bradilko Posted April 4, 2022 Report Posted April 4, 2022 izašao ceo. standardni port noir kvalitet Quote
Totamealand Posted April 5, 2022 Report Posted April 5, 2022 U nedostatku novog Spock's Beard izdanja od 2018. godine, Ted Leonard, Dave Meros, Jimmy Keegan i John Boegehold izdaju pod imenom Pattern-Seeking Animals već treći album. Fin prog sa totalno blesavim bojama na klavijaturi, Leonardov vokal po običaju na nivou, dobre melodije. Give it a shot. Quote
Haos sam ja Posted April 13, 2022 Report Posted April 13, 2022 Dobar je ovaj Meer album al čini mi se da su bolje pesme spakovane u prvu polovinu, posle kreće malo da me zamara, meni najviše zvuče kao Bent Knee sa boljim pesmama Quote
azal Posted April 14, 2022 Report Posted April 14, 2022 meni bas i ne. She Goes i Lay It Down to mi verovatno omiljene pesme. Razmisljam da odem na progpower europe u oktobru. sviraju oni i Vulkan istog dana. Quote
Grobodan Posted April 15, 2022 Report Posted April 15, 2022 Jel ovde pricate o Hallas? Super novi album. Quote
Haos sam ja Posted April 20, 2022 Report Posted April 20, 2022 On 4/14/2022 at 10:24 AM, azal said: meni bas i ne. She Goes i Lay It Down to mi verovatno omiljene pesme. Razmisljam da odem na progpower europe u oktobru. sviraju oni i Vulkan istog dana. Da, zapravo mi je najslabiji deo albuma središnji deo, popravlja se pred kraj, od She Goes pa nadalje, u pravu si. Onaj rif u Lay it down pred kraj me iz nekog razloga podseća na noviji Pain of Salvation. Čudo jedno kako mi je efektna You Were a Drum u kontekstu albuma, iako bih takve pesme hejtovao da ih izbace neki rendom pop izvođači. Quote
Haos sam ja Posted April 28, 2022 Report Posted April 28, 2022 Nemam pojma ništa o ovom bendu/projektu, čim izdaju za Inside out znači ima tu nekog kvaliteta. Zvuče mi kao In Absentia PT faza ili optimistična Viva Emptiness varijanta, pa ko voli: Quote
aRmatuRa Posted April 28, 2022 Report Posted April 28, 2022 Samo The Dark Third, sve ostalo se moze zaobici. Quote
Haos sam ja Posted May 28, 2022 Report Posted May 28, 2022 Za mene možda i album godine. Prvi njihov album posle kultnog debija iz 2005e koji je spojio space/psychedelic rock i screamo, poznat true glavama sa post hardcore teme. Ide ovde jer imam utisak da bi najviše mogao da se svidi ljudima odavde s obzirom da su prog uticaje pojačali u odnosu na screamo koga ima samo u tragovima. Sve što volim u muzici, avanturističke kompozicije pune energije i ludosti, a nekako sve ovozemaljsko, punkerski pristup progu. Quote
Haos sam ja Posted July 19, 2022 Report Posted July 19, 2022 Samo da prijavim da je novi The Dear Hunter baš bezveze, potpuna zbrka od albuma, kao dosta toga se dešava u pesmama ali pesme ne idu nigde. Quote
Kumodraski Vo Posted December 13, 2022 Report Posted December 13, 2022 On 5/28/2022 at 8:53 PM, Haos sam ja said: Za mene možda i album godine. Prvi njihov album posle kultnog debija iz 2005e koji je spojio space/psychedelic rock i screamo, poznat true glavama sa post hardcore teme. Ide ovde jer imam utisak da bi najviše mogao da se svidi ljudima odavde s obzirom da su prog uticaje pojačali u odnosu na screamo koga ima samo u tragovima. Sve što volim u muzici, avanturističke kompozicije pune energije i ludosti, a nekako sve ovozemaljsko, punkerski pristup progu. Nisam znao da je izalo, ekstra.. Quote
Haos sam ja Posted December 13, 2022 Report Posted December 13, 2022 Za mene u top 3 godine, nisam se još posvetio listi, ovih dana ću. Izbacili su i EP koji se sastoji od jedne pesme od 20+ minuta, isto ludo sranje. Genijalci. Quote
HEFEST Posted December 21, 2022 Report Posted December 21, 2022 Kao i uvek Kaipa na nivou. Nekako sam ih uvek preskakao i nisam previse obracao paznju. Ovih dana to ispravljam. Quote
azal Posted January 16, 2023 Report Posted January 16, 2023 ozbiljna Svart Records dobrota iz prosle godine. prog/psych rock, dosta energican i tvrd. svasta se cuje od uticaja, jako fino saranje https://kaleidobolt.bandcamp.com/album/this-one-simple-trick 1 Quote
HellAwaits Posted January 16, 2023 Report Posted January 16, 2023 Ubavo, indid. Lep prvi susret. Moram pročešljati diskografiju kad nađem vremena. Quote
azal Posted January 17, 2023 Report Posted January 17, 2023 sad sam preslusao i prosli, Bitter, jos bolji Quote
Angelystor Posted February 20, 2023 Report Posted February 20, 2023 Nije baš novitet, ali lepo da se isprati. Quote
Totamealand Posted February 20, 2023 Report Posted February 20, 2023 Video sam neke dobre recenzije za ovo još kad je izašlo, moglo bi se poslušati. Quote
azal Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 nije ni ovo novo ali prvi put cujem. dosta dobar retro, neki Tarkus zvuk se juri Quote
azal Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 izasao ceo album, vrlo su male sanse da mi ovo nece biti album godine. Quote
The Bowels Of Perdition Posted May 26, 2023 Report Posted May 26, 2023 Super je novi Seven Impale, ozbiljan i mračan prog Quote
Face Of Melinda Posted May 29, 2023 Report Posted May 29, 2023 Stavi "Amin" u komentar ako je Seven Impale dobrodosao u tvoj dom... Sto rece Laza, cekalo se na ovaj album Btw kupljen album jos samo da se preslusa sa uzitkom ❤️ Quote
Face Of Melinda Posted May 30, 2023 Report Posted May 30, 2023 Preslusah danas na miru Seven Impale album... ludilo od mjuze. Bend se drzi svog prepoznatljivog zvuka, ergo kada pustis album znas da su oni prosto takav aranzman je karakteristican za njih... slusajuci ih kao da citam knjigu bukvalno takav dozivljaj imam, slike se nizu jedna za drugom i samo listas... Pesma hunter mi se izdvaja za sada Steta sto ovaj bend ne dobija paznju koju zasluzuje, za pocetak valjalo bi otvoriti posebnu temu definitvino. 1 1 Quote
Recommended Posts