Oak Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Ni meni nije neki kraj, nekako zbrzano, ali ono sa Miliganom je odrađeno carski Quote
Vic Rattlehead Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Serem, odličan kraj, povezanost sa prvom sezonom, realno nije moglo bolje. Saznanje da je Hanzee u stvari Moses Tripoli, boss iz prve sezone, je genijalno. Quote
metal guru Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 finale je bulja. sezona manje-vise ok. Quote
Ranis Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 cool, nisam do sad ni znao da je izashla druga sezona imam sad shta gledati Quote
Џрк Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 (edited) Jedna od meni top 10 serija ikad, pogotovo ova druga sezona. Fantasticna gluma, kadrovi, likovi, humor ubacen bas "gde treba", uz gomile sitnih detalja koji vezuju prvu i drugu sezonu, a bogme i ostale filmove brace Koen Zadnja epizoda nije bulja, iz vrlo prostog razloga - to i nije bilo klasicno finale. Ono se vec zbilo u predzadnjoj epizodi. Zadnja epizoda je posluzila da poveze 2 sezone, a mozda i nagovesti trecu. Edited December 18, 2015 by Џрк Quote
metal guru Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Slobodno obrazloži. kao prvo, ovo sa NLO se moze svideti samo hipsterima i onima koji se tako osecaju Hanzi-Tripoli isto sranje. ne zbog izgleda, nego jer potpuno ne odgovara njegovom karakteru i svemu sto je ova sezona gradila o njemu crnac takodje nikakav lik. mnogo smara i filozofira, realno usralo ga ovo na kraju. ali ajde, njegova uloga ionako i sluzi samo da se skrene paznja sa pravog negativca takodje onaj govor na kraju o recima i nerazumevanju i jednom jeziku je bas patetika sve u svemu ok je sezona, ali nisam odusevljen. daleko od nekog remek-dela Quote
M-16 Posted May 23, 2016 Report Posted May 23, 2016 Ewan McGregor is the latest feature actor to topline an installment of FX’s Emmy-winning anthology series Fargo. McGregor will play the two central characters — brothers Emmit and Ray Stussy — in the upcoming third season, which is supposed to be set closer to present day than the first two installments. Quote
Oak Posted May 25, 2016 Report Posted May 25, 2016 Ewan je carina, serija samo potvrđuje da nema konkurenciju kad je kvalitet u pitanju. Quote
VoivodBG Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 Interesantno, ponovo igra dve uloge. Treba da izađe ove godine film u kojem glumi Isusa i Đavola, ako to bude dobro odrađeno, onda se ne brinem za novi serijal. Lepo sam govorio pre da će Fargo da razbije True Detective, ciao! Quote
Zaklani_Analizator Posted June 26, 2016 Report Posted June 26, 2016 Fargo je odlična serija. Prva sezona ima taj šmek kao i istoimeni film. sve mi se svidelo. Gluma, zaplet sve je na svom mestu. I druga sezona je mogla biti dobra da nije bilo onog sf momenta. Quote
VoivodBG Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Vozi novi Fargo. Bukvalno ne prođe epizoda, a da se ne dogodi nešto sjajno, režija, fenomenalno stapanje pesama tokom određenih situacija, dijaloga između likova (glumci su svi za sada vrsno odabrani, čak i epizodisti!) i naravno ponovo je bačena žiška kao i u prethodnoj sezoni da se lomatate, a kakve to veze ima sa glavnim zapletom. Oduševljen sam V.M. Vargom, jeste Billy bio dobar u ulozi Malvoa, a Hanzi je pokidao prethodnu sezonu sa svireposti, ali Varga ima jednostavno odurnu auru zla oko sebe, iskonsko jebeno zlo! Plus, jedan od najboljih govora u vezi bogatstva i moći u 4 epizodi od strane dotičnog. Quote
Vic Rattlehead Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Oduševljen sam V.M. Vargom, jeste Billy bio dobar u ulozi Malvoa, a Hanzi je pokidao prethodnu sezonu sa svireposti, ali Varga ima jednostavno odurnu auru zla oko sebe, iskonsko jebeno zlo! Plus, jedan od najboljih govora u vezi bogatstva i moći u 4 epizodi od strane dotičnog. Slažem se, nevjerovatno odvratan tip. Quote
bradilko Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 hahah ladno mustafa golubić u fargo s3 Quote
VoivodBG Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 Quote The cast of #Fargo season 4 has been revealed. Joining Chris Rock are Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jack Huston, and... Andrew Bird (yes, THAT Andrew Bird) Quote
bradilko Posted September 16, 2020 Report Posted September 16, 2020 svuda guraju ovu džesi bakli, meni nešto baš iritantna Quote
VoivodBG Posted October 11, 2020 Report Posted October 11, 2020 Ne pratite novu sezonu? Izašle prve tri epizode i za sada je solidna postavka, klasična priča o mafiji i smeni generacija i naravno rasizmu u Americi. Za sada nema baš likova koji se izdvajaju, svi su dosledno dobri u svojim ulogama, ali videćemo kako će se to razviti do kraja. Quote
VoivodBG Posted November 30, 2020 Report Posted November 30, 2020 Kakav neslavan završetak poslednje sezone. Ovo mi je bilo jedno od najgorih iskustava što se tiče serija, gde se osećam da sam protraćio vreme gledajući nešto do kraja, a verujte mi vreme Lost-a je odavno prošlo. Nema likova za koje možete da se vežete, skače sa teme na temu, i jednostavno na kraju jedno veliko isprazno ništa i gomila omaža scenama kultnih filmova. Ako je ovo poslednji Fargo serijal otišli su poput govana, što se mene tiče... Quote
Recommended Posts