VoivodBG Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Kasandrin Glas je grupa formirana u Beocinu, davne 1993. godine. Prvu postavu su cinili Nadezda Obradovic - glas, Slobodan Zivkovic-Bob - gitare, sint, bas, Igor Olejar - bas i Frane Malenica - bubnjevi. Iza sebe imaju dva albumska izdanja, 1995 - Kasandrin Glas (Metropolis Records, disk i audio kaseta) i 1997 - Neko Kao Ja (Music Yuser, audio kaseta) Lutajuci po bespucima interneta naleteo sam na njihovu bandcamp stranicu gde su postavljena oba albuma, i singl Teatar izdat ove godine. http://kasandringlas.bandcamp.com/ Quote
oNe Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 (edited) Ne znam samo sta Kasandrin Glas treba da trazi na gothic, electro industrial podforumu? Racunam da treba i EKV onda ovde premestiti? Edited May 2, 2014 by oNe Quote
Berliner Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 u pitanju je kultan bend i odlican je prvi album ali slazem se da ne pripada ovde; ovo je za domacu scenu Quote
oNe Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Pa da, Bob je moj drug, on sam ne bi nikad rekao da su bili u gothic fazonu ili bilo sta slicno. Kasandrin glas je rock bend, klasicni rok bend. Quote
VoivodBG Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 psihodelija srece new wave i gothicarenje. molicu lepo. tu su gde su. nego One, posto si insajder, reci ti meni jel su one dve pesme (Teatar) ponovno ozivljavanje benda, ili je to neki stari materijal koji je camio kod nekog od njih na hard-u? Quote
VoivodBG Posted May 4, 2014 Author Report Posted May 4, 2014 Englesko-srpski drim pop sastav The Split objavio je svoj prvi EP sa pet pesama. Koncertna promocija će se održati 18. maja CK13 u Novom Sadu. The Split je formiran u proleće 2013. u jednoj od prelepih novosadskih poslastičarnica. Pippeai Wolfgang Ginger-Pants iz londonskog elektronskog benda Autorotation, te Slobodan Živković Bob i Frane Malenica, nekada članovi sastava Kasandrin Glas su odlučili da osnuju onlajn drim-pop/indi-rok/industrijal sastav. Njihovo prvo izdanje, EP “The Split”, na kome se nalazi pet pesama je dostupno za besplatno preuzimanje http://the-split.bandcamp.com Quote
Recommended Posts