Talvi Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 (edited) s obzirom na to da ovde na forumu ima više ljudi čije impresije u vezi albuma imaju formu recenzija, a da ovde ima i nas koji te recenzije volimo da čitamo, evo teme upravo za recenzije albuma iz black metal sfere. ako ima interesovanja, ovo se isto može pokrenuti i na ostalim podforumima, naravno. forma recenzije treba da bude sledeća: ime izvođača - ime albuma slika omota recenzija u spoileru ocena neki link - download, stream, yt, šta god (embedovani video u spoiler!) ocena se formira na sledeći način: od 0 do 5 na suvi kvalitet svirke i od 0 do 5 na originalnost/svežinu (u odnosu na prethodne albume benda i na ostatak scene u momentu), saberete to dvoje i dobijete ocenu do maksimalno 10, pri čemu imajte u vidu bar neku osnovnu objektivnost, u smislu da je ocena 10 za albume koji su remek-dela za sva vremena, 9 za one koji figuriraju za titulu albuma godine itd. sve do apsolutne nule, je li VAŽNA NAPOMENA: NEMA KOMENTARISANJA. Tj. ne na ovoj temi, ako biste da polemišete oko nekog albuma to možete na temi o bendu, na opštoj temi ili na novitetima, ali ovde samo recenzije pliz, zbog estetike i preglednosti. i naravno shout-out za Čarlija koji je otac i pokretač ove ideje. <3 Edited April 14, 2014 by Talvi Quote
Kumodraski Vo Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Ovo bi valjalo baciti na Opstu metal diskusiju, pa da vazi za sve pravce. Eto neko bi sigurno napisao recku za novi Opeth, dok je vec aktuelan. Quote
Talvi Posted July 30, 2014 Author Report Posted July 30, 2014 pa ideja i jeste bila da ovo bude "pilot" tema, da se po njoj vidi kako će to proći jer je ovde nekako i najveći tok noviteta, no zasad malo sporo ide Quote
Јарослав Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 ja sve nešto hoću da bacim koju za neki album, ali nikako da uradim to Quote
Kumodraski Vo Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Brzo ide ka katancu izgleda.. Ja sam pomisljao da iskucam nesto ali me ovo koci: "originalnost/svežinu (u odnosu na prethodne albume benda i na ostatak scene u momentu)" Znaci da bih nedelju dana trebao da preslusavam samo black, al ne ide to. Aj da je zima pa i nekako.. 1 Quote
kuruz Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 svima maksimalne ocene, živeo Ljubanović Quote
Talvi Posted July 30, 2014 Author Report Posted July 30, 2014 kod njega je to išlo linijom "ovi su trešeri, tu je 4 minimalna ocena, a ovi su skroz dobri ali nisu thrash, evo im 2" Quote
Recommended Posts