VoivodBG Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 http://youtu.be/yJXIvu4HqiY http://youtu.be/3Nyid2mSKd0
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 ja bi licno volio hazarder ali ako bude ocekivana cijena karte,boli me kurac ko ce,nisam nesto preodusevljen bendom,ali fest + rifcuge na otpanjenim pojacalima = pametnom dosta 1
azal Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 resetor nam je jedini spas od jedno-te-istih bendova. generalno me boli kurac za black tusk, ali cu pre da odem njih da pogledam i da popijem po koju nego na mrtvu sepulturu ili amorphis.
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 nemoj tako,oni farani sa amorfisom su supersjajni,a na sepulturu idemo da gledamo paola juniora da nam pokaze kakva nas sudbina ceka za 10-20 godina
Lou Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 (edited) resetor nam je jedini spas od jedno-te-istih bendova. generalno me boli kurac za black tusk, ali cu pre da odem njih da pogledam i da popijem po koju nego na mrtvu sepulturu ili amorphis. Amin. Edited February 27, 2014 by Lou
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 mada nije da nema na zadnjem dobrijeh rifova
chess Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 black tusk je ok bend, nista specijalno, neki fazon izmedju kylesa i red fang. mnogo mi je bitnije sto se uopste desio tako neki bend ovde, resetor radi stvarno dobar posao. postoje i naznake da bi kylesa dosla isto tako nesto na leto u junu julu ako sam dobro skontao.
azal Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 ma da. najvaznije je da te booking agencije vide da postoji trziste ovde za takav fazon. nece kylesa nikad doci bez da dodje par black tuska, nece cult of luna bez par mouth of the architects itd.
Лука Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 (edited) a i Kylesa i Cult of Luna su druga liga za Mastodon i Neurosis. O'kle sad par Cult of Luna i Kylesa, o'kle? Edited February 27, 2014 by Лука 1
azal Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 mastodon i neurosis ce doci za 15 godina kad vec budu bili nebitni i jeftini kao cavalera i ti ljudi
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 na neurosis ne racunaj ni tad,eno pricali da zbog zena,poslova itd samo usTa i evropljani koji masno placaju ma pravimo ja ti i okrob rodbrn za siromasne u begeu pa cemo ih doves' na uvca da nam pevaju
Јарослав Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 mastodon i neurosis ce doci za 15 godina kad vec budu bili nebitni i jeftini kao cavalera i ti ljudi pa nije prošlo samo toliko od Arise
Talvi Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 na neurosis ne racunaj ni tad,eno pricali da zbog zena,poslova itd samo usTa i evropljani koji masno placaju ma pravimo ja ti i okrob rodbrn za siromasne u begeu pa cemo ih doves' na uvca da nam pevaju pa Von Till čovek učitelj, neće sitna deca da čekaju sa učenjem slova dok on odsvira svoje po tamo nekom Beogradu i Bukureštu
Mickey mouse Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 (edited) Pa 'de bas 01.07. tad cu se brckam... Resetor je sjajan, najavili i Chelsea wolfe, po ovom njenom rasporedu to bi trebalo dabude negde u avgustu... Edited February 28, 2014 by Mickey mouse
BLAGOJE Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 pa Von Till čovek učitelj, neće sitna deca da čekaju sa učenjem slova dok on odsvira svoje po tamo nekom Beogradu i Bukureštu pa rekoh poslova,a i zao mi ostalih klosara u bendu u poredjenu sa tom personom - profesionalcem
azal Posted February 28, 2014 Report Posted February 28, 2014 meni tako isto zao JRa iz pig destroyera. hull ima neki avion od posla, nesto drzavno mnogo dobro placeno pa ne moze na turneje, a jadan JR farba kuce i pusta stomak
VoivodBG Posted March 8, 2014 Author Report Posted March 8, 2014 Tidal Yield su predgrupa nazalost. Mozda upadne jos jedan bend. (hint nije Nadimac)
Demon Seed Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 dako ga krene pisanije,evo poceo je A i ima to horror pisac ime
BLAGOJE Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Tidal Yield su predgrupa nazalost. Mozda upadne jos jedan bend. (hint nije Nadimac) e jebi ga jutros kad sam otvorio frizider bas sam se smorio sto u njemu nije bio nadimac
Recommended Posts