Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Mora da je poražavajuće za nove i mlade bendove koji se bave muzikom u eksperimentalnom/alternativnom/art/kakogod domenu da znaju da neće dostići stvari koje ovaj čovek radi i nakon svoje šezdesete godine. Quote
badass Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Cena karte? pušteno je 50 karata po promo ceni do kraja oktobra, a biće ih po nešto višoj i tokom novembra: https://badmusicforbadpeople.com/ od decembra do koncerta samo preko eventima, a te će karte biti skuplje. Quote
azal Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 gde su pustene? na nekom tajnom mestu? Quote
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Eto, kada postoji prava informacija, Miki Maus je ne prosledi. A i nije neka informacija, čovek pitao za cenu i dobio sajt organizatora. Quote
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 imaš na dnu sajta za poručivanje karte ali ne piše cena Quote
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Ulete azal pre mene, stoji mi tab otvoren sto godina. E, živote... ČEKAJTE MOMCI SMANJITE MALO TON BRE Quote
azal Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 meni ovaj sajt ili kresuje chrome ili ne moze da se loaduje Quote
Havočka Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 (edited) posle 5 minuta strpljenja loaduje Edited October 19, 2016 by Хавочка Quote
Lou Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Ja isključio Chrome, mislio sam da mi je zabo komp. Quote
VoivodBG Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Zar nije bolje odmah objaviti cenu karte pa posle sukcesivno dizati sa približavanjem datuma koncerta? Ja sam uspeo putem telefona da pošaljem email i valjda ću ubosti ove "jeftine karte". P.S. Nastupaju i u Rijeci par dana posle, 105, 125 i na kraju 145 kuna karte za taj cert. Vi uradite matematiku. Vidimo se Budimpešti. Quote
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 znači u rvackoj ne ide preko 2.5 soma dobro je što onaj HM ne radi koncert, bila bi karta 15 hiljada Quote
Talvi Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 u rvackoj ne mora da ide, znaju da će biti puno Quote
Јарослав Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 ima i tu istine inače, kad smo kod toga, jedan side note - kod njih je domaća scena negde na našem nivou, ako ne i bednija, a opet, svetski bendovi pune sve živo kad odu tamo Quote
Mickey mouse Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Eto, kada postoji prava informacija, Miki Maus je ne prosledi. A i nije neka informacija, čovek pitao za cenu i dobio sajt organizatora. Ahaha,kako jedeš muda što si se izjebao za Peštu...patnjica Quote
bradilko Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 ima i tu istine inače, kad smo kod toga, jedan side note - kod njih je domaća scena negde na našem nivou, ako ne i bednija, a opet, svetski bendovi pune sve živo kad odu tamo EU brt, dovoljno je što ne mora ata karnet da se juri Quote
Јарослав Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 ma na stranu to što ima više svirki dolaze i kod nas isti bendovi, a imaju minimum tri puta manju posetu Quote
Lou Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Ahaha,kako jedeš muda što si se izjebao za Peštu...patnjica Strašno sam se izjebao što ću ponovo da gledam bend u vrhunskom prostoru sa vrhunskim ozvučenjem nakon šetnjice po Budimpešti, u pravu si. Izjebah se i što ću videti bend dva puta na "oproštajnoj turneji", takođe. Jedina stvar koja može da bude moje izjebavanje je mogućnost da u Domu omladine ne zvuče dobro kao u A38 i da time malo pokvarim utisak pređašnjih nastupa. Šta ga znam, kada uporedim kako su ljudi u A38 objavili cene karata onog dana kada su puštene u prodaju i kako sam to mogao bez razmišljanja da kupim, dok ovde imam čoveka koji priča o postepenom poskupljenju karata koje se, bez ikakve informacije o ceni, "naručuju" preko maila... ovo drugo miriše na izjebavanje ljudi. Što se tiče jedenja muda, lepo si prognozirao svoj obrok nakon još jednog ovakvog posta. Quote
Radnaskela Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 (edited) Ja sam se prijavio za promo kartu i evo šta mi je stiglo: "Hvala što ste se prijavili za promo kartu za koncert Swans! Promotivna cena ulaznice je 1800 dinara. Ukoliko ste zainteresovani javite koliko biste karata kupili i od ponedeljka, 24. oktobra čekaće vas na šanku paba Brod (Despota Stefana 36). Ako niste iz Beograda možete dostaviti svoju adresu i dobićete kartu putem pošte ili kako se budemo dogovorili." Tako da vam je to to, ljudi. Odgovorili su mi jedno 2-3 dana nakon što sam se prijavio. Sve je u redu, nije nikakva prevara. Odete na sajt ogranizatora, https://badmusicforbadpeople.com/, i ćim uđete na sajt, dole vam iskoči opcija da poručite kartu. Upišete mejl, kliknete potvrdi email i to vam je to. Edited October 22, 2016 by Radnaskela Quote
Mickey mouse Posted October 23, 2016 Report Posted October 23, 2016 Koja bre prevara, dal ste bre normalni... Quote
Recommended Posts