obsessed by cruelty Posted May 2, 2019 Report Posted May 2, 2019 https://nuclearwarnowproductions.bandcamp.com/track/di-rio-de-guerra a omot totalni OBC/persecution mania naravno nije Holocausto 100% usisivac ali me nesto teralo da bacim ovde Quote
Talvi Posted May 3, 2019 Author Report Posted May 3, 2019 gledam sad i ovaj snimak: jebem ti život dokle se došlo, da Brazilci na Blasphemy certu svi stoje i snimaju telefonima 1 Quote
obsessed by cruelty Posted May 3, 2019 Report Posted May 3, 2019 tugica... ja bih se ovde na binu penjao kako bese ona prica, lik iz D666 ih pitao sta ce im crnac u bendu pa su ga prebili? blasphemy >>> Quote
Kumodraski Vo Posted May 3, 2019 Report Posted May 3, 2019 Lol ti su zalutali ma svirku.. Nikad nisam kontao Blasphemy moram priznati, nekako mi je Beherit uvek bio na tronu.. Quote
obsessed by cruelty Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Beherit je keva, al Blasphemy je keva takodje, samo treba ubodes ambijent Quote
S.R.T. Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 (edited) 16 hours ago, Talvi said: gledam sad i ovaj snimak: jebem ti život dokle se došlo, da Brazilci na Blasphemy certu svi stoje i snimaju telefonima Brazilci na ajfonu Edited May 4, 2019 by S.R.T. Quote
Miilos Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Skoro sam video obaveštenje na facebook-u za neki koncert gde će svako ko koristi telefon dok bendovi sviraju biti momentalno udaljen. Kad mora tako... Ni ja ne razumem taj Blasphemy nikako, puštao sam dva-tri puta i ništa. Quote
kuruz Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 ista priča plus retardi koji drkaju na gomile njihovih izdanja sa istim pesmama, Blasphemy bermude i slične gluposti, a to zameraju drugim bendovima Quote
Talvi Posted May 4, 2019 Author Report Posted May 4, 2019 meni je gotivan Blasphemy skroz, kratke i jednostavne pesme, dobri rifovi, nadrkanost na maksimum, sve kako treba za početak je bolje uzeti live snimke, recimo Live Ritual, pošto je studijska produkcija nemilosrdna Quote
Demon Seed Posted May 5, 2019 Report Posted May 5, 2019 De ste nasli dobar rif kod Blasphemyja? 2 Quote
Demon Seed Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Pa to jes da gde god da pustish, cuje se isto 2 Quote
Koroviev Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Ne bi ja to pito, čitam gore da se ljudi unervoze kad dođe do toga. 2 Quote
Talvi Posted May 6, 2019 Author Report Posted May 6, 2019 8 minutes ago, azal said: zasto se crnac ne sminka 5 Quote
Demon Seed Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 (edited) Ubode me Edited May 6, 2019 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Humane dodji mi na sarmu i bajadere.. 1 Quote
Demon Seed Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Jbg kasno si se setio da ga zoves, ali poziv pjanog coveka vredi pa makar i ne doso, jer je od srca Slusate Unholy Cult zajedno lepo kao jarani, oni pravi, ti odluči, pa nam javi (opet stihovi za prepoznavanje, ofc opet je Vudun glavni kandidat) Quote
HUMAN Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Slava domaćine, evo stižem, a ti pristavi nesveti kult, pa da budemo zajedno korak paklu bliže, uz sarme i bajadere Što bre kasno Dimone, tri dana se slavi slava, budi dabar, pa i tebe Vo da pozove Quote
Recommended Posts