VoivodBG Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 “Norveška šuma” je bend iz Novog Sada, osnovan jeseni 2013. godine. Bend čine: Slavoljub Blagojević - vokal, gitara; Ivan Kostadinović - bas gitara, prateći vokali; Miloš Stojanović - bubnjevi i perkusije. Članovi benda saradjivali su zajedno u nekoliko različitih postava, te je bend logičan nastavak te saradnje, sa željom da se okuša u domenu autorskog stvaralaštva. http://norveskasuma.bandcamp.com/track/mi-stranci Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 Super imamo bendove Norveshka ,Finska josh Rumunija fali Quote
BLAGOJE Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 dovla da osnuje bend pod nazivom "poljska" doktor pod nazivom "crnac" Quote
Zen Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 Japanski post rock? Ne? Naravno da ne. Jos jedan bend dobrog imena koji se slepa na isto. Mozda mi ocekivanja ne bi bila velika da nisu na keca asocijacija na bitlse i murakamija lol, ovako razocarenje. Mada, potencijal postoji. Quote
VoivodBG Posted April 28, 2014 Author Report Posted April 28, 2014 @Zen, i ja sam se isprva uhvatio za ime benda. Mada ova stvar je solidna za nase pop standardne, nema abstraktan i beznacajan tekst, melodija je catchy. U maju ce objaviti jos pesama, dotle ce se i koncertno aktivirati. @Vuk, pa kako mogu da ih imaju kada su iz Novog Sada. Ravnica je to, buraz, ravnica. Quote
Zen Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 kljucno je "nasi pop standardi", al kontam sta hoces da kazes Quote
VoivodBG Posted April 28, 2014 Author Report Posted April 28, 2014 Vec se potezala ta tematika na par tema, tesko je napraviti pop pesmu, ili jednostavnu dobru pesmu. Nasim bendovima to malo slabije ide. Ali nadje se zicer s vremena na vreme. Quote
VoivodBG Posted April 28, 2014 Author Report Posted April 28, 2014 (edited) @Zenski_Jaroslav, forum ne prihvata slovo Š, š u naslovima tema. Edited April 28, 2014 by VoivodBG lunarov pravopis Quote
Antikristina Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Jaroslava Dobro čoveče, moglo je onda i bez ovog jednog š 2 1 Quote
Captain Spaulding Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 Interesantno što je ova tema zove Norveška Suma a bend Norveška Šuma xD 1 Quote
truliandedzombileš! Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 Interesantno je da bend koji se zove Norveška Šuma svira ovakvo gej sranje. Quote
Skile Posted June 11, 2014 Report Posted June 11, 2014 Norveška Šuma - Haruki Murakami je najnovije čudo u svetskoj književnosti. Piše neposrednim stilom koji čitalac lako prihvata i gradi veoma ubedljive slike koristeći hrabra poređena. Murakamijeva dela su puna bola i zbrkanih ljudskih odnosa. Čitalac pije sa uživanjem njegove knjige, jer su protkane humorom i tanano izgrađenim likovima. U romanima se nalaze tragovi Hesea (Hermann Hesse), Kafke (Franz Kafka), Selindžera (J. D. Salinger), Karvera (Raymond Carver), Irvinga (John Irving), Ficdžeralda (F.S. Fitzgerald), pa i Dostojevskog (Фёдор Михайлович Достоевский).Grupa Norveška Šuma je dobila ime po ovom književnom dijelu a link koji je postavljen dijelom podsijeća na stvar Ex YU Rock grupe Ekatarina Velika - Ovo je Zemlja Za Nas ..Pjesma je odlična , bar za mene ... 1 Quote
Night's Blood Posted June 11, 2014 Report Posted June 11, 2014 @Vuk, pa kako mogu da ih imaju kada su iz Novog Sada. Ravnica je to, buraz, ravnica. A Alma Mons? Quote
truliandedzombileš! Posted June 11, 2014 Report Posted June 11, 2014 a,da, oke, ne čitah tu... moj slatki sputnik <3 Quote
Kumodraski Vo Posted March 30 Report Posted March 30 https://www.facebook.com/events/1085589222678580/ Quote
Recommended Posts