VoivodBG Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 (edited) Nakon izuzetnih nastupa u Fabrici gde je održan njegov prvi solo koncert u Srbiji, Damir Urban - jedan od najznačajnijih i najkaratkerističnijih hrvatskih rok muzičara u poslednje dve decenije, vraća se u Novi Sad. Urban&4 uživo Fabrika 26. april.Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti od utorka 18. marta u CD Šopu Mungos ( Zmaj Jovina 2 pasaž). Cena ulaznica u pretprodaji će iznosti 600 dinara, a na dan koncert 800 dinara. Edited March 14, 2014 by VoivodBG
Јарослав Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 (edited) Talvi će da curne za 3... 2... 1... Edited March 14, 2014 by Јарослав
soul wandering Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 sad tek kontam koliko je bitef odrao se cenom prosli put
Talvi Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 pa da, uvek se karta za Urbana kreće tu oko 600-800 dinkića, jedino ga oni odraše sa 1500, a klub nikad gori za svirke nije postojao u BG-u sa druge strane, Fabrika je prošli put bila baš savršen prostor za Urbanov tip svirke
soul wandering Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 da,onu zagusljivost bitefa necu zaboraviti nikad u fabrici je bilo malo hladno ali opet <3
VoivodBG Posted March 14, 2014 Author Report Posted March 14, 2014 a klub nikad gori za svirke prostori za koncerte nisu bitni, a?
soul wandering Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 jesu,ali ne presudni da li zbog toga ici ili ne na cert benda kog volis
Berliner Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 mislim da niko nije rekao da nisu bitni, ja se bar ne secam. jedino je ljudima bio nejasan tvoj principijelan stav da neces da ides na neke bitne koncerte ako je los zvuk sto podrazumeva da, s obzirom na ponudu kod nas, propustas vecinu znacajnih dogadjaja. pa im izgleda malo snobovski (meni licno ne izgleda nikako, niti me se tice), ali prihvati to ko musko sta te bole kurac sta drugi misle.
Talvi Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 upravo tako. ja bih i sutra opet išao na Urbana u Bitef, iako je prostor užas
VoivodBG Posted March 14, 2014 Author Report Posted March 14, 2014 Ne brinite se, peckam malo Talvija. Ulete Talvi, kada si fanboy. Kontam da ti je i poster negde u sobi, ili makar wallpaper na kompu. Apropo cene karata, u NS je sve uvek jeftinije u odnosu na Beograd. Ali vredi se ponekada iscimati i otici.
Talvi Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 hahah nije ništa od toga, moje fanboystvo se ogleda samo u tome što stvarno idem čoveku na svirke i kupujem diskove kad god mogu
Talvi Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 nek' ide život, kupljena karta ja i Urban kao BruceBruce i Mejdeni
Captain Spaulding Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 nek' ide život, kupljena karta ja i Urban kao BruceBruce i Mejdeni Crkni
Demon Seed Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Je li, dzombo, kako slusas Urbanoga? Na soulseeku sve 128
Talvi Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 mislim da se mogao on nalaziti i ovako po kojekakvim yu forumima i čudima, probaj i da proguglaš malo
Demon Seed Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Probacu mozda neki put, sad naredjah ovu 128icu da se skida. Nesto me ne greje da ce po kojekakvim yu forumima i cudima da bude preko 192, pa me zato mrzi sad da trazim xD
VoivodBG Posted April 24, 2014 Author Report Posted April 24, 2014 Kao podrška pred nastup Urban&4 u subotu 26. aprila, na scenu će izaći grupa "Ti". Grupa Ti je tokom prošle godine osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza 2012. godine. Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju. Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.
Talvi Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 niti znam ko su niti me interesuje u krajnjoj liniji, samo ćelavi
Demon Seed Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Kako ne znas grupu Ti, oni ne silaze sa yumetala 001 damir dzomba si ti 2
Talvi Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 opet savršen cert ovaj čovek treba celog života samo u NS-u da ima koncerte, koliko mase se skupi i koliko je ta masa zapravo dobra, pravi atmosferu i peva ceo cert od reči do reči, neverica svaki put koliko ga vole ljudi tamo. 2 sata i 15 minuta, "Aroma Satanica" za kraj već po tradiciji izimprovizovana na preko 10 minuta uz dim i crvena svetla, transmisija iz nekakvog emotivnog pakla direktno. i najzad "Hirošima" lajv <3 savršeno, kao i uvek e da, onu predgrupu treba zakonom zabraniti kakvo je to smeće ponovo sam najstrašnije izdao metal i sve metalne ideale, odmah pored u Quarter-u horde metalne sa kosama i lancima, a ja elegantno u Fabriku, među normalan svet
soul wandering Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 ilijina kuhinja>>fabrika kucne papuce>>cipele ubijaju.
Recommended Posts