjajni,a na sepulturu idemo da gledamo paola juniora da nam pokaze kakva nas sudbina ceka za 10-20 godina

Posted (edited)

resetor nam je jedini spas od jedno-te-istih bendova.

generalno me boli kurac za black tusk, ali cu pre da odem njih da pogledam i da popijem po koju nego na mrtvu sepulturu ili amorphis.

Amin.

Edited by Lou
Posted

black tusk je ok bend, nista specijalno, neki fazon izmedju kylesa i red fang. mnogo mi je bitnije sto se uopste desio tako neki bend ovde, resetor radi stvarno dobar posao. postoje i naznake da bi kylesa dosla isto tako nesto na leto u junu julu ako sam dobro skontao.

Posted

ma da. najvaznije je da te booking agencije vide da postoji trziste ovde za takav fazon. nece kylesa nikad doci bez da dodje par black tuska, nece cult of luna bez par mouth of the architects itd.

Posted (edited)

a i Kylesa i Cult of Luna su druga liga za Mastodon i Neurosis. O'kle sad par Cult of Luna i Kylesa, o'kle? :D

Edited by Лука
  • Upvote 1
Posted

na neurosis ne racunaj ni tad,eno pricali da zbog zena,poslova itd samo usTa i evropljani koji masno placaju

ma pravimo ja ti i okrob rodbrn za siromasne u begeu pa cemo ih doves' na uvca da nam pevaju

Posted

na neurosis ne racunaj ni tad,eno pricali da zbog zena,poslova itd samo usTa i evropljani koji masno placaju

ma pravimo ja ti i okrob rodbrn za siromasne u begeu pa cemo ih doves' na uvca da nam pevaju

pa Von Till čovek učitelj, neće sitna deca da čekaju sa učenjem slova dok on odsvira svoje po tamo nekom Beogradu i Bukureštu

Posted (edited)

Pa 'de bas 01.07. :udri: tad cu se brckam...

Resetor je sjajan, najavili i Chelsea wolfe, po ovom njenom rasporedu to bi trebalo dabude negde u avgustu...

Edited by Mickey mouse
Posted

pa Von Till čovek učitelj, neće sitna deca da čekaju sa učenjem slova dok on odsvira svoje po tamo nekom Beogradu i Bukureštu

pa rekoh poslova,a i zao mi ostalih klosara u bendu u poredjenu sa tom personom - profesionalcem

Posted

meni tako isto zao JRa iz pig destroyera. hull ima neki avion od posla, nesto drzavno mnogo dobro placeno pa ne moze na turneje, a jadan JR farba kuce i pusta stomak

Posted

Tidal Yield su predgrupa nazalost. Mozda upadne jos jedan bend. (hint nije Nadimac)

e jebi ga

jutros kad sam otvorio frizider bas sam se smorio sto u njemu nije bio nadimac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...