Demon Seed Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 dva g, ali bravo, to je to https://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Fl%C3%BCgge
Antikristina Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 E jbg, davno sam to čitala, samo sam upamtila da je Njemac
Face Of Melinda Posted July 27, 2016 Author Report Posted July 27, 2016 Super ste se snasli Simone stepen lokalizovanosti tj ne siri se intenzitetom i brzinom kao grip upravo upucuje da nije prava respiratorna infekcija. Ali ako putem Fligeovih kapljica dodje dovoljna kolicina infektivnog materijala do sluznica... eto infekcije. Ovom virusu treba samo sluznica/koža i dovoljan broj virusa da napravi sranje. Mnogo gadan trip kada si npr u obdukcionoj sali, otvara se lobanja, dok koristis onu brusilicu da razvalis kosti imas disperziju u vazduhu a nakon otvaranja dekompresiju tkiva, a ono dobijes kasu koja odgovara jednom jako infektivnom obljenju. A profesor vice "svi napooljeeeeeeeeee" Iako je doticna infekcija respiratorna u datoj situaciji (kada nemas respiratornu funkciju) samo telo per se je temperiana bomba. Poenta price kada izolujes inf.agens i primenis adekvatnu tehniku pripreme vakcine, bilo koja sluznica (nazalna je tanka i prokrvljena) je dobro ulazno mesto aplikacije.
Demon Seed Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 (edited) Sad si na ovo presao... Troll Patrol ce te osujetiti Edited September 5, 2017 by Demon Seed
Kumodraski Vo Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Bitno je da ti ostajes na strani pljujem a ne pustam klip.. 1 1
Antikristina Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Za mene je balkaninfo način života 2 1
Demon Seed Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Bitno je da ti ostajes na strani pljujem a ne pustam klip.. Ne sudi o knjizi po koricama a Ali sta ako na korici pise nesto retardirano?
Antikristina Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Ovo su adekvatne i poučne korice
bo88gdan Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Naslov je klikbejt klasican, totalno racionalno zena iznosi svoje sumnje
Demon Seed Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Ja bih želeo ovom prilikom totalno racionalno da iznesem svoje sumnje da je Vo počeo više da troluje jer ste ti i Paja smanjili gas.
bo88gdan Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Ja sam u gasu da pumpam masu... e off topic sta bese ti studiras?
Demon Seed Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Farmaceutski fakultet, smer ''Farmacija - medicinska biohemija''. Mafija u najavi, na to si i ciljao, a?
Demon Seed Posted September 6, 2017 Report Posted September 6, 2017 Ok, povuklo me je što je Teša tom pričom otvorio intervju sa ovom gore
Demon Seed Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 http://niskevesti.rs/vakcina-pa-u-vrtic/ Pec!
Demon Seed Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Nevalja istrazivanje, slabo je to r2
Face Of Melinda Posted November 11, 2017 Author Report Posted November 11, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=uvvKyAXuoDU Kolega Srđa imunolog sve lepo pokrio, psihijatricu ne bih da komentarisem (ne verujem u mlaćenje papirima kojekakvih studija, bez odgovarajuće metode) odgledah emeisiju do kraja a preporucujem i ostatku
Demon Seed Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 A tesko da cu da gledam ceo sat, jbg xD Sta je psihijatrica pricala, kakvim papirima mase? Moz i da mi kazes i gde krece to mahanje studijama ako ne bi da mi prepricavas
Face Of Melinda Posted November 11, 2017 Author Report Posted November 11, 2017 Veruj mi odgledaj kad stignes i ne moras da gledas ostale emisije na ovu temu Mase papirima studijama od 70-ih godina pa na dalje... ovde ocigledno nije dosla do izrazaja ali posto znam od kog profana je dobila papire o studijama samo cu reci da i taj profan sam kaze "ima toliko studija da se prava kauzalnost ne moze utvrditi osim da je koncentracija aluminijuma u vakcini neurotoksicna za taj uzrast i da moze biti okidac za decu koja imaju genetsku osnovu za neuroloske bolesti"....
Antikristina Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Ako priča isto kao kod Teše kaže da smrtnost nije smanjena zbog vakcina nego zbog generalno boljeg kvaliteta života (higijene, ishrane itd.) 1
Demon Seed Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Pa cekaj, je l' to nije dovoljno utvrdjena nekakva kauzalnost ako je sigurno da je ta konc. neurotoksicna za taj uzrast? Bez namere da osporavam profana, ali kol'ko sam ja ceprkao, neurotoksicnost adjuvanasa od soli aluminijuma u tim koncentracijama u odnosu na uzrast i tezinu nije ustanovljena. Video sam ukupno dva-tri legit naucnika da to tvrde, tipa ona Lucija Tomljenovic i Christopher Shaw, a i oni su napeli sa krstaskim pohodom na vakcine, a i istrazivanja su im rupicasta.
Recommended Posts